Şimdi Ara

7 SENELİK SEVGİLİM TARAFINDAN ALDATILDIM. [SEVGİLİM İNTİHAR ETTİ ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
266
Cevap
8
Favori
22.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hatırlarsınız 7 gün önce buraya konu açmıstım olayı anlatmıstım. Konuyu kaldırmıslardı yöneticiler. Kız beni terkedersen intihar ederim diyordu. Konuda atılan yorumlar gelen özel mesajlar beni tekrar düsünmeye itti. Bi kaç gün sonra kıza çok sert bir sekilde ayrıldıgımızı söyledim. Ağlayarak gitti ve gece hastanede oldugu haberini aldım yakın bir arkadasından. UYKU İLACINI ASIRI DOZDA İÇEREK İNTİHAR ETMİS. ailesi bunun intihar ettiğini farkedip hemen hastaneye götürmüsler. Midesini yıkatmıslar suan durumu iyiymis. ARKADASLAR KAFAYI ÜSÜTMEMEK ELDE DEĞİL. HALA KIZ TEKRAR BARISMAZSAK YİNE İNTİHAR EDERİM DİYOR. ARKADASLAR KAFAYI YİYECEM BU DURUMDA OLSANIZ NE YAPARSINIZ?
    ARKADASLAR YEMİN EDİYORUM SİZDEN BASKA DANISACAĞIM KİMSEM YOK.
    Ailemden kimse yok !
    Arkadaslarımlada bu konuları konusacak kadar samimi değilim.
    Lütfen kırıcı olmadan yorumlarınızı yazın. Zaten bu foruma büyük ihtimal son konum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eksileyen Adam

[SEVGİLİM İNTİHAR ETTİ ]

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bunların hepsi numara inanma.Seni aldattıysa bitmiş demektir.Eğer affedersen emin ol hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Et umrumda değilsin de zaten olmayacağını anlayacaktır

Şimdi yukardaki mesajı okudum.Kardeşim senle sevgiliyken başkasıyla yatan bir kızı nasıl mideniz kaldırıyor anlamıyorum.Olay bakirelik vs. değil senle birlikteyken başkasıyla yaptığı ahlaksızlığa bak.Ölsün gebersin yatacak yeri yok
  • Kiz seni kimle ve nasil aldatti ? Bir önceki konuyu görmedim ? Ona göre yorum yapicam

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinnsorusu

Bu mesaj silindi.
    Ederse kendine zarar verir ,aldatmayaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spielberg

Kiz seni kimle ve nasil aldatti ? Bir önceki konuyu görmedim ? Ona göre yorum yapicam

Farklı sehirlerde kalıyoruz 2 senedir, ben diğer sehirdeyken aldatmıs. Geldiğimde söyledi. Vicdan yapmıs dayanamamıs aklından çıkmıyomus ve söyledi. Biriyle yatmıs. O çocuğu insanlıktan çıkardım dislerini kırdım. Kızı affetmistim ama fikrimi değistirdim. Olay bu duruma geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

Kiz seni kimle ve nasil aldatti ? Bir önceki konuyu görmedim ? Ona göre yorum yapicam

Farklı sehirlerde kalıyoruz 2 senedir, ben diğer sehirdeyken aldatmıs. Geldiğimde söyledi. Vicdan yapmıs dayanamamıs aklından çıkmıyomus ve söyledi. Biriyle yatmıs. O çocuğu insanlıktan çıkardım dislerini kırdım. Kızı affetmistim ama fikrimi değistirdim. Olay bu duruma geldi

Alıntıları Göster
    [SEVGİLİM İNTİHAR ETTİ ]

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mysterious

Ederse kendine zarar verir ,aldatmayaydı.

Alıntıları Göster
    İntihar etmek ve İntihara kalkışmak/teşebbüs etmek

önce bu ikisinin farkını öğren.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

Alıntıları Göster
    Bırak gitsin

• Aldatmakla hata etmis . kendi hatası.üzme kendini

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

[SEVGİLİM İNTİHAR ETTİ ]

Alıntıları Göster
    csb
  • quote:

[SEVGİLİM İNTİHAR ETTİ ]

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bunların hepsi numara inanma.Seni aldattıysa bitmiş demektir.Eğer affedersen emin ol hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.Et umrumda değilsin de zaten olmayacağını anlayacaktır

Şimdi yukardaki mesajı okudum.Kardeşim senle sevgiliyken başkasıyla yatan bir kızı nasıl mideniz kaldırıyor anlamıyorum.Olay bakirelik vs. değil senle birlikteyken başkasıyla yaptığı ahlaksızlığa bak.Ölsün gebersin yatacak yeri yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 11 Temmuz 2014; 2:03:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Aldatmakla hata etmis . kendi hatası.üzme kendini
    csb. sevgilisi intihar eden adam işi gücü bırakıp foruma konu açmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

İntihar etmek ve İntihara kalkışmak/teşebbüs etmek

önce bu ikisinin farkını öğren.

Alıntıları Göster
    Affetmeyeceksin arkadaş nasıl güveneceksin yarın bi gün. Ölüyosada kendine sen yoluna devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machple

csb

Alıntıları Göster
    Sakın acıma aldatmanın affı olmaz, aldatana da acınmaz
  • intihar etmek ölümün gerçekleşmesinden sonra kullanılır bu durumda intahara teşebbüs var başlığı lütfen düzelt
  • İntihar etmek olmek be anla şunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

csb. sevgilisi intihar eden adam işi gücü bırakıp foruma konu açmaz

KİMSEM YOK

• AĞIR CSB İNANMAYIN!!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

Alıntıları Göster
    Çocuğun ağzını,burnunu kırmış,kızı affetmiş.Seni aldatan kız mı?oğlan mı?Sen önce bunun kararını ver.Elin oğlu yapar geçer.Sen hesabı kızdan soracaktın.Bana kalırsa hiçbir şey yapma,değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawness

İntihar etmek olmek be anla şunu
    Aynısı başıma geldi kız arkadaşım baskasıyla yattı.. dünyam başıma yıkıldı anında yolu verdim ne kadar geri dönmek istese de suratına bile bakmadım kardeşim normal hata yapılır fakat yatmak nedir yahu.. böyle bir rezillik böyle bir ihanet olamaz kesinlikle affetme derim ileride bunun vicdan azabıyla yaşarsın aklını kemirir durur...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.