Seneler önce bir kıza ''canım'' diye hitap etmiştim, ''canın çıksın'' diyip sövmüştü bana. O geldi aklıma |
Kıza çok güzelsin dedim diye benden şikayetçi olmuştu ? (2. sayfa)
-
-
sizdeki de iyi cesaret
yalnız şunu söyliyim. ordaki Meriç erkek çalışan araya girip kızı gazlamasa kız şikayetçi olmazdı. kız sadece rahatsız oldum deyip geçerdi ve içinden egosu bile okşanırdı.
ama diğer çalışanlar galeyana gelince kız şunu diyemez: "tamam çocuk kabahat işlemiş ama polise gidecek birşey de yok kapatın meseleyi" kız bunu diyemez yoksa adı çıkar.
normalde kıza kalsa olayın büyümesi işine gelmez çünkü polise gidip herkes duysa kızın gene adı çıkar. kıza kalsa rahatsız oldum deyip olayın kapanmasını isterdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kız da erkeklere söyleyince, erkekler geçiştirse, bu defa kız "bunlar ne biçim erkek" derdi.
Laf atanın hiç mi suçu yok diye bakmak lazım en çok. Herkesi zor durumda bırakmış, kendi dahil.
-
Yapmayın arkadaşlar sizin bu kadın açlığınız nedeniyle kızlar kadınlar böyle ego lar laf dağlarında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
avukat olsaydım hiçbir ücret almadan bedava avukatlığını yapardım. bu nedir ya? karşı cinsten güzel bir şey duymaktan nasıl bu denli rahatsız olabilir bir insan? böyle kızların toplumda yaşamaya zerre hakkı yok bunları afganistana süreceksin o zaman görür günü.
-
Arkadaşlar şu olaydan bile kızların ne kadar gerizekalı olduğunu anlayabiliyoruz. Bu nasıl bir ego çok merak ediyorum.
-
kız fritözdeki kızgın yağı suratına da boşaltabilirdi değmez bu risklere
-
numaranızı yazmak yerine kartvizit verseydiniz hocam.
-
bu konunun üstlerde olması lazım
-
Kız haklı iyi yapmış,
-
Neden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kadın mısın?
-
senin anan bacın yok mu kıza çok güzelsin diyorsun
-
İltifat olarak söyledim
TR kızlarından uzak durun.
Sen hangi mağaranın insanısın
24 Mn görüntüleme · 66 B ifade | Risk assessment | Lesson one ☝️ #memes #finance | By Wall Street OasisFacebookfacebookLesson one ☝️ #memes #financehttps://www.facebook.com/share/r/xjTXhd53vg159MYv/?mibextid=D5vuiz
kızlar evlenirken Afganistan kızı gibi evlenmek istiyolar, onun dışındaki tüm yaşamlarını İsveç kızı gibi yaşamak istiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın gördükleriniz aslında kadın olmayabilir. Ancak siz siz olun asla bir kadına iltifat etmeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X