|
Bildirim
|
ağır betalık sezdim hocam kusura bakma.
genç kızlar öyle 4 ay konuşup tavlancak tarzda kızlar değiller artık kolundan tutup çekiceksin kendine.1 kıza günde kaç erkek yazıyor bi bilseniz ne yazık ki ülkenin zenginide abaza yakışıklısıda abaza bilmem neyide abaza olunca 80-20 kuralı çok belirginleşiyor tabi ki bizim kızlarımız da 10 gram beyin olmadığı için kullanılcağını bile bile şansını deniyor ya tutarsa diye genellikle çoğundada tutmayınca 25-30 yaş arası evlilik döneminde üzerinize atlamaya çalışırlar daha gençsin kadınlar öyle duygusal varlıklar filan değiller hepsi birer küçük şeyma subaşı olmak istiyen kezbanlar topluluğu en azından tecrübe olmuş oldu ne diyim |
Ulan dalga geçicem ama, belki gerçektir, csb değildir, aynısı başıma gelir diye korkuyorum.
Bak arkadaşım, dünyada milyarlarca kız var. Sevdiğin kızın tipini bilmiyorum ama en az milyonlarca kız bu sevdiğin kızdan daha güzeldir, daha insancıldır. Senin şu an yaşadığın şey ego zedelenmesi, aşk değil. Teşhisi yanlış koyuyorsun, bu durumda uygun tedaviyi bulamazsın. Egonun kırıldığını, gururunun incindiğini, onu sevmediğini kabul et. Bundan sonrası için sana yardım etmek mümkün olur, diğer türlü pek olası değil. |
olan olmuş yapacak bir şey yok, bağlanıp onda tutulu kalma sakın senin için deneyim olmuş
Bundan sonra napacaksın; -Bir kadının senden hoşlanmadığını hissettiğin an enerjini ve zamanını onun için harcamayacaksın |
Boşver be kanka birisi gider başkası gelir bea
|
Kız ilgi istemiş sende vermişsin, kızın seni sevdiği, sana değer verdiği falan yok, klasik kadın milleti, onun zerre umrunda değilsin, tez vakitte bütün iletişimini kopar, önüne bak, ilk defa aşık olduğun için unutman zor olucak ama unut ve sana gerçekten değer vericek insanlar ara, takılıp kalma.
|
Yara olsa da yoluna devam etmeye bak, hayat amacını düşün. Kendini geliştir, bir şeyler başar. Kaliteli arkadaşlar edin. Kısaca hayatını yaşamaya bak. Yarayı gereğinden fazla dert etme. Biraz katı ol.
Liseye gidiyorsan, üniversite sınavına çalışabilirsin, ya da daha önemlisi güzel bir hobi edinebilirsin. İngilizce dışında başka bir yabancı dile başla. (İngilizce de olabilir ama gençken daha hevesli olduğun bir dile başlamak daha önemli bence.) |
Tedavi zaman ve başka kızlar. Zaman artı trajedi eşittir komedi. İlerde gülerek hatırlarsın. Kızı düşünmemeye çalış başka kız ara. İnan başka birisiyle konuşmaya başladığında bile çok hoşlandım tam benim tipimdi olayını unutuyosun. Belli bi yaştan sonra lisede filan tanışmadıysan çok şanslı değilsen artık ilişkiler böyle. Telefon değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Birisine bağlanınca asosyal olarak adlandırılıyosun. Kısacası sende kaşar olacaksın improvise adapt overcome.
|
al işte sorsan ben sana umut vermedimki olur.450 foto attım ama arkadaşça.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 27 Ekim 2018; 19:23:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|