klima iç ünite su damlaması
sol alt köşeden damlama yapıyor. tahliye borusunu ağzımla vakumladığımda baya su akıyor şarıl şarıl.
eğimden dolayı mıdır tıkanıklık mı var bilemiyorum. ne yapmalıyım sizce. tahliye borusuna suyu otomatik vakumluyacak bir şeyler lazım.
Merhaba dükkana girerken 5 yıllık bir sözleşme yaptık. Gireli 2.5 yıl oldu olacak iş yerimi kapatmak istiyorum. Çıkarken kalan ayları ödemem gerekir mi bilgisi veya tecrübesi olan varsa yardımcı olabilir mi? Mahkemelik olur muyum?
Saat tavsiye edermisiniz.
Varsa gözünüze takılan hoşunuza giden, tercihen deri kordonlu spor giyim için bir saat istiyorum. Max bütçe 2k tl. Para vermekte istemiyorum açıkcası pek.
13700k z690 ddr4 kart aldım yardım.
2. El işlemci denk geldi 10bine aldım. Sıfır kart aldım amazondan 5bine. İşlemci soğutucu ile psu lazım. Elimde 1660super ile 3080 kart var. Psu 650w var. Yeni psu alana kadar 1660s ile idare ederim diyorum ama soğutucu şart oldu. 15 bin verdim ama bitmiyor harcalamalar. Soğutucu ne alsam sıvı mı kule tipi mi? Psu 850 mi alsam 1000 lik mi alsam. 5bin daha gider herhalde.
Araba nasıl alınır? (Bu devirde)
Orta halli eli yüzü düzgün bir araç için ne kadar birikim yapılıp üstüne ne kadar kredi ne kadar vadeyle çekilmeli taktik pls?
Turk telekom data hattını android telefonda kullanma
Hattı takıyorum mobil ağ bulunamadı diyor ne yapmam lazım bilgisi olan varmıdır?
windows 10-11 realtek kısık ses sorunu
Ses olması gerekenden az geliyor. Driver kaldırıp kuruyorum fayda etmiyor. Çözümünü bilen var mıdır. Kayıttan yürütme aygıtlardan bakıyorum ses barı yarıdan yukarı hiç gitmiyor.
Boş vakitte ne yapacaz.
Sabahtan akşama çalıştık. Akşam 7de iş bitti. 12ye kadar vakit var. Pc oynamak dışında yapabileceğim etkinlik bulamıyorum. Arkadaşlarla görüşünce aynı muhabbet oturma çay vs içme dışında yapılacak birşey yok. Gündüz gözüyle gezip dolaşamıyoruz. Düşünüyorum mesela balık tutmak hoşuma gider onuda yapabileceğim yakın bir yer yok. Bir şey içmek boş muhabbet etmek istemiyorum. İş dışında sürekli yapabilinicek meşgale yok gibi geliyor. Bir pazar günü boş oda bir işe yaramıyor geçip gidiyor. Ömür sonuna kadar böyle geçecekse yaşamayayım daha iyi diyorum. Afrikaya gitsek orda da hayatta kalırız böyle yaşadıktan sonra ne farkeder ki? Tavsiyelerinizi alırım.
Xbox kolu tamir
Kargoyla gönderim yapabilceğim bir tamirci arıyorum. Sol analog bozuldu. Bilen varsa yardımcı olur mu?
Kötü niyetli insanlardan korunma rehberi
1. İki kişinin bildiği sır değildir.
Her detayı herkese anlatmayın özellikle işinizle ve gelirinizle alakalı.
İnsanlar ne yazık ki bunu bir şekilde size karşı kullanır. Sizi ve işinizi hafife alır. Gözlerinde küçültür hatta yok saymaya başlarlar. Sizin işinizi sizden daha iyi yapmaya bile kalkarlar.
2. Mutluluk paylaştıkça azalır.
Herkese mutlu olduğunuzu ve neden mutlu olduğunuzu belli etmeyin. Mutluluğunuza incir ağacı dikerler. Kıskanıp nazar ederler. Sizi mutlu olduğuza pişman bile ederler. Ne kötü değil mi insanlar başkasının mutlu olmasını dahi isteyemiyor. Mutlu olmaya bile korkanlarımız var artık.
3. Her yüzünüze güleni dost sanmayın.
Yüzünüze güler arkanızdan kuyunuzu hatta bazen mezarınızı kazarlar. Beş para etmez adam bir bakmışsınız karşınıza dikilmiş cesarete gelmiştir. Gerekirse gülmeyin somurtun ama gardınızı kolay kolay indirmeyin samimiyet dediğin 2 saniyede bitiyor. Samimi olduğunuzu sandığınız adam bir bakmışsınız azılı düşmanınız olmuş.
4. Kimseye 40 yıllık dost muamelesi yapmayın.
Samimi ve içten olmak çoğu insan tarafından zaafiyet olarak görülür. Sizi zayıf olarak niteler elde edilmiş olarak bakarlar. İşleri görülene dek yanınızda olur işleri bitince 20 metre uzaktan selam çakar kaçarlar. Aman diyim işiniz kimseye düşmesin işte o zaman kaç dostunuz olduğu ortaya çıkar.
.....
sizlerden de rehberi geliştiricek mesajlar bekliyorum akla yeni şeyler geldikçe eklerim.
I can breathe again, I can see again, I can feel how it feels to be free again, I can dream again I believe again. |
I can breathe again, I can see again, I can feel how it feels to be free again, I can dream again I believe again. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.174
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 39.158 (Bu ay: 638)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.687 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic