Bir kaç gün önce görmüş bulundum, kampanya da yeni fatura ödeme / yeni ve ilk kez talimat verecek gibi maddeler yok herkes faydalanabiliyor. Tek fatura geçersiz, en az iki fatura talimatı olması gerekli. Bu şekilde 300 puan garanti. + fatura eklenince de 100 tl puan daha geliyor, iki fatura daha ekleyere 500 tl puan garantileniyor. En can alıcı kısım ise 30 ağustos tarihine kadar talimatların iptal edilmeme şartı aranmış, ben şahsen artık düzgün kampanya gelmediği için beş fatura birden ekledim. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 7 Şubat 2025; 11:54:24 > |
İş Bankası Fatura Ödeme Talimatı / 500 tl ye varan puan (yeni)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hem hesaptan (karttan değil, nakit yani) hem de 6 ay...zor beyav
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nays da patlamışken, buradan devam edelim. Teşekkürler.
Sizden görüp yaptım bende, 4 fatura ekledim. Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni fatura olmasi gerekiyir onceden verilen iptal edilenler gecerli değil diyor
-
Kampanya dönemi içerisinde iptal edilen fatura için diyor, yani 27.01 den önce iptal edildiyse sorun yok. Ayrıca işlem yapılan fatura için geçerli bir durum, farklı işlem görmemiş faturaları kapsamıyor bu durum.
+1 Katılıyorum
Hesaptan ödemeyi katlanılabilir buldum da 6 ay (30 Ağustos 2025'e kadar iptal edilmeme şartı belirtilmiş) iptal etmeme şartı bütün cashbackin esprisini, çekiciliğini bozuyor. 300 maxipuan 2 fatura için alınsa bile aylık 25 TL değerinde puan almış oluyoruz. Çok değersiz olmuş bu şart sebebiyle. Bu faturaları her ay bir çok fatura kampanyası ile ödediğimizde 2, 3 katı cashback alıyoruz zaten.
-
6 aya kadar sadece 3 ödeme ve ilk ödeme şartı var hocam, daha sonra talimatla ödemeniz gerekmiyor. Yine ay bazındaki cashback veren kurumlarda ödeyebilirsiniz.
150 tl için 6 ay talimat 3 ay ödeme çöp, deniz fatura başına 500 max 1500 verdi aynı şartlarla. 6 aylık sürede akbanktan 500 tl veren aylık kampanyalardan gelir illa ki
-
Hâlâ iyi güveniyorsunuz bunlara, ilk faturaya 300 tl maxipuanı yatırmadılar,Bddk ya yazdım onlarda biz bişey yapamayız dediler..neymiş 12 yıl önce verilmiş talimatımız varmış o yüzden ilk olmuyormuş..ulan hesapta 10 yıllık hareketsiz paran bile fona devrolur istesen bile geri alamazsın..neyse, İş bankası pişmanlıktır..
hocam güzel söylüyorsunuz ama fatura talimatı veripde 6 ay 3 ödeme onu ayarlamak çok sıkıntı. Bilemiyorum bana şartlar zor geldi.
-
güven konusunda haklısınız fatura ve davet kampanyasını yapmıştım 1 kez cashback verdiler 2 kez yamuk yaptılar, yatırmadılar. Şartlar kolay olsa önceki kampanyalar gibi cashback yatana kadar fatura talimatı iptal edilmeyecek gibi kolay şart olsa belki deneyelim diye yaparız ama güven meselesi maalesef işbankası bu konuda istikrarsız.
-
Benim anlamadığım kısım, BDDK bizim yetkimiz yok bişey yapamayız yazmışlar ,ee biz daha niye yazıyoruz ki bunlara? neyse zaten iş bankasıyla yıllardır çalışmıyordum,fatura kampanyasında yeniden hatırlattılar kendilerini..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Şubat 2025; 11:1:29 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X