PC Sattıracak Frame Time Dalgalanma Sorunu
|
200.000TL Araç Tavsiyesi
Merhabalar. 3 kişilik bir aileyiz. İlk aracımız olacak. Bütçe 200.000TL. Manuel, lpgli, parça açısından çok üzmeyecek, kronik arızası olmayan bir araç almak istiyoruz. Kuş grubu istemiyoruz. Kriterler dahilinde tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Not: Bütçeyi artır, bisiklet al, hiç alma daha iyi gibi sempatik tavsiyelerin bir hükmü maalesef bulunmamakta. Türkiye'de yaşıyoruz ve sıradan vatandaş bütçesi bu kadar.
Şimdiden teşekkürler.
Altından, KKM'ye Geçmek?
Merhabalar,
Elimde bir miktar altın var. Kurların da gidişatı malum. Şu an için altın bozdurup kkm'ye geçmek mantıklı mıdır sizce? En kötü faizini alırım diye düşünüyorum ama mevcut ekonomik politikalar da pek güven vermiyor açıkçası. Görüşleriniz nelerdir konuyla ilgili?
Asus VivoBook Pro N552VW-FW149T Ekran Parlaklığı Sorunu
Merhabalar,
N552VW-FW149T laptopumda fullhd bir ekran var. Ancak maalesef parlaklık son ayarda ve prizde takılı olmasına rağmen karanlık bir görüntü var. Intel grafik kontrol merkezinden maksimum performans için ayarladım her şeyi. Güç ayarları da o şekilde. Bir düzelme olmadı. Sorun ekranda mı belirli bir ayar mı yapmak lazım bilemedim. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Asus VivoBook Pro N552VW-FW149T Çözünürlük Sorunu
Merhabalar,
Elime konuda marka modelini belirttiğim laptop geçti. Sorun şu ki internette gördüğüm kadarıyla bu laptop full hd çözünürlük destekliyor ancak görüntü ayarlarından vs fullhd geçiş yapamıyorum. İçerisinde gtx 960m ekran kartı var. Ekran sanırım dahili grafik biriminden alıyor görüntüyü. Bunu değiştirme şansım var mı? Nasıl fullhd'ye geçebilirim? Yardımlarınızı rica ediyorum.
|
Merhabalar,
Ağırlıklı seramik ve porselen grubu ürün çekimlerimiz için fotoğraf makinesi ve ekipman tavsiyelerine ihtiyacımız var. Profesyonel fotoğrafçı değiliz. Bu sebeple aslında işi makinenin yapması gerekiyor. Ürünlerimiz mat ve parlak renklerden oluşmakta. Özellikle parlak renklerde yansıma, renk kayması vs. sorunlar yaşamamamız için ne tarz ekipmanlar kullanmalıyız? Yardımlarınızı rica ederim.
Fotoğraf makinesini ikinci el düşünüyoruz. Bütçe 3000-3500
Ekipman set olarak alınacaktır. Bütçe 1500-2000
EKRAN DONMA, MAVİ NOKTALAR, RENK KAYMALARI VS.
WhatsApp'ta Hiçbir İşlem Yapılamıyor!
Merhabalar,
Whatsapp güncelledikten sonra ne fotoğraf gönderebiliyorum ne gönderilen fotoğrafları açabiliyorum ne de yedekleme yapabiliyorum.
Üzgünüz, bu medya dosyası dahili belleğinizde mevcut değil diye bir hata verip duruyor.
Whatsapp klasöründeki dosyaları Android/Media/com.whatsapp'ın içine taşıdım yine olmadı.
Yardımlarınızı rica ederim.
Merhabalar,
Geçenlerde konu açmıştım. Binamın tam dibine Tip7 kabin yerleştirdiler. Bugün de ekipler geldi. Bağlantılarımızı aktardılar. (Reglet bağlantıları vs yapıldı.) Şu an sorgulama sistemlerinde eski santralim gözüküyor (9mbit - 1691 metre) ancak modem arayüzünde aşağıdaki değerler mevcut. Sizce kaç mbit alabilirim?
Not: Ulaşılabilir hız, modem 10 yıllık (airties rt-206v4) adsl2 desteklediği için mi 27mbit gösteriyor? Çünkü kabine mesafem 1-2 metre kadar
Meslek: İthalat & İhracat Müdürü
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18.498
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 222.797 (Bu ay: 4.507)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.516 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic