Şimdi Ara

Babam kız arkadaşıma beni rezil etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Geçen gün akşam kız arkadaşım eve gelmek istedi.Ne kadar ısrar ettiyse de ben kabul etmek istemedim.Çünkü akşam gelicekti ve tam o geldiği sıralarda babam da gelecekti,sonra kıza rezil olacaktım.Neyse dedim artık babamı başka bir köşeye alırım dedim.

Sonra akşam 4-5 gibi kız arkadaşım geldi sürpriz bir şekilde.Saçları çok güzeldi,mor renkli,küpeleri ve burnunda hızmaya benziyen zinciri..Tam hayalimdeki kız tipiydi.Gözlerinin altı birazcık mor,ne biçim kız bu ama neyse işte.Bir de yanında votka da getirmiş yemekten sonra içeriz falan diye,çok düşünceli kız ya.Ondan 10-15 dakika sonra babam geldi zaten,açtım kapıyı,kız arkadaşımdan uzak bir köşeye çekerek,baba bak kız arkadaşım geldi ona göre davran rez'il etme beni her zamanki gibi dedim.Tamam oğluşum ben senin yüzünü hiç kara çıkarırmıyım dedi.Biraz oturma odasına geçip televizyon izleyecekti,ama izin vermedim.Çorapları,üstü başı çamaşır suyu kokuyordu.

Neyse işte biraz oturduk,sonra babam içeri gitti yemek filan hazırladı bize(annem temizlikteydi genelde).Babamla masaya beraber oturtmak istemedim ama kız arkadaşım üzülmesin diye oturttum artık.Yemeği yerde yedik,masamız yoktu,tablamız vardı eski tahta olanlar bilirsiniz,örtüsü yerine babamın hademe önlüğünü serdik,zaten ufacık masaydı.Zaten tabla çıplaktı.Ayrıca kaşıklar filan da yıkanmamıştı.Allahın cezası bir tane deterjan alıp da yıkayamıyor ya.Sonra yemeğe başladık,babamın elleri hala çamaşır suyu kokuyordu,ağzını şapırdatıyordu,ve yemeği bile yiyemiyordu.Sinir oldum yemeğin başından beri.Bir de kızı soru yağmuruna tutmaz mı?Zaten hademe örtüsü kokuyordu.Kız arkadaşım çok rahatsız oldu.Kulağıma söyledi.Bende o kadar sinirlendim ki .Kız arkadaşımın yanında beni rezil etmeye ne hakkı vardı.Bende "YETER ARTIK BABA,kız arkadaşımın yanında beni rezil etmeye hakkın yok" dedim.Hemen babamı ve sandalyesini yandaki ufak sehpaya aldım,orda yesin diye.

Sonra beraber ön masada hafiften öpüşmeye başladık,kendimizi kaybedelim dedik biraz.Tam o sırada kız arkadaşım elini kontrol edememiş tabağı devirmişti.Ben noldu ne bu gürültü filan derken,babam içerden koşup "ULA ÖNLÜĞÜM GİTTİ ÖNLÜĞÜM" diyerek ağlamaya başladı.3 senedir sadece tek önlüğü vardı babamın.Arkadaşım panikten krize girdi herhalde,titremeye başladı.Cebinden pudra şekeri gibi bir şey çıkardı,ağzına götürdü.Yazık şekeri düştü kızın dedim.Babama öyle sinirlendim ki tabaktaki yemeği suratına fırlattım."Gördünmü yaptığını kız arkadaşımı krize soktun" dedim,yapmayın etmeyin oğlum ben ne yaptım dedi.Bizde oradan kız arkadaşımla uzaklaştık.

Kız arkadaşım hala titriyordu.Mezarlığa kadar yürüdük,yolda birinden daha pudra şekeri aldı,sana da vereyim dedi almadım.Sonra gittik bir mezarlığa,votkaları içtik.Gözleri daha da morarmıştı,sonra bir ara bana "istersen babanı dövdürebiliriz aşkım" dedi,ne biçim kız bu ama neyse.Çok sevinmiştim.Kız arkadaşım tam benim kafadaydı.Oturduk,sabaha kadar içtik.Parkta yattık,ama ben yatmadım.Bunu düşünüyorum uzun süredir,sizce dövdürmeli miyim?

• Of ne Csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [size=10]OKUMAYYIN
  • ne biçim csb la bu olmamış ama ilk paragrafı okudum yalan söylemeyeyim
  • bitiyorm senin şu hikayelere

• Baban olsam azini burnunu dagitmistim su verilmis mese odunuyla. Bu kadar uzun yazi mi yazilir babaya?!
    O degilde soyle bir goz gezdirdim yok camasir suyu kokuyordu agzini sapirdatiyordu falan demissin olmaz baba o ister sofraya s*car ister gevis getirir denmez oyle ayip.

Yazarken biraz okudum da Edwird sen misin? Bu ne kolpa bir hayal dunyasidir?!
  • Sen en son dersanedeki arkadaşlarına babanı dövdürmeyecek miydin? O iş ne oldu? Csbebşın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yinemi sen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.