Şimdi Ara

Aşık olduğum kız beni reddetti, terk etti ve de sevgili yaptı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
1
Favori
12.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 yıl sonra ilk defa aşık olmanın ne demek olduğunu anlamıştım. Sabah akşam konuşuyoduk yaklaşık 4 aydır. Son zamanlarda ona yazan erkekler vardı ve ben dayanamayıp ondan hoşlandığımı söyledim. Bana o gözle bakmadığını söyledi. Artık konuşamayacağını söyledi ve de en son konusmamizda (15ekim) artık sevgilisi olduğunu ona yazmamamı söyledi. İnanmak istemedim. Benden kurtulmak içindir dedim ama bugün bir başkasından duydum. İçimden bir parça eksildi sanki. Nasıl geçer bu acı? Ben nasıl bu kadar dayanıksız olabiliyorum? İlk defa birini sevdim ve değer verdim. Onu unutamıyorum.

• ağır betalık sezdim hocam kusura bakma.

genç kızlar öyle 4 ay konuşup tavlancak tarzda kızlar değiller artık kolundan tutup çekiceksin kendine.1 kıza günde kaç erkek yazıyor bi bilseniz ne yazık ki ülkenin zenginide abaza yakışıklısıda abaza bilmem neyide abaza olunca 80-20 kuralı çok belirginleşiyor tabi ki bizim kızlarımız da 10 gram beyin olmadığı için kullanılcağını bile bile şansını deniyor ya tutarsa diye genellikle çoğundada tutmayınca 25-30 yaş arası evlilik döneminde üzerinize atlamaya çalışırlar

daha gençsin kadınlar öyle duygusal varlıklar filan değiller hepsi birer küçük şeyma subaşı olmak istiyen kezbanlar topluluğu en azından tecrübe olmuş oldu ne diyim
    Ulan dalga geçicem ama, belki gerçektir, csb değildir, aynısı başıma gelir diye korkuyorum.

Bak arkadaşım, dünyada milyarlarca kız var. Sevdiğin kızın tipini bilmiyorum ama en az milyonlarca kız bu sevdiğin kızdan daha güzeldir, daha insancıldır. Senin şu an yaşadığın şey ego zedelenmesi, aşk değil. Teşhisi yanlış koyuyorsun, bu durumda uygun tedaviyi bulamazsın. Egonun kırıldığını, gururunun incindiğini, onu sevmediğini kabul et. Bundan sonrası için sana yardım etmek mümkün olur, diğer türlü pek olası değil.
    Kız ilgi istemiş sende vermişsin, kızın seni sevdiği, sana değer verdiği falan yok, klasik kadın milleti, onun zerre umrunda değilsin, tez vakitte bütün iletişimini kopar, önüne bak, ilk defa aşık olduğun için unutman zor olucak ama unut ve sana gerçekten değer vericek insanlar ara, takılıp kalma.
    Yara olsa da yoluna devam etmeye bak, hayat amacını düşün. Kendini geliştir, bir şeyler başar. Kaliteli arkadaşlar edin. Kısaca hayatını yaşamaya bak. Yarayı gereğinden fazla dert etme. Biraz katı ol.

Liseye gidiyorsan, üniversite sınavına çalışabilirsin, ya da daha önemlisi güzel bir hobi edinebilirsin. İngilizce dışında başka bir yabancı dile başla. (İngilizce de olabilir ama gençken daha hevesli olduğun bir dile başlamak daha önemli bence.)
    Tedavi zaman ve başka kızlar. Zaman artı trajedi eşittir komedi. İlerde gülerek hatırlarsın. Kızı düşünmemeye çalış başka kız ara. İnan başka birisiyle konuşmaya başladığında bile çok hoşlandım tam benim tipimdi olayını unutuyosun. Belli bi yaştan sonra lisede filan tanışmadıysan çok şanslı değilsen artık ilişkiler böyle. Telefon değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar. Birisine bağlanınca asosyal olarak adlandırılıyosun. Kısacası sende kaşar olacaksın improvise adapt overcome.
  • 4 ay boyunca sadece telefonda mı görüştünüz ?
  • Hayır. 3 ay aynı yerde çalıştık. İş sonrasında dışarıda buluştuk birkaç kere. Sonrasında güzel planlarımız vardı. Ben onunla hayaller kuruyordum ama fazla abartmışım sanırım. Yine kanka olarak algılandık. Sonrasında bana artık yazma demesi hele de benim artık sevgilim var demesi beni yıktı.
  • olan olmuş yapacak bir şey yok, bağlanıp onda tutulu kalma sakın senin için deneyim olmuş

