Şimdi Ara

Liseden Arkadaşım Arada Beni Çağırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendisinin çok fazla arkadaşı falan var. Konserlere çağırıp duruyor beni. Ben de pek gitmek istemiyorum. Sevgilisi ve sevgilisinin kız arkadaşıyla ortaklaşa plan yapabileceğimizi söylemişti konsere gidip.

Ne yapsam bilmiyorum.

Uzun zaman oldu görüşmüyorum kendisiyle pek. Metal konserine gidelim diye tutturdu. Kaç ay önceden bilet alalım diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 10 Aralık 2024; 18:3:47 >

• cok ter kokuyo diyolar o konserler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Hocam 2 kız 2 erkek takılma planı yapıyor da o, ben ise alkollü mekanlar sevmiyorum millet içip içip kafayı buluyor sonra bir tarafı dağıtıp evlerine postalamak bana düşüyor.

Gitmek istemiyor oluşumun sebebi o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 10 Aralık 2024; 18:20:59 >
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt
    duruma gore bi dusun valla bilmiyorum. sapitip sacma hareketler yapcak tiplerse bosver adriyana lima olsa cekilmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Hocam onlar içmeye başlarlarsa durmazlar.

Alkollü mekanlara gittiğimiz zamanlarda basit konuşmada bile 2 bira gömüyorlardı büyük bardakta. O büyük bira bardakları vardır ya hani...

Sevmiyorum pek. Bilemeyeceğim.

• Kesin bir dille reddet. Zaten seni adam yerine koysa, konsersiz bir zamanda da davet ederdi. Demek ki seni konserler için kenarda, yedekte tutuyor. Diğer arkadaşları müsait olsa inan seni davet bile etmezdi. İstemediğin açıkça belli, şimdi sıra bunu arkadaşına net bir şekilde ifade etmeye sıra geldi...Sen, sırf konser zamanlarında veya konser zamanlarına yakın zamanlarda aranacak adam mısın?

• ne konseri varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.