Şimdi Ara

Kıza çok güzelsin dedim diye benden şikayetçi olmuştu ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ego tatmini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Allah'ım cümlemizi kötü kadınların şerrinden korusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tr oyle cat diye bir kiza cok guzelsin diyebilecegin bir yer degil. Kiz sinyalleri verir de sonra dersin anca. Ki dememen lazim. Onun yerine saclariniz cok guzel falan demek daha is yapiyor nedense.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diyor baba dezemin oğlu oooooo... olacaksın diye . Bunlara böylesi lazım kafanı yanlardan kazıt tesbih al çakma adidaslar ile git tesbih salla karşında veya kelebek. Sana kendi yapışır. Üzüldüm kardeşim.

• Konuyu okuyunca arkadaş haklı olarak gözüküyor. Ama kararı okuduğunuzda kızın haklı olduğunu anlaşılıyor. 😆

• Kızı taciz etmiş, gelmiş bir de konu açıyor.

Bu kadınlar sizin gibi tipler yüzünden rahatça işe girip çalışamıyor. Senin gibi tipler gelir sarkıntılık eder, patron sarkıntılık eder vs.

Forumdaki kasiyer kız fetişine zaten anlam veremiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Tacizi bir de normalleştiriyorlar ya, asıl trajikomik olan o. Neymiş abdde veya Avrupa’da iltifat kabul edilirmiş zart zurt. Arkadaşın taciz ettiği kızın sıkıntılı bir abisi olsa herkesin içinde 40 yerinden bıçaklanırsın, üstüne bıçaklandığınla kalırsın karşıdaki ceza bile almaz. Bunu bile bile Türk kültürü ve Türk toplumsal yapısını ABD ve Avrupadakiyle kıyaslamak nasıl bir kafa yapısı anlamadım. Bu forumda yazılanları okuyunca bazen ben farklı bir Türkiye’de mi yaşıyorum diye kendimi sorguluyorum.

• Xxdrap X kullanıcısına yanıt
    Komedi 😂

• siteamsorunsali S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş, tanımadığın insana, Avrupa da olsa Amerika da olsa yaklaşıp "çok güzelsin" demek tacizdir. Sen kimsin de o haddi kendinde görüp gidip düşünceni ifade ediyorsun?!

Konu sahibi kesinlikle tacizci. Benim kardeşim/ablama böyle bir şey yapsa var ya, adresini bulur adresinden aldırırım. Adama bak!

Kız işinde gücünde, ne güzel ekmeğini kovalıyor, tacizcinin biri de gelmiş kızı rahatsız ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.