Şimdi Ara

kız arkadaşım beni boğuyosun dedi dertleşcek birileri lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gündür aramız bozuktu bugün düzeldi normal konusuyorduk çok boğuyosun beni dedi bi erkek bunu duyunca durabilirmi ağzıma geleni söyledim boğmayan birine git vs. şimdi konuşmuyorum 2 yıldır ilk defa aha ayrıldık diyorum beyler nasıl adalet bu

• nasıl adamsınız lan kardeşiniz dertli yaptığınıza bakın
  • klasik cevaplar geleceğinden herkes üşenmiş. kıza devamlı mesaj atma arama. ilk mesajı o atsın. günaydın mesajını ilk ondan bekle. boğma meselesindeyse her kız öyle der. ya kendini değiştireceksin yada kız arkadaşına veda edeceksin
  • Ona çikolata al.
  • Gidip yalvarma eskisi gibi olalım diye bu yeter sanırım
  • Aramıza hoşgeldin. Çaylar 2 oldu
  • Dişlerini fırçalıyor musun sen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye boğuyosun olum kızı, su şakaları yapmayın allasen. harbi ciddi boyutlara ulaşabilir, kzıın yerinde olsam aynısını yapardım
  • bunların hepsi aynı.

az ilgi gösterirsin, benle ilgilenmiyorsun derler. fazla ilgi gösterirsin, bikaç bişeye karışırsın, bu seferde boğuyorsun derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

bunların hepsi aynı.

az ilgi gösterirsin, benle ilgilenmiyorsun derler. fazla ilgi gösterirsin, bikaç bişeye karışırsın, bu seferde boğuyorsun derler.

Demek ki ortayı bulmak lazım o kadar zor değil
  • SAKIN TÜLAY NOLUR GERİ DÖN MODUNA DÖNME SAKIN SANA TERS TEPKİLER BİLE VERSE ASLA AĞIR KONUŞMA TAMAM DE GEÇ 3 GÜN SONRA KIZ DÖNÜCEK AMA TERS KONUŞUNCA SÖVERSEN KIZI KAYBEDERSİN
  • kardeş bunu ben 1 ay önce duydum şu an onu unutmya çalışıyorum..Ama mutluyum boşverr sende fazla zorlama sıcağı sıcağına tecrübemle konuşuyorum o ilişki ayrılığa gidiyo

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

SAKIN TÜLAY NOLUR GERİ DÖN MODUNA DÖNME SAKIN SANA TERS TEPKİLER BİLE VERSE ASLA AĞIR KONUŞMA TAMAM DE GEÇ 3 GÜN SONRA KIZ DÖNÜCEK AMA TERS KONUŞUNCA SÖVERSEN KIZI KAYBEDERSİN

ama ben bu söylenenleri yaptım

Edit:alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamNon -- 12 Ağustos 2012; 2:00:53 >
  • seven , sevilir.
  • rahat bırak kızı
    gönlünce gezsin tozsun eğlensin
    sende kafan göre takıl
  • Kimse yazmamış ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Yetişemedim diye üzülüyodum ama yetiştim bu yorumu yazmak için.

-Seviyorsan git konuş bence
  • Boğma dediyse boğmayacaksın asla.
  • bana da aynısını dedi 1 hafta sonra ayrıldı. Ne selam ver ne de yaz.
  • Soğuk davran.. Ne oldu sana derse boğmuyorum dersin.. Boğmamak ile soğuk davranmak çok farklı şeyler derse de ben böyleyim senin için karakterimi değiştiremez yada sana olan sevgimi azaltamam dersin.. Anlarsa ne ala..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.