Şimdi Ara

EĞİTİM HARCAMALARINA EN FAZLA TAKSİT YAPAN KREDİ KARTLARI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (8 Mobil) - 5 Masaüstü8 Mobil
5 sn
42
Cevap
7
Favori
9.916
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz ocak, şubat ve mart ayları özel okullar için erken kayıt ödeme zamanı...

Geçen yıl nerdeyse her banka peşine 9 ay taksit yapıyordu. Bu sene bankalar bu konuda çok cimri davranıyor.

8 veya 9 ay taksit yapan kredi kartı var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray5006 -- 4 Şubat 2025; 9:31:48 >

• Vakıfbank Troy 100-1.00.000 arası eğitim harcamasına 8 taksit yapıyormuş. Ayrıca eğitim harcamasına 10bin üzeri 150, 20bin üzeri 300 ve 50bin üzeri 600TL worlpuan kampanyası var.

• Ben geçen ay vakıfbankdan eğitime 100.000 e kadar 9 taksit kalanı içinde iş bankasına +5 taksit kampanyasından faydalandım.Bu ay küçük çocuğun kaydı var ama düzgün kampanya yok.

• Aslında axess de 9 var fakat muhtemelen kişiye özel değişiyor taksit miktarı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bankalar bu konuda resmen adilik yapıyor.şubat ayı için maximum ve vakıf troy kampanyayı sonlandırdı sanırım,yapı kredi zaten kampanya yapmıyordu,Allah herkesin yardımcısı olsun, okullar zaten taksit yapmıyor,eğitim ödemesi işi iyice sarpa sarıyor

• Geçen yıl, Axess 9 taksit yapmıştı, rahat rahat ödemiştim. Şimdi en çok yapanı 4 taksit yapıyor şaka gibi.

En ucuz okul 200 binden başlıyor.

Geçen ay Vakıf Troy 8 taksit yapıyormuş, sırf o yüzden Troy başvurusu yaptım. Daha kartım gelmeden kampanyayı bitirimiş, yeni ayda yapmıyor.

• mat2000 kullanıcısına yanıt

keşke sanal posdan ödeme yaptırsaydınız kart numarası oluşturup,ben 31 ocakta öyle yaptım allaha şükür ama bir kısmını yaptım,120k yı maximuma böldürücektim ama o da şimdi kampanyayı şubata taşımamış,yani ne olacak bilmiyorum,allah hepimizin yardımcısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrtozturk80 M kullanıcısına yanıt

Okulla görüşmeye 31 Ocak'ta gittim. Ben ayın 31'i bile olduğunu bilmiyordum :)

Fiyat aldık, Şubat sonuna kadar geçerli deyince, ay içinde öderim dedim. Eve gelip kampanya bakarken gördüm Troy'u ve başvuru yaptım. Bir gün sonra baktım, YOK.

• paraf troy 9 taksit yapıyordu hala devam ediyor mu acaba

• mrtozturk80 M kullanıcısına yanıt

O da 4'e düşürdü maalesef.

• Vakıf Troy 5 taksit var bende, gözüken.

• maximumun acil olarak tekrar kampanya yapması gerekiyor,yoksa büyük sıkıntıya giricem

• Evde iki Axess var.

Birinde eğitim 9 taksit, birinde 7 taksit kampanyası var.

Bu kampanyalardan bir kez yararlandığınızda aynı teklif bir daha gelmiyor.

Banka kampanyasına güvenerek yüksek okul ödemeleri külfetine girmek mantıklı değil.

Herkese kolay gelsin.

• Axesste şu an 5 taksit görünüyor bende ama geçen sene martta yapmışlardı 9 taksit mart sonuna kadar vakit var ben bekleyeceğim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mat2000

Geçen yıl, Axess 9 taksit yapmıştı, rahat rahat ödemiştim. Şimdi en çok yapanı 4 taksit yapıyor şaka gibi.

En ucuz okul 200 binden başlıyor.

Geçen ay Vakıf Troy 8 taksit yapıyormuş, sırf o yüzden Troy başvurusu yaptım. Daha kartım gelmeden kampanyayı bitirimiş, yeni ayda yapmıyor.

Axess okul taksidin 5 veya 4 ekliyordu.

Geçen okul 3 yapmış 4 te axes verdi 7 ye bölmüş oldu. Okulla görüşün bir iki taksit yapsın ne oluyor sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbank kişiye özel eğitim 7 taksit var bazı hesaplarda

• Anlaşılmaz bir şekilde doğru düzgün taksit yapan banka yok. Geçen yıl Garanti ile 6 taksit yaptırmıştık, bu yıl 3'e bölüyor. Vakıf Troy 8 taksit kampanyasını kaçırdık, ona üzüldüm. TEB 6 taksit yapıyor, şu an peşine daha fazla taksit yapan yok sanırım. Bazı bankalar +taksit yapıyor ama okul komisyon isteyebiliyor bunun için. Okulun kendi yaptığı 2 taksit için %5 komisyon olduğunu söylemişlerdi ama belki insafa gelip bir kolaylık yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 3 Şubat 2025; 23:35:28 >
  • Ocak ayında Vakıfbank Troy kart ile 8 taksit kampanyasını değerlendirdik.

Bir ara şubat ayını beklesem 9 olur mu diye düşünmüştüm ama iyi ki beklememişim, şubat ayı daha beter oldu.

• Bu hafta ödeme yapmam lazım. Sadece sağlam kart 5 var. Sırf taksit için paraf troy çıkarmıştım şansıma taksiti azalttılar. İptal edeceğim onu da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt

Vakıfbank vinova ile de taksit yapıyorlar bi görüşün okulla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.