Şimdi Ara

WhatsApp'ta Hiçbir İşlem Yapılamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Whatsapp güncelledikten sonra ne fotoğraf gönderebiliyorum ne gönderilen fotoğrafları açabiliyorum ne de yedekleme yapabiliyorum.

Üzgünüz, bu medya dosyası dahili belleğinizde mevcut değil diye bir hata verip duruyor.

Whatsapp klasöründeki dosyaları Android/Media/com.whatsapp'ın içine taşıdım yine olmadı.

Yardımlarınızı rica ederim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

WhatsApp'ta "Üzgünüz, Bu Medya Dosyası Dahili Belleğinizde Mevcut Değil" Hatası

WhatsApp kullanıcıları, zaman zaman "Üzgünüz, bu medya dosyası dahili belleğinizde mevcut değil" hatasıyla karşılaşabilirler. Bu hata, çoğunlukla aşağıdaki durumlardan kaynaklanır:

• Medya dosyası yanlışlıkla silinmiştir.
    • Medya dosyası harici bir SD karta kaydedilmiştir ve kart takılı değildir.
    • Medya dosyası başka bir uygulama tarafından taşınmıştır.
    • Dahili belleğiniz doludur.
    • WhatsApp önbelleği bozulmuştur.

Bu hatayı gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Silinen Dosyaları Kurtar: Üçüncü taraf veri kurtarma uygulamalarını kullanarak silinen medya dosyalarını kurtarmayı deneyebilirsin.
    • Harici SD Kartı Tak: Medya dosyanın harici bir SD karta kaydedildiğini düşünüyorsan, kartı tak ve tekrar kontrol et.
    • WhatsApp Önbelleğini Temizle: WhatsApp ayarlarına git, "Uygulamalar" veya "Depolama" bölümünü bul ve "Önbelleği Temizle" seçeneğine tıkla.
    • Dahili Belleği Boşalt: Dahili belleğin dolduğunu düşünüyorsan, kullanmadığın uygulamaları kaldır veya fotoğraf ve videolar gibi büyük dosyaları harici bir sürücüye taşı.
    • WhatsApp'ı Yeniden Yükle: Diğer tüm seçenekler başarısız olursa, WhatsApp'ı kaldırıp yeniden yükleyebilirsin.

Bu adımları izleyerek "Üzgünüz, bu medya dosyası dahili belleğinizde mevcut değil" hatasını giderebilir ve medya dosyalarına tekrar erişim sağlayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam aynı sorunu yaşıyorum, çözümünü buldunuz mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.