4 yıl sonra ilk defa bisiklet sürüyorum..
Selamlar arkadaşlar. Hobi olması açısından ikinci el bir bisiklet aldım. Ama sanırım vücudum artık yatmaktan bir ölü haline geldiği için 5 dakika bisiklet sürdükten sonra bacaklarım aşırı yanıyor. Önereceğiniz bir şey var mıdır yoksa zamanla kendi kendine gider mi bu durum? Sadece bacaklar değil kalp atışım da aşırı şekilde yükseliyor.
Bir de vites konusunda yardımcı olmanızı isteyeceğim. Sol vites sanırım çarpan görevi görüyor. Peki 2*2 ile 1*4 arasında bir fark oluyor mu ?
Ayrı ayrı toplayıp uğraşmak istemiyorum açıkçası arkadaşlar. Molecule PC, sinerji, incehesap, teknobiyotik arasında gidip gelmekten yoruldum. Bu sitelerden tavsiye edebileceğiniz bir kasa varsa çok memnun olurum. Öyle uç hayalleri olan biri değilim. 1000-1100 lira monitöre ayırabilirim sanırım. Bu durumda 7200 lira dolaylarında beni 3-5 sene asla üzmeyecek bir hazır/özelleştirilebilir bir kasa tavsiyesi alabilir miyim?
Yaş 24 oluyor arkadaşlar. Tamamen işsizlik eseri olarak her yaş için içinde o yaşın sözünün geçtiği şarkıları not etmeye başladım. Sırayla yazayım. 25 ve 28 eksik şimdilik.
24 - Sagopa Kajmer 24 (24'lük yorgunum) ve Karikatür komedya (umutların nicesi 24 karat)
25 -
26 - Sokrat FT. Şanışer Anlamı Yok (sonunda uyandım yaşım 26)
27 - Sagopa Kajmer Vasiyet (az önce doğdum halatım 27 boğum)
28 -
29 - Ceza Gelsin Hayat Bildiği Gibi (Dün annem elimi tutarken bugün 29 da doldu)
30 - Sagopa Kajmer Tek Başınalığın Yolcusu (Hey yabancı, yolun yarısı 35 der Sıtkı Tarancı
Korkarım beş sene sonra saracak içimi derin sancı)
25 ve 28'i bulursam 5-6 sene rahatım. Bekliyorum yardımlarınızı. Tşk.
|
Bu ayakkabı modelini bulabilecek var mı ?
|
|
Yama notlarının Türkçe'ye çevrilmemiş olması
|
Denizli iline hakim birisi bakabilir mi?
|
|
Meslek: http://www.donanimhaber.com
''From the ashes a fire shall be waken, a light from the shadows shall spring, renewed shall be blade that was broken. The crowless again shall be king.''
|
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.700
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 69.133 (Bu ay: 918)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.632 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO