Şimdi Ara

En Yakın Arkadaşımın Sevgilisi Beni Arkadaşımdan Kıskanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Arkadaşım sevgilisinin onu kıskandığını, sebebiyse ben olduğunu söyledi. Arkadaşım da durumu düzelteceğini, şimdilik görüşmeyi kesmemizi söyledi
    Hiç bi şey söylemedim telefonu kapattım.

• Anladıgım kadarıyla arkadaşının kız arkadaşı seni kıskanıyor.
    Demekki sizin davranışlarınızda bir problem var ılıklık gibi.
    Diğer ihtimal kız mal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Anladıgım kadarıyla arkadaşının kız arkadaşı seni kıskanıyor.
    Demekki sizin davranışlarınızda bir problem var ılıklık gibi.
    Diğer ihtimal kız mal.

Yahu ne problem olacak bende
    Davranışlarımda ılıklık gibi bi problem olsaydı eğer, en yakın arkadaşım benden uzak dururdu. Çünkü kendisi tam bir homofobik.
  • arkadaşın sana hava atmaya çalışmış he sana diyim :D hani sevgilim var lanet olsun mesajı veriyo bilirim öyle tipleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Euphoria*

Az önce tam olarak olan şu,
    Arkadaşım sevgilisinin onu kıskandığını, sebebiyse ben olduğunu söyledi. Arkadaşım da durumu düzelteceğini, şimdilik görüşmeyi kesmemizi söyledi

Kullanıcı adını değiştirmişsin ama kurtuldum sanma, nickini aklıma kazıdım her seferinde yapıcam bunu

• Arkadaşın kim, erkek mi. Sevgilisi seni niye kıskansın? Sen de mi kızsın, sen kızsan o erkek mi? Kafamı karıştırdın gecenin bu vaktinde ve ben geceleri kafa yormayı hiç sevmeyen bir insanım. Bu yüzden ip adresinden evini ve telefon numaranı tespit ettim, yarın sabah ilk otobüsle atlayıp yanına gelip bilgisayar monitörünü kafana geçirmek için geliyorum dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3Korner1Penaltı -- 15 Mayıs 2012; 1:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Kullanıcı adını değiştirmişsin ama kurtuldum sanma, nickini aklıma kazıdım her seferinde yapıcam bunu

+1. Ben bu karikatürü koymak için girmiştim ama benden hızlı davranmışsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlamak için 3 kere okudum. Ne biçim bir arkadaşlık ilişkisi lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

+1. Ben bu karikatürü koymak için girmiştim ama benden hızlı davranmışsın.

Yav arkadaş kullanın kullanmayın demiyorum
    Hatta eğlenelim diye yapmıştım o niki ama alakalı yerlerde yapın suyunu kaçırmayın
    Suyunu kaçırınca, her mesajıma yapınca hiç hoş olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Anlamak için 3 kere okudum. Ne biçim bir arkadaşlık ilişkisi lan bu

Temsili isimler vermek gerekirse ben Egemen olayım, en yakın arkadaşım Mehmet olsun, sevgilisi de Tuğçe olsun.

Tuğçe beni Mehmet'ten kıskanıyor ve Mehmet'e Egemen'le (benle) görüşmemesini söylüyor. Mehmet de Egemen'e (bana) şimdilik böyle idare edelim, ben durumu düzelticem diyor.

Çko saçma değil mi ya?
  • Hepsi Türk Dizilerinin suçu
  • Ya bırak sen git ılık sularda yüz sonra kız arkadaşı kısanır tabi.
  • Her ilişkide olur arkadaşların yakınlığını kıskanma ama arkadaşının bunun için senden uzaklaştıysa iletişiminizi kesmeni tavsiye ederim.
  • 2 günde bir böyle konular açsanız aynştayn olurum hayatın anlamını çözerim beynim zonkluyo şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Her ilişkide olur arkadaşların yakınlığını kıskanma ama arkadaşının bunun için senden uzaklaştıysa iletişiminizi kesmeni tavsiye ederim.

