Şimdi Ara

Denizbank 3 Yeni Otomatik Ödeme Talimatına 1500 TL Nakit İade (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
76
Cevap
8
Favori
7.803
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bana da yattı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bana da yatmamış, 1 faturanın tarihi gelmedi daha 2si ödendi onların yatması lazım en azından. hesaptan talimat vermiştim yatanlar hesaptan mı verdi kk'dan mı?

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hesaptan verdim

• elif6634 E kullanıcısına yanıt

anladım kayıt açsak tarih gelmedi diyecekler, 17 şubata kadar bekleyeceğiz mecbur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Daha önce denizbank ile otomatik ödeme talimatı verenlere bir sorum olacak. Ben fatura çıktıktan sonra elektrik için otomatik ödeme talimatı verdim denizbank hesabımla ödenmek üzere yaklaşık 5-6 gün önce. Şimdi Denizbank uygulamasındaki " Ödeme Talimatlarım " bölümüne girince verdiğim talimat orada görünüyor ama hemen altında " Borç Bilgisine Ulaşılamamıştır " diye yazıyor. Talimatı seçip " Borcu Öde " deyince ödeme tarihi yaklaşan ve henüz ödenmemiş borcum çıkıyor haliyle. Ama anlamadığım bir önceki ekranda neden " Borç Bilgisine Ulaşılamamıştır " yazıyor. Kampanyadan yararlanabilmek için talimatın " Otomatik " ödenmesi gerekiyor diye şartlarda yazıyor. Ben kendim ödeyince onu saymayacak. Bununla alakalı bilgisi-tecrübesi olan var mıdır acaba?

Şuan aynı sıkıntıyı yaşıyorum bugün ödeme tarihli faturam var. Fakat talimatta görünmüyor içeri kısımda görünüyor. Fatura ödenmesse diye korkuyorum manuelde ödesem kampanya iptal olacak??? rezillik . sizde son durum nedir?

• chem06 kullanıcısına yanıt
    Fatura ödenmemişse akşam kontrol edip manuel ödeyin. Ödeme kredi kartında ise zaten bekleyen işlemlerde görünürdü.

• 1gel 1 kullanıcısına yanıt
    Manuel ödersem bu sefer 3 fatura 1500 tl kampanyası sıkıntıya girmez mi?

Bildiğim kadarıyla 6 ödemede her fatura için en az 3 ödeme yeterli. Kasımda katıldığım kampanyada bu şart vardı. Peki banka ödemezse ne yapmayı düşünüyorsunuz. Daha önce de denizbankta faturam ödenmedi sıkıntıları dile getirildi. İçiniz rahat olacaksa birde mh ile görüşüp öyle karar verin

O zaman soyle yapayım saat 22:00 a kadar bekleyeyim hala ödemezse manuel ödeyeyim. fakat bu seferde ben manuel ödedikten sonra saat 23:00 de tekrar kendide ödeyip mükerrer işlem yapmasın. bi kez başka bankada başıma geldi.

Hocam ödemen kredi kartında ise dediğim gibi bekleyen işlemlere yansıması gerekirdi. Birde dediğim gibi mh ile görüşüp teyit alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 17 Ocak 2025; 17:12:25 >
    Müşteri hizmetlerini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın 3 defa aradım aynı şeyleri zirvaladilar bisey bildikleri yok çözüm yok.

• Valla dayanamadım manuel yatırdım.

• Beni geçen ay aramışlardı 1 yeni faturanıza 500, varsa 3 tane faturanıza 1500 iade demişlerdi. Bugğn sms geldi ne alakaysa 200tl bonus kazandınız diye... Teldfonda söyledikleri 500 tl ye ne oldu şimdi 🤦‍♂️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben iptal ettim talimatlarınmi. Kendim ödedim. Açıkçası riske girmek istemedim. Denizbank destek bölümüne sorunumu yazdım doğru dürüst okumadilae dahi. Ayrıntılı şekilde yazmama rağmen sanki kampanyadan kazandığım ödül yatirilmadi gibi bir çıkarına varıp ödül 17 Şubat'ta yatirilacak yazdilar. Ben bu fatura olayını Denizbank tan kopardim içime sinmedi. Halbuki mesela Akbank tarafında hem kampanya vardı hem aylarca kdmee yaptim en ufak sorun yaşamadım. Yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Megathrone26

Ben iptal ettim talimatlarınmi. Kendim ödedim. Açıkçası riske girmek istemedim. Denizbank destek bölümüne sorunumu yazdım doğru dürüst okumadilae dahi. Ayrıntılı şekilde yazmama rağmen sanki kampanyadan kazandığım ödül yatirilmadi gibi bir çıkarına varıp ödül 17 Şubat'ta yatirilacak yazdilar. Ben bu fatura olayını Denizbank tan kopardim içime sinmedi. Halbuki mesela Akbank tarafında hem kampanya vardı hem aylarca kdmee yaptim en ufak sorun yaşamadım. Yazık.

Hiç sormayın ben bu kadar yetersiz biz müşteri hizmetleri görmedim. Çok vasatlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.