Birkaç ay önce, 14 şubattan birkaç gün önce instadan tanıştığım benle aynı liseden mezun 4 yaş küçük yani 22 yaşında bi bacıyla buluştuk. 2 3 biradan sonra cafeye geçtik. Öpüşmeye başladık baya öpüştük. Öyle ki kadıköy gibi bi yerde üstü kapalı şekilde mekandan kovulduk, önümüze hesap getirildi biz istemeden. Beni evine davet etti ama ilk buluşmadan sekse karşı olduğumdan geçiştirdim. 2 gün sonra yine buluştuk akşamına ilişki moduna giremedim yazdı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 9 Mayıs 2022; 17:48:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O kadar tipsizim ki ilk buluşmada öpüştüğüm kız bile beni bıraktı
-
-
Eh be hocam top ayağına kadar gelmiş Batshuayi gibi harcamışsın pozisyonu
-
Hocam cafede öpüşüyorsunuz kız seni evine davet ediyor buraya kadar sıkıntı yok ama kız ilişki istemeyince tipsizim ayaklarına yatıyorsun. Troll müsün anlamadım ki. Tipsiz olsan kız neden seninle bir şeyler yaşasın ve devamını istesin. Kızı önce reddetmişsin zaten ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kız seni bırakmamış, aksine seni davet etmiş, sen de reddetmişsin. Hata %10000000000000000000000000000000000000000000000000000000 sende kardeşim.
-
Kank millet neler yaşıyor görüyosun demi instadan 1 kişi bile buluşmak istemiyor bizle adamlar neler yaşıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sende bu konuya inandın mı :D
-
Evet buluşup bişeyler yaşamak çok doğal artık kızlar raht bu konuda
Bı bitmediniz
Para bul gel yanıma seni nelere inandırırım 1 ayda kanka :D
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
dolmalık biber parmaklı harun abimiz de konuya teşrif etmiş
-
Alıntı
metni:ilk buluşmadan sekse karşı olduğumdan geçiştirdim bana csb gibi geldi burası kanka
-
Orası olabilir evet haklısın
Ama genel olarak çok zor değil bu işler sadece birkaç şart lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kızı bir hamile bırakmadığın kalmış. Açtığın konuya bak
Hoşbulduk
Hocam kız ortalama bir tipti
benim çocuğumun eli yüzü düzgün bi şey olması için jennifer lawrance gibi bi karıyı hamile bırakmam lazım yoksa çocuk hayat boyu bana küfreder
Puahhahahah güldüm hocam. Çok ince düşüncelisiniz. Birde hocam aşık olursanız birine bunları düşünemezsiniz zaten merak etmeyin. Aşk demişken dikkat edin hocam.
Yalvarırım bana yardım edin
yalvarırım sana yardım etsinler hocam
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eh be hocam top ayağına kadar gelmiş Batshuayi gibi harcamışsın pozisyonu |
Kız seni bırakmamış, aksine seni davet etmiş, sen de reddetmişsin. Hata %10000000000000000000000000000000000000000000000000000000 sende kardeşim. |
sende bu konuya inandın mı :D |
Benzer içerikler
- lazlar rum mu
- ocaktan çıt çıt ses gelmesi nasıl geçer
- sadece bir öğün yiyerek kilo verdim
- 1986 yılı ezan vakitleri
- araba modifiye etme
- google çizim yap
- çay emojisi
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X