|
Dram ışığı yanıyor görüntü gelmiyor
-
-
Büyük ihtimal anakart sorunludur.Mevcut parçalarını başka bir anakartta deneme şansın varsa dene veya bir mahalle bilgisayarcısında uygun parçalar varsa denetebilirsin. -
Anakartsa can sıkar. Amazondan sıfır alınmış bir ürün. Cevap için teşekkürler -
Başka bir tam bulup deneyin, belki rami beğenmemiştir. -
yalan yok, forumda okuduklarımdan sonra, MSI B'yi gördükten sonra gerisine bakmadım. umarım anakart'tan değildir.
-
Tak sök 800tl istiyorlar :)) -
İsterler, format bakıma vs. en aşağı bizim buralarda binli rakamlar dönüyor. Eski cihaz ise bakmıyorlar mesela vs. atıyorum 15 senelik asus notebook ile git abi format atılacak de işim var deyip sallayabiliyorlar. Klasik esnaf işi bunlar yapacak birşey yok.
Senin sıkıntıya gelirsek bellek sorunu büyük bir ihtimal veya anakart. Zaten olabilecek bütün kombinasyonları denemişsin bellek ile ilgili ama başka bir bellek lazım sana, 2. el sitelerden sahibinden.com dan mesela
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-kingston-cl40-4800mhz-ddr5-pc-ram-1201427939/detayÖrnek olması açısından atıyorum bunu kredi kartı ile satın al param güvendeyle, kargo da ücretsiz zaten. Al dene baktın ki çalışıyor o zaman sendeki bellekte sorun var anakartın bellek seçebilir. Sonra çalışırsa sistem bios'a gir biosu güncelle tekrar dene sendeki belleği baktın gene sinyal yok hareket yok ama bu aldığın bellek sorunsuz o zaman başka sıfır bellek alabilirsin. Ha bu aldığın sahibinden sitesindekini de satıcıya mesaj atarsın kusurabakmayın sistemimde denedim denemeye aldım iade ediyorum dersin özelden adamdan hesap numarası alırsın kardeş seni uğraştım bir 200 tl atarsın adama ayıp olmasın diye malını da lazım olmayacağından iade edersin.
-
cevap veren herkese teşekkürler. Sorunum çözüldü. Herhangi bir sıkıntı yok ürünlerde hepsini kullanabiliyorum. Benzer sorunları yaşayacaklar için benim durumu özetliyorum. çözümler çok kıymetli çünkü.
3. ram slotuna tek rami takınca ve biraz bekleyince sarı ışık söndü ve bios ekranı geldi. Ancak bu sefer de bios ekranını geçemedim. birilerine danıştım ve ssd'ye format atıp işletim sistemiyükleyerek bios ekranından kurtuldum. Danıştığım kişi UEFI nedeniyle eski işletim sisteminin çalışmadığını söyledi.
2 EXPO ram ile yaşadığım tam uyumlu olamama sorunu ise 3. ve 4. soketlere takarak çözüldü.
Benzer içerikler
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- telefondan usb ye müzik atıyorum arabada çalmıyor
- iki modemi birbirine bağlamak
- modem açık ama wifi görmüyor
- youtube geçmişimde izlemediğim videolar var
- pc otomatik kapatma
- biosa nasıl girilir windows 10
- suya düşen telefon
- udf dosyası nasıl açılır
- komut istemi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X