Garanti Bankası 2 takside +4, 3 ve üzerine +5 taksit veriyor. Maksimum taksit sayısı 12. Çoğu okula en az 3+5 verirken Bahçeşehir'e 2+4 veriyor. Aynı kampanya aynı şartlarla TEB'de de var. |
EĞİTİM HARCAMALARINA EN FAZLA TAKSİT YAPAN KREDİ KARTLARI ? (3. sayfa)

-
-
-
Denizbank bonus'la kampanyasına uygulama üzerinden dahil olup yaptığım eğitim harcamam, farklı banka pos cihazı olmasına rağmen, peşin fiyatına 6 taksite otomatik bölündü. hatta garanti pos cihazı olsa 1.000 lira da bonus olacaktı ama maalesef yoktu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okul kredi kartına taksit yapıyor da bunun için kartın limiti tüm ücret kadar mı olmalı.okul 450 bin ücret istiyor 10 taksit yaparım diyor.kredi kartının limitinin 450 bin TL mı olması gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet yoksa yapamaz..
-
oğlum özel okulda okuyor.
okul ücretini eylül ve şubat aylarında güz ve baha dönemi diye
2 eşit şekilde alıyorlar.
Kiredi kartından tek çekim yapıp banka tarafından taksitlendiriliyoruz.
Teb Bonus 6 Taksit
Vakıf 4 Taksit
Akbank 6+3 9 taksit
Halk 4 Taksit yapıyor
Biz teb bonus'u kullanıyoruz.
6 ay yapınca şubat ve martta taksitler çakışıyor.
Ayrıca kredi kartına okul komisyon alıyor.
kredi çekmekten iyidir diyoruz ve kredi kartınla ödüyoruz.
-
Mart ayında da dişe dokunur bir kampanya çıkmadı herhalde
-
Her okul aynı şekilde değil. Bizim yazdiracagimiz okul tek çekiyor siz herhangi bir kampanyaya katildiysaniz sonradan taksit yapıyorsunuz. Bende akses var ocakta peşin fiyatına 9 taksit bana özel çıkmıştı o zaman çekmedim net değildi okulu geçen ay da 3 taksit kampanyası vardı bu ay akses boş eğitimde. vakif troy var 5 e bölüyor ondan geçeceğim sanırım...Sizin belirttiğiniz taksit sayılarını akses e okul bölüyor o zaman...
Merhaba,
1) vakıf troy vakıf bankası pos var ise 5 ' e bölüyor, vakıf postan işlem yapılmadığında 3' e bölme oluyor,
(vakıf pos hariç troy karttan çekim yapıldığında bizi 3 taksite dahil ediyor mu onu teyit etmek lazım, çünkü troy ve master için iki ayrı kampanyası var, troydan tek çekip birde 3 taksit kampanyasına bu kart master değil diye dahil etmez ise o zaman geçmiş olsun, öyle bir durumda da troy yerine troya bağlı master sanal kart oluşturup ondan işlem yapmak lazım, sırf 5' e bölme var diye vakıf troy çıkardım pos şartı geldi )
2) vakıf master kart var ise onda da 3' e bölme işlemi gerçekleşiyor.
5' e bölmede geçen ay pos şartı koymamışken, mart için bu şart var
-
Arkadaşlar axesste işyerinin taksitlendirdigi harcamalara +4 taksit imkanı var. İyi güzel ama bu +4 taksitten vade farkı alacak mı almayacak mı bir bilgi yok daha önce bu işlemi yapan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır tek çekip yapıyoruz. Bankanın mobil internet şubesinden
taksit yapıyoruz. (önce kampanyalar kısmında katılmanız gerek)
Okulun kendi pos sisteminde de var bir örnek vereyim.
100 bini tek çekimde 106.951 TL. (6.951 TL. komisyon alıyor)
100 bini 6 bölünce 119.047 TL. (19.047 TL. komisyon alıyor)
Ama ben
100 bini tek çekimde 106.951 TL çekip bankadan 6 taksite
böldürüyorum. (Aslında 6.951 TL ye 6 taksit yapmış oluyorum.)
Kampanya bu:
https://www.teb.com.tr/sizin-icin/egitim-harcamalariniza-taksit/
-
Anladım hocam Tamam siz bankadan faizli taksitlendirme yapıyorsunuz ben faizsiz bölen kampanyalar oluyor ondan bahsediyordum Mesela şu an Vakıfbank Troy karta var faizsiz 5 taksitle veriyor örnek veriyorum 100.000 TL çektiğinizde faizsiz bir şekilde o 100.000 TL'yi 5'e bölüyor şimdi anlaşıldı.
ustat banka faiz almıyor. okul kredi kartı ile ödediğimden dolayı komisyon alıyor.
okul diyor ki nakit yada havale olursa 100 bin kredi kartına tek çekim olursa 106 bin.
106 bini tek çekim yaptırım bankadan 6 faizsiz bölüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 3 Mart 2025; 12:7:5 > -
ortak pos kullanan okullarda bu kampanyalar geçiyor mu?
mesela teb bonus posu demiş ama emin olamadım.
-
3 yaptı bana ücretsiz, +5 taksit ekranı çıkıyor ama kol gibi vade farkıyla
-
Bu kampanya zaten 5 taksit değil ki, bu taksitli işleme ek +5 taksit imkanı. Garanti sadece kendi pos cihazı kullananlara faizsiz 3 taksit yapıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qxxl -- 3 Mart 2025; 15:2:33 > -
evet ama +5 sanki faizsizmiş gibi algılanmıyor mu? Bir tek ben mi öyle anlıyorum bakınca kampanyaya :)
-
Bence sen yanlış anlamışsın, çünkü eğer işlem taksitli olsa faizsiz ek 5 taksite bölecekti. Senin durumunda ise 3 taksiti faizsiz bölüyor, üstünü faizle bölüyor.
-
önce 1000 tl çektir taksit yapıyor mu dene sonra kalanı çektir.
ben öyle yapmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X