Şimdi Ara

Kıza çok güzelsin dedim diye benden şikayetçi olmuştu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 ay önce hamburger yemeye gitmiştim. Kasiyer kıza ''çok güzelsin'' dedim diye başıma gelmeyen kalmamıştı. Hamburgerimi sipariş verdim, yukarı çıktım yemeğimi yedim aşağı indiğim sırada beni oranın mağaza müdürü yanıma çağırıp - senin anan bacın yok mu kıza çok güzelsin diyorsun dedi. Ben de iltifat olarak böyle bir şey yaptığımı söyledim yaptığımın suç olduğunu düşünmüyorum deyince adam polis çağırıp kızla birlikte şikayetçi olmuşlardı. Ve orada çalışan arkadaşlarıyla işbirliği yapıp tanık olarak kendilerini göstermişlerdi. Beni o bölgeye en yakın karakola götürüp 3 saat nezarete tutmuşlardı ifadeyi verdikten sonra evime geldim ardından takipsizlik kararı 2 ay sonra sonuçlanınca evime tebligat gelmişti. O an moralim acayip bir şekilde bozulmuştu siz siz olun çok dikkatli olun

Kıza çok güzelsin dedim diye benden şikayetçi olmuştu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 5 Ağustos 2024; 7:38:53 >

• Polis tutanağında güvenlik görüntüleri sunulsa da savcılık sadece yemek yemeye geldiğini söylemiş. Oradaki çalışan arkadaşlar olduğu için tarafsız tanık sayılmamışlar direkt red almış 13k manevi tazminat davası açacağım karara itiraz etmişler diye manevi tazminat açma sürem uzadı. 3 saat boş yere tutuklu kaldım inanılır gibi değil

müslüman bir kişi kimseyi rahatsız edici terbiyesizce cümleler kullanmaz ve kullananlardan rahatsız olur. yoldan geçen birileri senin annene çok güzelsin, bebek gibisin, vücudun çok sağlammış... gibi iltifatlar etse hoşuna gider mi? amerika, avrupayı örnek verenler şunu bilsin müslümanlar onlar kadar ahlaksız, edepsiz değil. avrupa yaptı diye doğru olmuyor. şaka gibi bir de buraya haksızlığa uğramış gibi yazmışsın, trol müsün nesin.

• Şansa yaşıyoruz resmen çok geçmiş olsun
  • standartlarabidesi S kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam
  • Kaza bela hakim karsına cıksan,araya uzlastırıcı girse gitti 100000 lira

• lithran kullanıcısına yanıt
    Uzlaşmada o kadar parayı talep etse de ben kabul etmezdim kamu davasına dönüşür iddianame düzenlenir dava açılırdı. Ancak bu tür kararlarda hakimin kesin gözle karar vermesi gerekir birkaç kelime söylendi diye ceza alacağımı zannetmiyorum zaten ancak şansa yaşıyoruz. Diyelim hakim ceza verdi kararı istinafa taşırdım oradan da sonuç çıkmazsa temyize taşırdım oradan da sonuç çıkmasaydı Avrupa insan haklarına başvurardım ülkemde Özgür değilim birkaç kelime söyledim diye bana ceza verdiler göç başvurusu yapardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:16:41 >
  • Maraz ağabey bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
  • Not yazmışsın, söz ile söylememişsin ki. Anlatmadığın başka şeyler var mı? Sen o hamburgercinin adını yaz buraya linç ederiz donanımhaber üyesi sahipsiz değildir. Kezbana bak hele.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan Avrupa'da Amerika'da medeni şehirlerde bir kadına çok güzelsin dediğin zaman iltifat olarak algılar, gülümser teşekkür eder, yoluna devam eder. Hele Kezban'a bak sen.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Hayır not yazılmadı öyle bir durum yok bunlar kadının kendi uydurduğu beyanlar üstelik sunduğu beyanlarda yazıp aynı gün geri gelmişim öyle bir şey de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:40:58 >
    Hocam takipsizlik kararı verildiğinde kadının ev adresine kadar tüm bilgileri mevcut Allah'tan iyi insanlarız başkası olsa gözü kararır Allah korusun gidip zarar verebilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:42:50 >
  • Xxdrap X kullanıcısına yanıt

O zaman iftiradan ayrı bir şikayet oluştur. Ellerinde not kağıdı yok, iş yerinin kamera kayıtlarında da 2. gün tekrar geldiğin gözükmüyor. %100 kazanırsın.

Polis tutanağında güvenlik görüntüleri sunulsa da savcılık sadece yemek yemeye geldiğini söylemiş. Oradaki çalışan arkadaşlar olduğu için tarafsız tanık sayılmamışlar direkt red almış 13k manevi tazminat davası açacağım karara itiraz etmişler diye manevi tazminat açma sürem uzadı. 3 saat boş yere tutuklu kaldım inanılır gibi değil
  • Xxdrap X kullanıcısına yanıt

Fark etmez, polise verdiği ifade de geçerli. Sonuçta not kağıdı bıraktı dedi mi dedi, tutanağa geçti mi, geçti. 2. gün iş yerine tekrar geldi dedi mi, dedi, tutanağa geçti mi, geçti.

Kadınların beyanları alındığında gerçek sayılmıyor bunu destekleyecek deliller sunulması lazım. Karar değişmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:47:49 >
  • Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt
    Hamburgerci kızın tatil günü parkta gezdiğini düşünün ve siz gidip ona çok güzelsin diyorsun
  • Ben kadın doktordan randevu bile almıyorum sende iyi cesaret varmış. Şunu bir anlatamıyorum kızlar uzun ve yakışıklı olmayan erkeklerden nefret ediyor başınız yanar benden söylemesi.

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Hocam 183 boy tipte var bende
  • Ben asla böyle bir şey yapmazdım. Burası Türkiye, Avrupa değil. Dua et sadece 3 saat tutuklu kalmışsın.
  • Doğru diyorsunuz hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.