Şimdi Ara

Sevgilim beni aldatıyor, şuan yeni öğrendim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elim ayağım buz kesti midem öyle bir bulanıyor ki şuan

Salak yerine koyduğuma mı yanayım? Verdigim sevgimin hiçe sayıldığına mı yanayım. Siz siz olun sevmeyin it gibi davranın ezin üzün şiddet uygulayin umursamayın umurunuzda Bile olmasın kendinize verdiğiniz degerin yaninda bunlarinki hiç kalsın incede düşünmeyin acımayın bunlara sizden iyisi olmayacaktır suan 5. Sigaramı yaktım 15 dk icerisinde. Allah belasını versin. Zamanım param sevgim haysiyetim bosa gitti hiç sayıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 25 Eylül 2015; 10:26:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sallayin sunlari ya insan yerine koymayin

• Değmez olayına girme cak iki tokat yolu ver o tokatı bas erkeklik gururun için

• Anlat bakalım olayın aslı nedir, belki bir yanlış anlaşılma felan olmuştur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Değmez olayına girme cak iki tokat yolu ver o tokatı bas erkeklik gururun için

Bugün bayramlasmak için bize gelecek. Daha kendisiyle konuşmadım konussam direk özür dileyecek biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Değmez olayına girme cak iki tokat yolu ver o tokatı bas erkeklik gururun için

Bugün bayramlasmak için bize gelecek. Daha kendisiyle konuşmadım konussam direk özür dileyecek biliyorum.

Gelir gelmez salla tokatı bak çok pis ise yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Anlat bakalım olayın aslı nedir, belki bir yanlış anlaşılma felan olmuştur?

Benim bildiğim instagram hesabından farklı bir hesabı varmış 1 ay önce çaktım bu durumu hiç söylemedim hesap kapalıydı fake hesapla takibe aldım Kontrol ediyordum hergun dün bir erkekle el ele fotoğraf koymuş, yorumlarda sevgili muhabbeti döndürmüșler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç üzüldüğünü belli etme tanımıyormuş gibi yap konuşmaya çalışırsa sallama sağa sola bak en iyi intikamı böyle alırsın peynirden(kusura bakma peynir diyorum ama sorun yoktur inşallah)

Edit: üstteki mesajından sonra izin vermesende kaşar derim ben ona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 25 Eylül 2015; 10:37:57 >
  • Sen de onu aldat, amma ağlamışsın ayol

• quote:

quote:

Benim bildiğim instagram hesabından farklı bir hesabı varmış 1 ay önce çaktım bu durumu hiç söylemedim hesap kapalıydı fake hesapla takibe aldım Kontrol ediyordum hergun dün bir erkekle el ele fotoğraf koymuş, yorumlarda sevgili muhabbeti döndürmüșler.

Ss al da inkar edemesin

• Türk kızıyla birlikteysen olması doğaldır

• quote:

Orijinalden alıntı: Gumtopu

Hiç üzüldüğünü belli etme tanımıyormuş gibi yap konuşmaya çalışırsa sallama sağa sola bak en iyi intikamı böyle alırsın peynirden(kusura bakma peynir diyorum ama sorun yoktur inşallah)

Edit: üstteki mesajından sonra izin vermesende kaşar derim ben ona

Yok hocam ne sorunu olacak peynir demek az bile bunun gibilerine. Allahtan erken anladım şükürler olsun rabbime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 25 Eylül 2015; 10:38:59 >
  • Çak bi tane sonra ayrıl
  • Bitane okkali bir tokat patlat ve ilişkini kes hemen salya sumuk agliyacaktir ve hic sallama sinirinden kuduracaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize gelecek bugün Bayramlasmak icin. Ona aldigim pahalı kolye ve yuzuk vardi onu alacağım oncelikle bi bahaneyle boynundan ve elinden.

Arabayı ıssız bir yere çekip romantik ortam oluşturacağım. Biliyorum öpmeye kalkacak, tam o anda cenesinden tutup cakacagim suratina. Sonra konuşup arabadan tekmeyle indirecegim ve bırakıp gidecegim beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 25 Eylül 2015; 10:48:02 >
  • Ağır CSB
    Bloklayın

• Birader bence başka türlüde çak boşa gitmesin

• quote:

quote:

Oha la iyi sövdüm

• quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Ağır CSB
    Bloklayın

Kardeşim kalbini kırmak istemiyorum lütfen çık git konudan csb diyosun ya allah sanada yaşatsın ne diyeyim

• Bırak hiç bir şeyi alma. Sadece bas tokadı gönder

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.