Şimdi Ara

Sevgilim beni aldatıyor, şuan yeni öğrendim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takmayın soğuk davranın tokat atmak nedir cahilmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instagramdan ssler al.bunları bastır fotoğraf şeklinde.kalpten kutu al.içine fotoları koy üstünü gül yaprağı ile kapat ve mektup yaz koy içine.bayram hediyesi aldım diye ver yada kargola ki sen yokken açsın.bir daha ne telefonlarına bak ne de iletişime geç.
  • CSB değilse at ss yi görelim madem takip ediyorsun fotoları da gördün amma yırtındın
  • Tam inaniyordum,nicki gordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

Bize gelecek bugün Bayramlasmak icin. Ona aldigim pahalı kolye ve yuzuk vardi onu alacağım oncelikle bi bahaneyle boynundan ve elinden.

Arabayı ıssız bir yere çekip romantik ortam oluşturacağım. Biliyorum öpmeye kalkacak, tam o anda cenesinden tutup cakacagim suratina. Sonra konuşup arabadan tekmeyle indirecegim ve bırakıp gidecegim beyler.

Hahahahahahahahah super fikir

• hocam editler misiniz olaylar olunca

• Diger oglanada soyle belki durumu bilmiyor yedegi elinde patlasin

• Konuya ılıklar doluşmuş... Ne demek beni başka biriyle aldatan, el ele tutuşan her haltı yiyen birde bunu sosyal medyada reklam eden birine kibar davranacağım? Sonra da keko diyeceksiniz... Kadına şiddete karşıyım ama kahpeye yapılan şiddet değildir.

• boşver takma bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şiddet uygulama,koz verme eline.Aldığın hediyeleri de isteme.Yukarıda biri de söylemiş zaten. Aldattığı kişiyle çekilmiş resmi bastır güzel bir hediye paketi yaptır.Issız bir yere götür,romantik bir ortamda yüz yüze iken paketi açtır.Açınca o şokla açıklama bile yapamaz.O esnada gururunu, iffetini, sadakatini ayaklar altına alacak sözler söyle. Küfür olmasın,sadece Sitem,hayal kırıklığı, ve pişmanlık dolu bir konuşma yap.Kelimelerin,cümlelerin etkili olsun. Olsun ki vicdan azabından kafayı yesin.

• MichaelSikkofield kullanıcısına yanıt
    Şunu gözünle gördüysen bal gibi seni aldatmış demektir eğer şizofren falan değilsen. Kısa ve net terk et. Edebilirsen rezilde eki pişman olsun." Aşkitom ilk sensin" diyen seks profesörleri ile doldu etrafımız
  • quote:

Bize gelecek bugün Bayramlasmak icin. Ona aldigim pahalı kolye ve yuzuk vardi onu alacağım oncelikle bi bahaneyle boynundan ve elinden.

Arabayı ıssız bir yere çekip romantik ortam oluşturacağım. Biliyorum öpmeye kalkacak, tam o anda cenesinden tutup cakacagim suratina. Sonra konuşup arabadan tekmeyle indirecegim ve bırakıp gidecegim beyler.

Demek benim yapamadığımı yapacaksın...
    Helal olsun kardeş,arkandayım.
    Ama bu dediklerin lafta kalmasın.Yaptığın an çok rahatlayacağından eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seriously Sirius

hediyeyi geri alma. diğer plan cok uygun. arabayla gidin basin tokadi birakin orda ama kesin emin misiniz? aldattiğina

Eminim

Neden yaptı aklım almıyor hocam. Konuşurken asla şüphe uyandıracak birşeyde yapmamıştı. İlgisizde bırakmadım tek suçum fazla sevmek oldu sanırım.

Konuya csb diyenler, umarım yaşadığımı birgün yaşarsınız da nasil caresizlik icinde kaldığımı anlarsınız.

Karaktersizse ne yaparsan yap boş. İnsanları gram da olsa değiştiremiyorsun.

Aynen öyle,KARAKTERSİZSE eğer ne yaparsan yap,hiç bir şey değişmez,değişmesini de beklemek aptallık olur.Kendimden biliyorum,ne yaparsam yapayım düzeltemedim kendisini.Boşa çaba,boşa zaman.Elimde ne var ? Kocaman bir 0.Hiç bir şey.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #ŞARBAY#

Anlat bakalım olayın aslı nedir, belki bir yanlış anlaşılma felan olmuştur?

Benim bildiğim instagram hesabından farklı bir hesabı varmış 1 ay önce çaktım bu durumu hiç söylemedim hesap kapalıydı fake hesapla takibe aldım Kontrol ediyordum hergun dün bir erkekle el ele fotoğraf koymuş, yorumlarda sevgili muhabbeti döndürmüșler.

Dediklerini yapacak kadar karakter yoksunu ise, birde bunları teşhir edecek kadar cesaretliyse herşeyi hakediyor ama o kendi karakterini belli etmiş üzülme.

• bu kız karakteri düzelmeyecek ona buna cıkan kız kaşarlanmıştır sen boşver başka kız mı yok
    neyse o kızı bana ayarlasana doğru yolu bulmasını sağlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napalım yani

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seriously Sirius

hediyeyi geri alma. diğer plan cok uygun. arabayla gidin basin tokadi birakin orda ama kesin emin misiniz? aldattiğina

Eminim

Neden yaptı aklım almıyor hocam. Konuşurken asla şüphe uyandıracak birşeyde yapmamıştı. İlgisizde bırakmadım tek suçum fazla sevmek oldu sanırım.

Konuya csb diyenler, umarım yaşadığımı birgün yaşarsınız da nasil caresizlik icinde kaldığımı anlarsınız.

Karaktersizse ne yaparsan yap boş. İnsanları gram da olsa değiştiremiyorsun.

Aynen öyle,KARAKTERSİZSE eğer ne yaparsan yap,hiç bir şey değişmez,değişmesini de beklemek aptallık olur.Kendimden biliyorum,ne yaparsam yapayım düzeltemedim kendisini.Boşa çaba,boşa zaman.Elimde ne var ? Kocaman bir 0.Hiç bir şey.

Giden sadece zamana oluyor hocam dediğin gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.