< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_han -- 27 Ağustos 2024; 21:50:1 > |
Ziraat Bankkart Prestige ve Prestige Plus Kartları
-
-
Kart ucreti nedir piki
Edit: 1000tl miş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 27 Ağustos 2024; 21:59:42 > -
Isbankasi Black kart ile ayni mantik.Bundada varliga gore segmentasyon var -
Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ziraat bankası üye işyerlerinde binde 2.5 puan veriyor. Diğer bankkartlarla kazandığınız puanları da katlı olarak kullanabiliyorsunuz. En güzel tarafı anlaşmalı seyahat acenta gibi bir durum olmaması; mesela obilet'ten bu kartla aldığınız 1000 TL ve üstü bilet bedelini yarısı değerinde puanla silebiliyorsunuz. Yıllık katlı puan kullanım limiti çok düşük,bu haliyle pek fazla tercih edileceğini sanmam. Benim daha 2 ayda yıllık limit doldu nerdeyse. Ayrıca avans puan katlı olarak kullanılmıyor,birebir olarak kullanılıyor.
Aidat 1 yıl sonra gelecekmiş (artık neredeyse tüm bankalarda uygulama böyle).
Bu haliyle seyahat odaklı kartlar arasında ilk 3'e bile giremez bana göre.
-
www.bankkart.com.trPrestij Lezzet Rotası Restoranları | Bankkarthttps://www.bankkart.com.tr/lezzet-restoranlari
Genel sektör harcamalarında %3 kazanmak için Ziraat'e 4 milyon yatırmak yeterli bir avantaj değil.
-
Hocam, kartınız prestij sanırım. Birde diğer banka poslarından alışveriş yapınca puan vermiyor mu? Sitesinde yazan %0,25 %3 arası puanlar sadece ziraat poslarının kullanımında mı geçerli? -
Düz prestigde lounge hakkı varmı anlayamadım
Simdi baktım yokmuş çöpoğlu çöp oldu benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi export20 -- 30 Ağustos 2024; 12:48:25 > -
çok fazla üye işyeri (posu da) yoktur
-
Evet prestij kart. Sadece ziraat üye işyerlerinde %0.25 puan veriyor. Diğer banka poslarında vermedi. Ek puan hemen alışveriş sonrasında sms ile bildiriliyor. İyi tarafı puanları katlı kullanırken anlaşmalı acenteden alma mecburiyeti olmaması. Tüm konaklama/seyahat harcamalarında kullanılabiliyor olması lazım. Şu ana kadar sadece obiletten katlı puanları kullandım,ama sanırım bu sektörlerdeki tüm banka poslarını kabul edecektir. Ama katlı puan kullanım sınırı çok düşük. Ben bu yılın kotasını doldurdum, yılbaşından sonra reset yaparsa onuda kullanıp kapattırırım gibi görünüyor. Gerçi tüm kartlarda kısıtlamalar arttı/kazanım oranları düştü,mil veren kartların aidatsız kartlarla bile fazla farkı kalmadı neredeyse
-
Başvurdum ancak 97.500 TL limit verildiği için Bankkart Gold Troy olarak gönderiliyor. Avantajlarına baktığımda bankada 1 milyon TL’nin üstünde varlığınız varsa Plus, 4 milyon TL’nin üstünde varlığınız varsa Plus Elite oluyorsunuz. Bu kategorilerde kart ücreti yok ve birçok avantaj aslında bu kategorilerde var. Her restoran harcamasına %5, dijital abonelik ödemelerinde indirim, ücretsiz lounge gibi haklar sadece Plus ve P. Elite kartlara sunuluyor. Prestij Kart ile bunlardan maalesef yararlanamıyoruz. Ekstra bankkart lira kazanımında Prestij %0,25 fazla kazanırken P ve PElite %2 %3 kazanıyor. Prestij Lezzet rotasında ise indirim oranı sırasıyla %5, %10 ve %20. Yani 1 m TL’nin altında varlığınız varsa çok bir esprisi yok. Süper Şube dahi olsa Prestij Kart’ın aidatı 1000 TL. Diğer kartımın limitini 5.000 TL düşürdüm eğer onaylanırsa tekrar yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskah -- 16 Eylül 2024; 13:57:48 > -
Süper şubeli olsan da prestij kartta kart aidatı alıyor hocam. Süper şubeliysen sadece Klasik, Gold, platin kartlarında kart aidatı almıyor. -
Hocam ben buna baktım ve bilgi sayfasında aidat iade kapsamında olmadığını görebildim sadece. Süper Şube’de “Süper Şube müşterilerine kart aidatı yansıtılmamaktadır.” ibaresine karşın bir şey bulamadığım için aidat yansıtılmayacağını düşünüyorum.
düzeltme: yansıtılıyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskah -- 16 Eylül 2024; 13:55:23 > -
-
özetle anladığım plus veya elite kart almazsan çöp, onları da alabilmek için bankaya çok para yatırmak lazım.
-
burayı uygulamada görememiştim teşekkür ederim 🙏🏻 -
İş Black de böyle girdi hemen söndü; Black kartta kaldık; taksitlerden dolayı
-
ziraat adı üstünde ziraatle ilgili banka olmaktan çıkmıştı yıllar önce
zaten bankkart kampanyaları sürekli otel rezarvasyon uçak seyahat tatil kumpanya avantür gez toz eğlence ye iç mıç kampanyalarıyla yıllardır dolu
çiftçiye destekmiş, ucuz krediymiş olayı 22 yıl önceydi
şimdi bu adı bile yabancı kaynaklı kartıyla ne elde etmek istemektedir?
çiftçiler üretimi bırakın tarlaları araplara satın veya kısa yol(!)dan para kazanıp gezin eylenin mi demek istemektedir?
önce banka adını değiştirmelidir
sonra "prestige meselesi"ne baksın dursun
-
Merhabalar eskiden kazanılmış puanlar yeni gelen prestige kartta katlı kullanım için kullanıyormu acaba deneyen oldumu -
quote:
Orijinalden alıntı: export20
Merhabalar eskiden kazanılmış puanlar yeni gelen prestige kartta katlı kullanım için kullanıyormu acaba deneyen oldumuKendi sorumu cevaplıyım evet kullanılıyor.
-
Kullanılabilir. Ama geçen ay prestij karta özel ekstra bankkartliraları vermedi,mobil temassız ödemeleri karekod kampanyasına saymadı. Yıllık katlı kullanım limiti çok düşük,avansı 2 kat çarpanla kullandırmıyor ve avans kullanabilmek için kullanmak istediğiniz avansın en az 1/3'ü kadar puanınız olması lazım. Yılbaşından sonra katlı kullanım hakkı resetlenince onu da kullanıp kapattırmayı düşünüyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X