Bundan sonra napacaksın;
    -Bir kadının senden hoşlanmadığını hissettiğin an enerjini ve zamanını onun için harcamayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocko Willink -- 27 Ekim 2018; 19:23:31 >
  • Ona bu yaptının onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • Sevgili işi boş iş aşk meşk adamı bozar
  • Arnoldşırnaktahalayceker kullanıcısına yanıt
    En son yazdığımda bana yüzsüz demişti. Anlayışlı biri değil maalesef. Beni düşünmüyor, sanırım beni hiç sevmemiş. Seni seviyorum ama senin sevdiğin şekilde değil demişti en son. Samimiyetine de inanmıyorum artık. Keşke böyle olmasaydı.
  • Sorun da orda. Benden hoşlandığını düşünüyodum. Doğum günüm yaklaşıyor ve artık birşeyler olmalı diyordu. Gelen talipleri vardı ve hicbiri olmaz diyodu. Göz rengimi cok beğendiğini söylemişti bir keresinde. Konuşurken eğleniyorduk. Bana 450 küsür fotoğraf atmış sanırım beni umutlandıran bu oldu. Bana ilgi gösterdiğini düşündüm. Ama olmadı..
  • clopin C kullanıcısına yanıt
    İnsanın da sevilme ihtiyacı oluyor. Bir süre sonra birşeyler olsun istiyor. Belki boş yere üzülüyorum ama ilk defa olacağını düşünmüştüm. Ve hüsran..
  • zaten hiç senin olmamış ki terk etmiş olsun. Aga bana göre bir kıza ya direk ciddi anlamda yaklaşacan ya da arkadaş olmak için yaklaşacan. Kız seni friendzona atmış ordan silkinsen kurtulamazsın artık. 4 ay bunun için yeter de artar bile. hatta bilinmeyen bir kural var ilk 48 saat içinde öpüşmezsen sonsuza dek arkadaş olarak kalıyorsun
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Ben ona çok alışmıştım. Sabah akşam konuşuyoduk. Artık hiçbir zaman konuşamayacak hatta yüzüne bakamayacak olduğum için terk etti diye yazdım. Sanırım en başta hata yaptım. Ama en başından ben de arkadaş oluruz sanıyordum. Sonrasında hislerimi anladım. Tecrübe oldu benim için ama onu unutamıyorum. Aslında unutur gibi oldum ama bugün başka biri olduğunu öğrenince çok daha kötü oldum. Hırslı biriyim sanırım mağlubiyeti kabul edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buongiornoprincipessa

Ben ona çok alışmıştım. Sabah akşam konuşuyoduk. Artık hiçbir zaman konuşamayacak hatta yüzüne bakamayacak olduğum için terk etti diye yazdım. Sanırım en başta hata yaptım. Ama en başından ben de arkadaş oluruz sanıyordum. Sonrasında hislerimi anladım. Tecrübe oldu benim için ama onu unutamıyorum. Aslında unutur gibi oldum ama bugün başka biri olduğunu öğrenince çok daha kötü oldum. Hırslı biriyim sanırım mağlubiyeti kabul edemiyorum.
    son yaşadığım olaylardan sonra düşüncem şu yönde gelişti, bir kız bana karşı adım atmıyorsa bende ona atmayacam yoksa sonunda ben üzülüyorum

arkadaşlığa devam
  • Ebedi Dumura Uğratıcı kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de özgüvenim kırıldı fazlasıyla. Dağılıyor insan. Hem de çok kötü dağılıyor.. en iyisi bulaşmamaktı..
  • Boşver be kanka birisi gider başkası gelir bea
  • etrafınabakançocuk kullanıcısına yanıt
    O işler öyle olmuyor bende ama eyvallah dostum.
  • Dostum acemilik ondan kafaya takıyorsun.Zaten hiç sevgili olmadiniz yani terk edilme falan yok.Ayrica kızı anlamanı öneririm.Sonucta dünyaya bir kere geliyoruz hem fiziksel olarak hem ruhsal olarak kafamıza uyan biriyle olmak isteriz.Kiz sende bunu görememiş ve direkt iletişimi kesmiş.Bence önüne bak sakın sevgilisi ayrılır belki bana bakar gibi umutlanma bu seni küçük düşürür.
  • Okurken kendi yaşadıklarım geldi aklıma. Önce sana gereksiz samimi sıcak davranır. Aklın ona kayar ondan başka bir sey düşünemezsin. Sonra ona açılırsın ve sonuç hüsran. Sana arkadaş olalım der. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi friendzone atar seni. Sen biraz üstelersen eğer tamamen gözünden düşersin ve sana yüzsüzsün falan tarzı şeyler söyler artık seni kaybetmekten korkmaz.

En iyisi karşı taraftan bir işaret almadan açılmamak gerekiyor. Yada hiç açılmamak lazım. Arkadaş takılıp hafiften belli etmek gerekiyor belkide. Ha açılıp red yediysende daha arkana bakmadan uzaklaşmalısın arkadaşlığıda tamamen bitirmelisin. Onun elinin altında duran kolaylıkla elde edebileceği biri olmamalısın.
  • Benzer şeyler yaşadım, ilk başlar acı çekiyorsun sürekli onu düşünüyorsun bu süreç çok zor geliyor. Ancak inan bana zaman geçtikçe eski normal düzenine geri dönüyorsun. Zamana bırak, her yerden sil tekrar yazma veya arama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

zaten hiç senin olmamış ki terk etmiş olsun. Aga bana göre bir kıza ya direk ciddi anlamda yaklaşacan ya da arkadaş olmak için yaklaşacan. Kız seni friendzona atmış ordan silkinsen kurtulamazsın artık. 4 ay bunun için yeter de artar bile. hatta bilinmeyen bir kural var ilk 48 saat içinde öpüşmezsen sonsuza dek arkadaş olarak kalıyorsun
    kim uydurmuş hocam bu bilgiyi 48 saat diye
  • GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Benim için ilk ve en çok bağlandığım kişi oldu. Sanırım hatayı burda yaptım. Sevsen bile bir sınırı var. Ben hep onu düşünüyordum şuan biraz daha az ama hala var. Sıkıntı bende sanırım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.