< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EKRAN DONMA, MAVİ NOKTALAR, RENK KAYMALARI VS.
-
-
Büyük ihtimalle ekran kartınız gitti veya gidici. İşlemcinizin dahili ekran kartı var ise ve anakartınızda grafik çıkışı var ise, harici ekran kartınızı sistemden çıkartın. Anakartınızın çıkışını kullanarak görüntü almayı deneyin. Görüntüde sıkıntı yoksa ekran kartınızın arızalı olduğu kesinleşir.
Bu noktadan sonra ise bozuk ekran kartınızı iyi bir teknik servise verip yaptırmanız lazım.
Kolay gelsin.
-
Ekran kartını söktüm (980ti). Termal macunu yeniledim. Şimdilik bir problem gözükmüyor. Gelişme olursa yazarım. Ben de ilk başta ekran kartının mevta olduğunu düşünmüştüm. Bakalım bir süre sonra yine aynı semptomları gösterecek mi...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sulu Çor Kağan
Ekran kartını söktüm (980ti). Termal macunu yeniledim. Şimdilik bir problem gözükmüyor. Gelişme olursa yazarım. Ben de ilk başta ekran kartının mevta olduğunu düşünmüştüm. Bakalım bir süre sonra yine aynı semptomları gösterecek mi...Umarım yine aynı sorun baş göstermez ama ekran kartınız bozulma sinyallerini verdi. İleri de yine aynı sıkıntı ile karşılaşabilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
Merhabalar. 6 gün sonra yine aynı şeyler oldu. Maalesef boot ekranında vs. görüntüde bozulmalar, Windows açıldığında donmalar yaşıyorum. Var mıdır bunun teknik çözümü? Garanti bitti, macun değiştirmem de bir işe yaramadı anlaşılan. Yeni ekran kartı almak da şu an imkansız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı ekran kartı tamir yapan yerler sorun çok ciddi değilse çözebiliyor.
https://www.youtube.com/c/TeknikTakip/videos
Yukarıdaki kanalda örnek videolarla gösteriliyor. Detaya girmeyeceğim.
Velhasıl dediğim gibi ekran kartınız bozulma sinyallerini vermişti. Eğer çok ciddi değilse işini bilen bir tamirci sıkıntınızı çözebilir. Bazı yerlerde fırınlama ekran kartını ısıtma vs... tarzı çözümler sunuluyor ama tavsiye etmem. Sizin bu noktadan sonra yapabileceğiniz pek bir şey yok bana göre. Kartınız bozulmadan bir teknik servise götürmeniz en iyisi.
Kolay gelsin.
-
Çok teşekkür ederim ilginiz için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- laptopta fare imleci hareket etmiyor
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- server error in "/" application.
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- dram ışığı yanıyor görüntü yok
- ekran kartı resetleme
- bilgisayar hızlandırma
- silinen dosyaları geri getirme
- laptop menteşe tamiri
- video boyutu küçültme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X