Ya o da durumu dengede tutmaya çalışıyor . Ama ben de aşırı tepki mi verdim acaba demeye başladım şimdi telefonu yüzüne kapatınca?
  • aynı sey benimde başıma gelmişti kız arkadasım ilginçtir beni kankalarımdan kıskanırdı nedeni onlarla çok eğleniyor olmam, muhabbet olsun ii vakit geçiriyorduk, hanfendide onla ilginemiyormuşum hissine kapılmış

arkadasın yanlış yolda benim önerim kankanı uyar anlayacağı dilden, üzerine gitme tamamen kaybetme derim. eğer uyarmassanda olmaz yaptığına bir çok pişmanlık eklenmesin, benim başıma gelen de bu(hoş en kimseye aga senle görüşemem demedim ama muhabbetim azaldı) ahanda ayrıldım kızdan ama kankalarım hala benim kankam kız kayboldu gitti iyide oldu kankalarım saolsun hala arkamda...

• quote:

quote:

Her ilişkide olur arkadaşların yakınlığını kıskanma ama arkadaşının bunun için senden uzaklaştıysa iletişiminizi kesmeni tavsiye ederim.

Ya o da durumu dengede tutmaya çalışıyor . Ama ben de aşırı tepki mi verdim acaba demeye başladım şimdi telefonu yüzüne kapatınca?

Bence haklı bir tepki vermissin çünkü bunu sana çaktırmadanda halledebilirdi ama kendini sana çok yakın hissedip bunu senden saklamayıp ve yine kendini sana çok yakın hissettiği için bunu sana söylediyse(görüşmeyi kesmek istemesi) evet o zaman abartılı bir tepki olmuş yani dışardan bunu gördüm ben dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duygusal-adam -- 15 Mayıs 2012; 2:35:02 >

• quote:

quote:

quote:

Bence haklı bir tepki vermissin çünkü bunu sana çaktırmadanda halledebilirdi ama kendini sana çok yakın hissedip bunu senden saklamayıp ve yine kendini sana çok yakın hissettiği için bunu sana söylediyse(görüşmeyi kesmek istemesi) evet o zaman abartılı bir tepki olmuş yani dışardan bunu gördüm ben dostum.

Bak şöyle açıklayayım durumu
    Bu sıradan bi yakın arkadaş değil. Üç yıldır arkadaşım. Sadece okulda değil, okul dışında, haftasonları, yaz tatillerinde de birlikteyiz. Hatta yaz tatillerinde iki ay onların yazlığında kalmışlığım bile var. Üç yıldır kendi evimde yatıp kalktığım kadar onun evinde de yatıp kalkmışımdır böylesine yakın bir arkadaşım, bir kız için benden vazgeçmeyecektir. Benim düşüncem biraz çaba gösterir benimle görüşmesini kısıtlamamsı konusunda. Kız dikine giderse ancak öyle ayrılır diye düşünüyorum.

Hiç bi şey söylemeden suratına kapattığım için de üzülüyorum şimdi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak şöyle açıklayayım durumu
    Bu sıradan bi yakın arkadaş değil. Üç yıldır arkadaşım. Sadece okulda değil, okul dışında, haftasonları, yaz tatillerinde de birlikteyiz. Hatta yaz tatillerinde iki ay onların yazlığında kalmışlığım bile var. Üç yıldır kendi evimde yatıp kalktığım kadar onun evinde de yatıp kalkmışımdır böylesine yakın bir arkadaşım, bir kız için benden vazgeçmeyecektir. Benim düşüncem biraz çaba gösterir benimle görüşmesini kısıtlamamsı konusunda. Kız dikine giderse ancak öyle ayrılır diye düşünüyorum.

Hiç bi şey söylemeden suratına kapattığım için de üzülüyorum şimdi.

Olur öyle arada zaten aranız çok iyiyse anlayışla karşılar tıpkı senin şuan yaptığın gibi.
    Bunu zamana bırak bence senden uzaklaşıp uzaklaşmadığını görüp ona göre karar ver şuan özür dileyip zamana bırak derim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.