Şimdi Ara

Araba nasıl alınır? (Bu devirde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta halli eli yüzü düzgün bir araç için ne kadar birikim yapılıp üstüne ne kadar kredi ne kadar vadeyle çekilmeli taktik pls?

• Aileden destek olmadan zor çoğu kişi böyle alıyor sanırım
  • Miras kalırsa alınır, büyük iş yaparak(ticaret)alınır, ağır iş yaparak alınır, dolandırıcılık yaparak alınır, kredi çekerek alınır.
  • VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Zaten bu devirde aileden en azından 1 ev kalmıyorsa geçmiş olsun maalesef ki

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

+1

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Knk o yüzden doğan çocuğun barınma evlilik gibi ihtiyaçlarını karşılamicaksan dünyaya getirmeyeceksin hatta biraz ileri olacak ama işini gücünü kurmasınıda sağlaman şart.

• Sıradan insanlar; ömürlerini ortaya koyarak bir şey bırakmadan dünyayı terkedeceklerini farkettiğinde büyük bir uyanış olacak ve bunların etkilerini hissedilir bir biçimde göreceğiz
  • ucundan bir yerden yakalayıp bir tane araba aldıysan üzerine biraz ekleyerek araba alınabilir.
    diğer türlü imkansız.
  • sağlam ticaret yaparsan alırsın
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Tamamda ne kadar nakit gerek. Kredide belli yaştaki araçlara verilmiyormuş sanırım.

• Önce bi 6 haneli 5 sıfırlı paraları biriktir, gerisi gelir kısmetse.
  • Ne kadar kazandığına, ne kadar birikimin olduğuna ve ne fiyatta araç alacağına göre değişir.

En uygun kredi oranlarını ziraat veriyor ama o da herkese kredi çıkartmıyor.

Araç kredilerinde vade de düşük. belli yaşın üzerinde araçlara kredi çıkmıyor gibi bir sürü etken var. Kafandaki nedir, ne kadar bütçe ayırıyorsun bilirsek daha faydalı olur.

• fairtune kullanıcısına yanıt
    nakit değil gelir lazım ayda 100k üstü gelirin varsa çoğu arabayı alırsın
  • Kimler kimler yuva kuruyo ben ney kuramıyorum diye şarkı çıkarırlarsa böyle olur işte millet hep özenti suriyeliye bakıyo peşinde 10 tane çocuk tren gibi ulan bu dümbük bu kadar çocuk yapmış benim neyim eksik deyip aşağılık psikolojisine giriyo. Adamda jaguar jeep görüyo. Ulan diyo ben de Clio alayım bari diyo. Hiç istanbul trafiğinin kanser edici özelliğini düşünmüyo. Sanırım aşağılık psikolojisine veya farklı durumlara girmemek için insanlar koyun sürüsü psikolojisiyle çoğunluk ne yapıyorsa(moda) onu yapmak istiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DambıIdor

Kimler kimler yuva kuruyo ben ney kuramıyorum diye şarkı çıkarırlarsa böyle olur işte millet hep özenti suriyeliye bakıyo peşinde 10 tane çocuk tren gibi ulan bu dümbük bu kadar çocuk yapmış benim neyim eksik deyip aşağılık psikolojisine giriyo. Adamda jaguar jeep görüyo. Ulan diyo ben de Clio alayım bari diyo. Hiç istanbul trafiğinin kanser edici özelliğini düşünmüyo. Sanırım aşağılık psikolojisine veya farklı durumlara girmemek için insanlar koyun sürüsü psikolojisiyle çoğunluk ne yapıyorsa(moda) onu yapmak istiyor..

Araba özgürlük demek ufak yerlerde yaşıyorsan. Bir yerden bir yere gitmek o kadar zorlaşıyor ki böyle yerlerde. Cidden rezillik çekmemek için araç gerekiyor.

• Alınmaz. Borç, kredi ya da bir miktar birikim + kredi şeklinde alınabilir ancak.

• Bir aracın gideri yıllık 15 20 bini buluyor sanırım
  • Geçti o dönemler. 2010 larda baya rahattı. Artık araç almak cidden zor. Bu konuda bizimle yarışabilecek pek ülke yoktur.
  • Ciddi tavsiye verecek yok mu
  • Arkadaşlar yazmış hocam , maalesef başka yolu yok. Kredi ile de zor artık. Kredi dönemleri de bitti.

Ticaretten kazanacaksın veyahut babadan kalacak. Ya da araban olacak taka da olsa satıp alacaksın. Böyle böyle model değiştireceksin. Başka yolu yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.