Şimdi Ara

Sevgilim beni aldatıyor, şuan yeni öğrendim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen edebini bozma bırak o kahpeliğiyle kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S kuralı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerekeni yap sonra bırak gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

Bize gelecek bugün Bayramlasmak icin. Ona aldigim pahalı kolye ve yuzuk vardi onu alacağım oncelikle bi bahaneyle boynundan ve elinden.

Arabayı ıssız bir yere çekip romantik ortam oluşturacağım. Biliyorum öpmeye kalkacak, tam o anda cenesinden tutup cakacagim suratina. Sonra konuşup arabadan tekmeyle indirecegim ve bırakıp gidecegim beyler.

Bu mesaja kadar iyi gidiyordun be. Niye bozdun ki..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: grkm1

Ağır CSB
    Bloklayın

Kardeşim kalbini kırmak istemiyorum lütfen çık git konudan csb diyosun ya allah sanada yaşatsın ne diyeyim

Kardeşim şimdi kalbimi mi kırıcaksın ya offff lütfen yapma.

Arabayı ıssız bir yere çekip romantik ortam oluşturacağım. Biliyorum öpmeye kalkacak, tam o anda cenesinden tutup cakacagim suratina. Sonra konuşup arabadan tekmeyle indirecegim ve bırakıp gidecegim beyler.

Bu nası hikaye lan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

Değmez olayına girme cak iki tokat yolu ver o tokatı bas erkeklik gururun için

Bugün bayramlasmak için bize gelecek. Daha kendisiyle konuşmadım konussam direk özür dileyecek biliyorum.

Özürünü kabul edersen aptalsındır .Net.
  • Ben bile okurken çok sinirlendim.Aman hocam öfkene yenik düşüp kötü şeyler yapma.Bir gün hatasını anladığında iş işten geçmiş olur etrafında kimse kalmaz ve senin değerini anlar.

Ha CSB ise de bayram günü vaktimi caldigin için Allah seni bildiği gibi yapsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustClark -- 25 Eylül 2015; 11:16:13 >
  • Dostum şok cihazı al tam öpücekken ver elektriği Ver 10 bin voltu dudaklarına ya bayılır yada ölür kesin çözüm

Ağır csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dementor28 -- 25 Eylül 2015; 11:21:27 >
  • Aldığın hediyeleri ederi ne olursa olsun geri istemek terbiyesizlik karaktersizlik olur. Konu csb dir gerçektir bunu bilemem ama bu hatayı yapmayın. Ben zamanında Yaptım siz yapmayın. Atacağın bir tokat veya tokat gibi sözler yeterli.

• hediyeyi geri alma. diğer plan cok uygun. arabayla gidin basin tokadi birakin orda ama kesin emin misiniz? aldattiğina

• quote:

Orijinalden alıntı: Seriously Sirius

hediyeyi geri alma. diğer plan cok uygun. arabayla gidin basin tokadi birakin orda ama kesin emin misiniz? aldattiğina

Eminim

Neden yaptı aklım almıyor hocam. Konuşurken asla şüphe uyandıracak birşeyde yapmamıştı. İlgisizde bırakmadım tek suçum fazla sevmek oldu sanırım.

Konuya csb diyenler, umarım yaşadığımı birgün yaşarsınız da nasil caresizlik icinde kaldığımı anlarsınız.

• Sonra erkekler her şeyde suçlu oluyor

• quote:

quote:

hediyeyi geri alma. diğer plan cok uygun. arabayla gidin basin tokadi birakin orda ama kesin emin misiniz? aldattiğina

Eminim

Neden yaptı aklım almıyor hocam. Konuşurken asla şüphe uyandıracak birşeyde yapmamıştı. İlgisizde bırakmadım tek suçum fazla sevmek oldu sanırım.

Konuya csb diyenler, umarım yaşadığımı birgün yaşarsınız da nasil caresizlik icinde kaldığımı anlarsınız.

Alıntıları Göster
    Deveyi diken , insanı miken hora geçermiş, üzülme.

• 4S

• quote:

quote:

Eminim

Karaktersizse ne yaparsan yap boş. İnsanları gram da olsa değiştiremiyorsun.

• La olum hediyeleri alma filan demişler.O kadar para vermişin bide onda mı kalcak?Direk kap hediyelerini geri.Gömülüğünü göster.

• quote:

quote:

Eminim

Aynı şeyi ben yasadim. Sana sadece sunu diyebilirim. her insan hayallerimizdeki gibi iyi olmuyor. kötü insanlar var ve gerçekler

• Tokat atma,delikanlı adama yakışmaz.Bırak gitsin kendi kaybeder.

• Tokat falan atma nasil delikanlisin birak yeter karaktersizmis

• Köpek gibi seviyordun aldattığını öğrendin psikopatça bidaha vuracam kıracam ayakları çekiyorsun 3 ihtimal var ;

Kekosun
    Konu CSB
    Psikolojik sorunun var

İlk 2 nin tedavisi yok 3. için psikolog öneririm git tedavi ol dünyam başıma yıkıldı ayakları fln biraz akıllı olun.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.