Oyun ile ilgili derecelendirme yapıldı.
Oyun ile alakalı bilgiler ve güncellemeler geldiğinde ilk sayfa da paylaşacağım, henüz bir çıkış tarihi yok. Türkçe altyazılı olmasını ve PS4 sürüm sahiplerine uygun fiyatlı yükseltme beklemesindeyim.
Derecelendirme:
Oyun 3 ekimde ön siparişe açılacak.
Blog da verilen bilgiye göre oyunun ps4 sürüm sahipleri, pc de steam ve epic üzerinden satın alanlar 10$ upgrate yapabilecekler. Ayrıca play at home döneminde bedavaya kütüphaneye ekleyenler de tekliften yararlanabilecekler.
Merhabalar. Sorum başlıkta yazıyor, media markt'tan aldığım arctis 1 nova kulaklığım kutu leş gibi açılmış/yırtılmış durumda geldi. İçeriğinde de olması gereken stickerlar yok,, kablolar random şekilde koyulmuş bantları yok, kulaklığın üzerindeki koruyucu poşet bile yok yok yok. 1250 tl ye indirimde almıştım şimdi 1999 tl olmuş nasıl giderebilirim bu mağduriyti ? Sistmde değişim isteyince ürün bulunamadı diye hata veriyor işlem yapamadım. Twitter ve şikayet vardan şikayette bulundum, üzerine de mail attım ne olacak bilmiyorum. Telefonda arayınca aynı şeyleri söyleyip duruyorlar (mail at vs vs.). Thh vs ile uğraşmadan en kısa sürede nasıl çözüme ulaşabilir bu konu ? Milletin kullanıp belki de pislik bulaştırdığı ürünü itelemişler bana.
Bu arada destek vermek isteyen olursa tiwitim bu, rt atabilirsiniz.
https://twitter.com/nnierrrr/status/1723318851054485706?s=20
Ürünün fotoları.
YouTube Premium Aile Hesabı satıldı
Google ve Youtube arama sonuçları ingilzce
Google telefon da ve mobil de de bölgeleri değiştirerek sorunu çözdüm, fakat youtube mobilden konum türkiye seçili olmasına rağmen arama sonuçları hep yabancı youtube kanalları geliyor. Web de ise konum dahi seçilecek bölüm yok. Aynısını yaşayan var mı, youtube de nasıl bölge değiştirebileceğiz acaba ve neden böyle oldu anlamadım.
Şimdilik sigarayı bıraktım
Daha öncede 10 kere bırakıp aynı gün başlamışlığım vardır, 11. ci bırakışım henüz içmedim. Yeni kalktım sayılır, sizce ne zaman istememeye başlarım sigarayı. Ciddiyim bu sefer bırakmak istiyorum.
Shiftdeletenin müşteri hizmetlerini trollemesi
Sadece şahsi görüşümdür, bu içeriği normal karşılayan olabilir. Ancak shiftdelete yeni videosunda telefon markalarına ait müşteri hizmetlerini arayıp saçma sapan sorularla, trollemeleri ile çalışanları meşgul etmesi ile içerik çıkarması hiç hoşuma gitmedi.. Adamı arıyor pubg oynamıyorum falan diyor.. Hiç beklemezdim bunlardan böyle bir içerik şaşırdım..
Tv'de Futbol Ekranı (Her gün Güncellenecektir)
16 Ağustos Pazartesi
19:15 Sivasspor - Konyaspor / Spor Toto Süper Lig / Bein Sports 2
19:15 Y.Malatyaspor - Trabzonspor / Spor Toto Süper Lig / Bein Sports 1
20:30 Kocaelispor - Ümraniyespor / Spor Toto 1. Lig / TRT Spor - Bein Sports Max 1
21:00 Villarreal - Granada / İspanya La Liga / Spor Smart 1
21:45 Giresunspor - Galatasaray / Spor Toto Süper Lig / Bein Sports 1
21:45 Paris FC - Auxerre / Fransa Ligue 2 / Bein Sports 2
23:00 Elche - Athletic Bilbao / İspanya La Liga / Spor Smart 1
Tv'de Futbol Ekranı
14 Ağustos 2021 Cumartesi
14:30 Manchester Utd - Leeds United / İngiltere Premier Lig / S Sport 1
14:30 Holstein Kiel - Jahn Regensburg / Almanya Bundesliga 2 / Tivibu Spor 2 - Bein Sports Max 1
14:30 Nürnberg - F.Düsseldorf / Almanya Bundesliga 2 / Bein Sports 2 - Tivibu Spor 3
14:30 Sandhausen - Karlsruhe / Almanya Bundesliga 2 / Bein Sports 4 - Tivibu Spor 4
14:30 Peterborough - Derby County / İngiltere Championship / Bein Sports Max 2
16:00 Toulouse - Bastia / Fransa Ligue 2 / Bein Sports 3
16:30 Augsburg - Hoffenheim / Almanya Bundesliga / Bein Sports Max 2
16:30 Stuttgart - Greuther Fürth / Almanya Bundesliga / Bein Sports Max 1 - Tivibu Spor 4
16:30 Union Berlin - B.Leverkusen / Almanya Bundesliga / Tivibu Spor 2 - Bein Sports 2
16:30 Wolfsburg - Bochum / Almanya Bundesliga / Bein Sports 4 - Tivibu Spor 3
17:00 Chelsea - Crystal Palace / İngiltere Premier Lig / S Sport
18:00 Osasuna - Espanyol / İspanya La Liga / Smart Spor HD
18:00 Lille - Nice / Fransa Ligue 1 / Bein Sports 3
19:15 Fatih Karagümrük - Gaziantep FK / Spor Toto Süper Lig / Bein Sports 1
19:15 İstanbulspor - Manisa FK / Spor Toto 1. Lig / TRT Spor - Bein Sports Max 1
19:30 B.Dortmund - E.Frankfurt / Almanya Bundesliga / Tivibu Spor 2 - Bein Sports 2
19:30 Norwich City - Liverpool / İngiltere Premier Lig / S Sport
20:30 Cadiz - Levante / İspanya La Liga / Smart Spor 2
20:30 Mallorca - Real Betis / İspanya La Liga / Smart Spor 1
21:30 Dynamo Dresden - Hannover 96 / Almanya Bundesliga 2 / Bein Sports 4 - Tivibu Spor 3
21:45 Altay - Kayserispor / Spor Toto Süper Lig / Bein Sports 2
21:45 Hatayspor - Kasımpaşa / Spor Toto Süper Lig / Bein Sports 1
21:45 Denizlispor - Bandırmaspor / Spor Toto 1. Lig / TRT Avaz - Bein Sports Max 1
21:45 Balıkesirspor - Boluspor / Spor Toto 1. Lig / TRT Spor - Bein Sports Max 2
21:45 Roma - Raja Casablanca / Hazırlık Maçı / Tivibu Spor
22:00 PSG - Strasbourg / Fransa Ligue 1 / Bein Sports 3
23:00 Alaves - Real Madrid / İspanya La Liga / Smart Spor HD
saksıya kuş yuva yaptı (ne yer , ne içer ? )
Balkondaki saksıda bir kuş geldi ve yavrusuda var. Yumurtaları da bırakmış. Annesi sanırım yemek aramaya gitti, açlıktan ölmesini istemiyorum yavrunun. Annesinın getirdikleri dısında ne verebiliriz acaba ?
PlayStation 5 Stok Genel Muhabbet
Meslek: öğrenci
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10.440
İkinci El Bölümü Mesajları: 62
Konularının görüntülenme sayısı: 42.189 (Bu ay: 2.014)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10.696 (Bu hafta: 45)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun