Şimdi Ara

Dram ışığı yanıyor, görüntü gelmiyor! ÇÖZÜLDÜ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Henüz yeni topladığım makinenin montajını yaptım ancak power düğmesine basıp açıktan 4-5 saniye sonra kapanıp tekrar çalışmaya başlıyor... Sonrasında reset filan atmıyor ama dram ışığı sürekli yanıyor... MemOk düğmesine basıyorum yanıp sönüyor filan ama ekrana gene görüntü gelmiyor. Sistem aşağıda... Ram'lerin yerini değiştirdim.. tek tek denedim ancak olmuyor... Anakart, işlemci filan hepsi yeni... Güç geliyor.. fanlar çalışıyor filan... ama görüntü gelmiyor işte...

Az önce çözdüm meseleyi... usb bağlantılarını filan çıkartıp b1 ve b2 ram slotlarına taktım ramleri ve düzeldi.. ekran geldi... bios a girebiliyorum... sadece işletim sistemi yüklemek kaldı... ya o değil de bu işletim sistemi fiyatları nedir ya... sonra neden korsan kullanıyo millet... hırsız mırsız oluyoruz!

INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci
    ASUS P8Z68-V/GEN3 Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz(O.C.) HDMI&DVI Anakart
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    THERMALTAKE VK97021N2Z ELEMENT T 700W MidT ATX SİYAH KASA
    500 GB HDD (İşlemtim sistemi filan hiçbişey yüklü değil henüz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnuo -- 18 Mayıs 2012; 19:18:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dram Işığı Yanıyor, Görüntü Yok: Sorunu Giderme

Televizyonunuzun dram ışığının yanmasına rağmen görüntü alamıyorsanız, sorunu gidermek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• Güç Kablosunu Kontrol Edin: Televizyonunuzun güç kablosunun prize düzgün şekilde takılı olduğundan ve herhangi bir hasar bulunmadığından emin olun.
    • Giriş Kaynağını Değiştirin: Farklı bir giriş kaynağına (HDMI, AV, vb.) geçmeyi deneyin. Sorun giriş kaynağında olabilir.
    • Harici Cihazları Kontrol Edin: Televizyonunuza bağlı harici cihazları (DVD oynatıcı, oyun konsolu vb.) kontrol edin. Bunlar düzgün çalışmayabilir ve görüntü sorunlarına neden olabilir.
    • Arka Aydınlatma Sorunu: Dram ışığı, televizyonunuzun arka aydınlatmasının çalıştığını gösterir. Görüntü yoksa, arka aydınlatma sisteminde bir sorun olabilir.
    • Panel Sorunu: Görüntüyü gösteren panelde bir sorun olabilir. Bu, çatlamış veya hasarlı bir ekranla sonuçlanabilir.
    • Anakart Sorunu: Anakart, televizyonun tüm bileşenlerini birbirine bağlayan ana bileşendir. Anakartta bir sorun, görüntü sorunlarına neden olabilir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra da sorun devam ediyorsa, profesyonel bir tamirciye başvurmanız önerilir. Sorun televizyonunuzun dahili bileşenlerinde olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Termal jel olabilir kardeşim bi bak olmadı bile piline davran

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxuzmanxX

Termal jel olabilir kardeşim bi bak olmadı bile piline davran

Termal jel var aslında ama... yani baktım işlemcinin üstünde var böyle yapışkan filan işte... pili de çıkartıp taktım.. bana mısın demedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnuo -- 18 Mayıs 2012; 18:38:03 >
  • Sorun devam ediyor mu hala bende aynı sorunu yaşadım bi süre sonra geçti ama tekrar oldu sorun ne acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.