Honor Magic V2 kullanıcısıyım. Telefonum yaklaşık 24 saat önce 2 saatlik bir toplantıdan çıktığımda arama yaparken bu hatayı aldım. "Bu arama türünü destekleyen arama hesabı olmadığı için arama yapılamıyor." Mobil veri çalışıyor arama yapmak istediğimde aşağaki ekran görüntüsündeki hatayı alıyorum. Bana telefon gelirken de iki kere kısa DIT edip kapanıyormuş. -Sim 2 ye geçtim hata devam ediyor. -Kendi sim'imi başka telefona takıyorum sorun yok. -Telefon tüm ayarlarını sıfırladım -Telefon servislerini sıfırladım -Farklı 2 telefon arama uygulaması denedim olmadı (Truaceller, getcontact) -Recoveryden ön belleği temizledim (Wipe cache partition) -4.5G aç kapat, -Volte aç kapat -sim toolkit verileri silme -operatör manuel seçim Daha yazamadığım bir çok şeyi denedim ama değişen bir şey yok. Bir kaç kısmı Honor canlı destek alarak yaptım ama elimize birşey geçmeyince kayıt aldı, beklemedeyiz.. Forumlarda gördüğüm kadarıyla bu sorunu yaşayan 2 kişi buldum, biri samsung tablet, diğeri de faklı bir telefon sahibiydi. Gsm operatörleri faklıydı. 24 saattir ulaşılamıyorum.. Bir bilen lütfen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahattintopaloglu -- 9 Ekim 2024; 10:40:6 > |
Bildirim