< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Denizbank 3 Yeni Otomatik Ödeme Talimatına 1500 TL Nakit İade (2. sayfa)
-
-
3 faturam ödendi. Su elektrik internet hiçbir komisyon kesilmemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende denizbank KKartı var ama varlığını bile unuttum ve kart ücreti kesmişler.Hiç kullanmadım bile. Aradım ücret iade etmediler. Denizbanktan kart ücreti alabilen var mı? Kartı kapattıracağım için ben hesaptan ödeme talimatı verdim.
-
3 faturaya 600 var bende ,6 ay acık kalacakmış ölme eşşek ölme ...
-
Aralık ayında mobilden Denizbank müşterisi olanlar için promosyonlar kısmında çıkıyor. KMH hesabı açılması 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi ve her ay taahhüt edilen miktarın TEK seferde eft/fast yapılması isteniyor. Gönderilen tutarın hesapta kalma zorunluluğu yok diye de belirtilmiş maddelerde. 12 ay boyunca verilen bir taahhüt. Şartlar yerine getirildikten sonra 3 iş günü içerisinde nakit olarak verileceği belirtilmiş.
20-60 arası 3 bin ₺
60-100 arası 6 bin ₺
100 ve üstü için de 9 bin ₺
-
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kampanya yeni müşterilere mi geçerli yoksa eski müşterilerde faydalanabiliyor mu?
Benim kampanyalarda görünüyor eski üyeyim.
-
Deniz mobil de mi deniz kartım uygulamasında mı çıkıyor
On yıllık müşteriyim daha bişey nasip olmadi
Kampanyayı iptal etmesinler? Parayı geri meri almasınlar sonra?
qnb finansbank enpara dan boyumuzun ölçüsünü aldık, bir Arap bankası geliyor diğeri gidiyor, qnb konusu kaldırılmış herhalde.
-
Geçen hafta 1500 yazan kampanyaya katıldık talimat verdik bugün baktım 600 yazıyor 5 ödeme talimatı istiyor ne saçma banka bu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende 3 faturaya 1500 geldi. tutmuş 400 lira puan yatırmışlar 😡 kayıt açtım 10 gün oldu hala dönüş yok .
Aynı durum bende de mevcut. Aydinlatabilecek arkadaş varsa iyi olur
Şuan uygulamaya tekrar girdim 3 yeni fatura için 1500 TL kampanyası görünüyor.
-
Bana gelmemiş arkadaşlar, sonradan gelen var mı?
-
Kampanyaya katılmak için son günler.
Bakalım süreç nasıl işleyecek başından beri 1500 TL görünüyor 3 tane talimat girdim.
-
3 hesapta da yok 😁
Kampanya, katıldığım kampanyalar kısmında görünmüyor. 3 adet yeni otomatik ödeme talimatı verdim kredi kartıyla ama fatura çıkan bir ödemeyi de gerçekleştirmedi. Hangi gün gerçekleşiyor bu ödemeler?
Bende iadenin yansıması 20 ocaktı. Aslında aynı dönem 2 adet fatura kampanyası vardı. 3 faturaya 400 ve 1500 olan. İkisine katıldım. 3 fatura ile 400 geldi. 1500 olanda muhtemelen sıkıntı çıkar ve kayıt açarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 3 Ocak 2025; 10:23:49 >
Sıkıntı şu günlerdir otomatik ödeme, ödeme yapmıyor ayın 6 sında sonra ödeme tarihi. Ne olacak böyle bilmiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X