< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 5 Ağustos 2024; 7:38:53 > |
Kıza çok güzelsin dedim diye benden şikayetçi olmuştu ?
-
-
Şansa yaşıyoruz resmen çok geçmiş olsun -
Sağ olun hocam -
Kaza bela hakim karsına cıksan,araya uzlastırıcı girse gitti 100000 lira
-
Uzlaşmada o kadar parayı talep etse de ben kabul etmezdim kamu davasına dönüşür iddianame düzenlenir dava açılırdı. Ancak bu tür kararlarda hakimin kesin gözle karar vermesi gerekir birkaç kelime söylendi diye ceza alacağımı zannetmiyorum zaten ancak şansa yaşıyoruz. Diyelim hakim ceza verdi kararı istinafa taşırdım oradan da sonuç çıkmazsa temyize taşırdım oradan da sonuç çıkmasaydı Avrupa insan haklarına başvurardım ülkemde Özgür değilim birkaç kelime söyledim diye bana ceza verdiler göç başvurusu yapardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:16:41 > -
Maraz ağabey bu konu hakkında ne düşünüyorsun? -
Not yazmışsın, söz ile söylememişsin ki. Anlatmadığın başka şeyler var mı? Sen o hamburgercinin adını yaz buraya linç ederiz donanımhaber üyesi sahipsiz değildir. Kezbana bak hele.
-
Ulan Avrupa'da Amerika'da medeni şehirlerde bir kadına çok güzelsin dediğin zaman iltifat olarak algılar, gülümser teşekkür eder, yoluna devam eder. Hele Kezban'a bak sen.
-
Hayır not yazılmadı öyle bir durum yok bunlar kadının kendi uydurduğu beyanlar üstelik sunduğu beyanlarda yazıp aynı gün geri gelmişim öyle bir şey de yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:40:58 > -
Hocam takipsizlik kararı verildiğinde kadının ev adresine kadar tüm bilgileri mevcut Allah'tan iyi insanlarız başkası olsa gözü kararır Allah korusun gidip zarar verebilirdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:42:50 > -
O zaman iftiradan ayrı bir şikayet oluştur. Ellerinde not kağıdı yok, iş yerinin kamera kayıtlarında da 2. gün tekrar geldiğin gözükmüyor. %100 kazanırsın.
-
Polis tutanağında güvenlik görüntüleri sunulsa da savcılık sadece yemek yemeye geldiğini söylemiş. Oradaki çalışan arkadaşlar olduğu için tarafsız tanık sayılmamışlar direkt red almış 13k manevi tazminat davası açacağım karara itiraz etmişler diye manevi tazminat açma sürem uzadı. 3 saat boş yere tutuklu kaldım inanılır gibi değil -
Fark etmez, polise verdiği ifade de geçerli. Sonuçta not kağıdı bıraktı dedi mi dedi, tutanağa geçti mi, geçti. 2. gün iş yerine tekrar geldi dedi mi, dedi, tutanağa geçti mi, geçti.
-
Kadınların beyanları alındığında gerçek sayılmıyor bunu destekleyecek deliller sunulması lazım. Karar değişmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxdrap -- 3 Ağustos 2024; 19:47:49 > -
Hamburgerci kızın tatil günü parkta gezdiğini düşünün ve siz gidip ona çok güzelsin diyorsun -
Ben kadın doktordan randevu bile almıyorum sende iyi cesaret varmış. Şunu bir anlatamıyorum kızlar uzun ve yakışıklı olmayan erkeklerden nefret ediyor başınız yanar benden söylemesi.
-
Hocam 183 boy tipte var bende -
Ben asla böyle bir şey yapmazdım. Burası Türkiye, Avrupa değil. Dua et sadece 3 saat tutuklu kalmışsın. -
Doğru diyorsunuz hocam
Not yazmışsın, söz ile söylememişsin ki. Anlatmadığın başka şeyler var mı? Sen o hamburgercinin adını yaz buraya linç ederiz donanımhaber üyesi sahipsiz değildir. Kezbana bak hele. |
Ulan Avrupa'da Amerika'da medeni şehirlerde bir kadına çok güzelsin dediğin zaman iltifat olarak algılar, gülümser teşekkür eder, yoluna devam eder. Hele Kezban'a bak sen. |
Şansa yaşıyoruz resmen çok geçmiş olsun
|
Polis tutanağında güvenlik görüntüleri sunulsa da savcılık sadece yemek yemeye geldiğini söylemiş. Oradaki çalışan arkadaşlar olduğu için tarafsız tanık sayılmamışlar direkt red almış 13k manevi tazminat davası açacağım karara itiraz etmişler diye manevi tazminat açma sürem uzadı. 3 saat boş yere tutuklu kaldım inanılır gibi değil
|
Kız haklı iyi yapmış, |
Sen hangi mağaranın insanısın
|
TR kızlarından uzak durun.
|
müslüman bir kişi kimseyi rahatsız edici terbiyesizce cümleler kullanmaz ve kullananlardan rahatsız olur. yoldan geçen birileri senin annene çok güzelsin, bebek gibisin, vücudun çok sağlammış... gibi iltifatlar etse hoşuna gider mi? amerika, avrupayı örnek verenler şunu bilsin müslümanlar onlar kadar ahlaksız, edepsiz değil. avrupa yaptı diye doğru olmuyor. şaka gibi bir de buraya haksızlığa uğramış gibi yazmışsın, trol müsün nesin. |
Benzer içerikler
- en iyi axe deodorant
- dideral aç mı tok mu
- olağanüstü kaç hece
- kulak tıkacı nerede satılır
- akts ve kredi farkı
- 5g nedir zararları
- türk çay emojisi
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X