Degerli musterimiz, hesabiniza veya kredi kartiniza tanimlayacaginiz 1 adet fatura talimatina 500 TL, 2 adet fatura talimatina 1.000 TL ve 3 adet fatura talimatina 1.500 TL nakit iade firsati MobilDeniz'de sizi bekliyor. Simdi otomatik odeme talimati verin, faturalariniz odenirken rahat edin. yeni müşteri yada talimatı olmayanlara gelmiş muhtemelen. arkadaşıma söylediğimde denizmomile baktık, onda da vardı kampanya ***eski müşteriyim*** < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidalgo_55 -- 19 Aralık 2024; 13:49:43 > |
Denizbank 3 Yeni Otomatik Ödeme Talimatına 1500 TL Nakit İade
-
-
Bana gelmemiş
-
Denizbank bizi de es geçmiş -
Daha önce denizbank ile otomatik ödeme talimatı verenlere bir sorum olacak. Ben fatura çıktıktan sonra elektrik için otomatik ödeme talimatı verdim denizbank hesabımla ödenmek üzere yaklaşık 5-6 gün önce. Şimdi Denizbank uygulamasındaki " Ödeme Talimatlarım " bölümüne girince verdiğim talimat orada görünüyor ama hemen altında " Borç Bilgisine Ulaşılamamıştır " diye yazıyor. Talimatı seçip " Borcu Öde " deyince ödeme tarihi yaklaşan ve henüz ödenmemiş borcum çıkıyor haliyle. Ama anlamadığım bir önceki ekranda neden " Borç Bilgisine Ulaşılamamıştır " yazıyor. Kampanyadan yararlanabilmek için talimatın " Otomatik " ödenmesi gerekiyor diye şartlarda yazıyor. Ben kendim ödeyince onu saymayacak. Bununla alakalı bilgisi-tecrübesi olan var mıdır acaba?
-
Geldi yine 😂😂 -
Hesap açacak değerde değil. Versinler 5000 iade, başvuruyu yaparız. -
Gelmemis. -
Baska gelen var mi? -
SMS geldi ama kampanyalarda yok -
Fatura ödeme ücreti yada komisyonu var mı? -
Sms pazartesi gelmişti kampanyalarda yoktu aradım MHizmetleri de göremedi. Şimdi hesapta görünüyor. -
Sayin.... , 01-31 Aralik tarihleri arasinda DenizBankli olanlar Deniz'e Gel Kazan kampanyasi ile 9.000 TL'ye varan nakit promosyon firsatini yakaliyor. Simdi MobilDeniz'e gelin, kampanya sartlarini tamamlayarak promosyondan yararlanin. Kampanya sartlari ve basvuru icin;www.denizbank.com/PromosyonIslemleri SMS ile elektronik ileti iptali icin IPTAL SMS yazip, 6292'ye gonderebilirsiniz. MERSIS:0292008449600341 B002
Bana da böyle bir şey geldi. Hesabımı kapatmıştım o yüzden mobile giremiyorum. Sitesinde de bulamadım. 9bin neymiş merak ettim. -
-
1 faturaya 200 veriyor 1 tane versek kurtarır mı acaba bir de kartla ödemede faiz var
-
bana da gelmişti bu, 6 ay durması ve 3 kere ödenmesi gerekiyor. net kart dahil değil hesaptan veririz artık
-
2 yıldır doğalgaz faturam otomatik ödeme talimatında şimdiye kadar hiç faiz çıkmadı -
denizbank kredi kartı doğru mu ?
-
Evet. 2 yıl önce müşteri hizmetlerinden talimatı vermiştim özellikle sordum hatta faiz vs. var mı diye yok demişti. 2 yıldır faizle karşılaşmadım hiç. Bu ay 35 bin fatura çıktı 1 ay sonra ödedim :) -
Bana da gelmemiş. Geçen ay yapmışlardı benzerini gene gelmemişti.
Benzer içerikler
- ziraat süper şube nedir
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- enpara youtube premium
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ziraat bankası prestij kart
- letgo güvenli ödeme
- bim yazıcı
- n11 çabuk
- siber pazartesi
- apple müzik öğrenci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X