Şimdi Ara

Eskiden sevdiğim kız ve arkadaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 6 7 ay önce birisine çok fena tutuldum. Öyle böyle değil. 4 5 ay boyunca da onun kendisini sevdiğimi biliyordu ama bir türlü söylemedim. 2 3 ay önce bıraktım artık gram pas vermiyordu çünkü belki arkadaş oluruz diyerekten bıraktım. 2 ay öncede başka bir kızdan hoşlandım. O kız aslında teklifimi iyi karşıladı. Belki 4 5 aylık arkadaşlığımızdan dolayıdır, fakat açıldığımdan belli konuşmuyoruz, derslerime odaklanacağım dedi. Şimdi aynı sınıftan başka bir erkekle o sevdiğim kız yani artık bırakmaya çalışsamda bırakamadığım kız ve kankası o çocukla okul çıkışı olsun gelişi olsun teneffüsler olsun hep beraberler. Bari arkadaşlığımızı göz önüne koysaydın da bi evet veya hayır deseydin be zalımın kızı. En azından arkadaş kalalım deseydin. Her neyse fazla girmicem buralara sorun şurda ki, bugün sınav vardı işte bu eskiden sevdiğim kızın arkadaşı saçınla oynayımmı diye tutturdu birazda sohbetimiz var yani bu kızla. Arkadaşımda gel oyna dedi :D bana bırakmadı sözü geldi işte dağıttı öyle 5 dk boyunca falan gitti sonra benim hakkımda konuştukları acayip belliydi gülüyorlardı falan. Hatta dün de birşey dedi o eskiden sevdiğim kız kankasıda oda bana bakarak "sen duymadın değilmii" dedi bende duymamıştım, "yok" dedim. Bugün işte o kız kankasının yanıan gidince "taliplin varmııı" dedi bende şaşırdım ne alaka lan oldum "nee" dedim arkadaşımla beraber boşluğumuza geldi biraz güldük. Sonra bida sordu ısrar etti. Halbuki bu konulara birisiyle girmeyi hiç sevmem. Çok kırıldım çünkü. Bende artık dayanamayıp "yok heralde" dedim. Onlarda güldü felan sonra aniden bu eskiden sevdiğim kız da saçımın yapısını falan sordu dalgalı dedim. Perma yaptırsan çok yakışır dedi ikisi birden bi anda. Hatta yarın saçını perma yaptırıp geliyorsun gibisinden birşeyler dediler :D gülüştük falan öyle bugün sınav vardı işte kopya istediler verdim bende . Aklıma takılan şey ise benim neden sevgilim olup olmadığını merak ederlerki yaşayan veya mantıklı fikri olan varsa yazabilir teşekkürler şimdiden okuyan herkese :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kopyayı alana kadar biraz ilgilenmişler yarın selam zor verirler kızlarda genel olarak bu var işleri düşene kadar ilgili gibi olurlar sonra salarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahtsizadam76 B kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum 2 gündür böyleler ve sadece bu sınavda istediler oda ufak birşey yani hatta dersinki neden böyle kolay birşeyi kopya istedi hatta bugün bizim arkamızdan hiç dışarı çıkmayan kızlar bizi takip etmiş dışarda o derece değişik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.