Şimdi Ara

Opet Pay [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
16
Favori
4.748
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    Yeni Opet Pay Fonksiyonları ile Akaryakıt Ödemeleriniz Artık Daha Hızlı ve Avantajlı!• Opet Pay’de hesap oluşturun ve akaryakıt ödemelerinde hızlı, kolay ve güvenilir bir deneyim yaşayın!• Opet Pay hesabınıza banka kartınız, kredi kartınız ya da havale ile para yükleyin, akaryakıt ödemelerinizde nakit iade kazanın!

5.2.7 sürümü ile birlikte kredi kartı ile bakiye yükleyip, akaryakıt ödemelerinde kullanılabilecek cüzdan özelliği sunuldu.Gelişmeler eklenecek.

Alıntı

metni:
    Opet Mavi Program üyelik durumuna göre Opet Pay üzerinden havale ile yüklenen bakiye ile yapılan akaryakıt ödemelerinde %5’e varan, kredi kartı ile yüklenen bakiye ile yapılan akaryakıt ödemelerinde %3’e varan anında nakit iade yapılacaktır. Havale ile yüklenen bakiye kullanılarak Opet istasyonlarında yapılan akaryakıt ödemelerinde Temel üyeler %3, Full üyeler %4, Ultra üyeler %5 oranında anında nakit iade kazanacaktır. Kredi kartı ile yüklenen bakiye kullanılarak Opet istasyonlarında yapılan akaryakıt ödemelerinde ise Temel üyeler %1, Full üyeler %2, Ultra üyeler %3 oranında anaında nakit iade kazanacaktır.
    Kazanılan nakit iade bakiyesi Opet Pay ile yapılabilecek tüm işlemlerde kullanılabilir, nakit olarak çekilebilir.

Opet Pay [ANA KONU]www.dgpara.com
    Opet Pay - Sıkça Sorulan Sorular
    https://www.dgpara.com/opetpaysss.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 19 Mart 2025; 0:27:26 >

• 850ye 150 tl

Opet Pay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 19 Mart 2025; 1:3:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit olarak çekim derken?

• Simdi hangi bankada hangi sektör olarak geçecek. Deneyen arkadaslar yazarsa iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kayıt olurken referans kodu istiyor onu nerden alıyoruz?

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Yaptım yüklemeyi
    Vizyon/dgpara ödeme yazıyor açıklamada
    Sektör olarak prepaid on ödeme kuruluşu görünüyor

• tengrigen T kullanıcısına yanıt
    Komisyon alıyor mu hocam kredi kartına?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZiraatPay [ANA KONU]
    geçen ay açıldı
    Türkiye Kart [Ana Konu]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DeathLess_55 D kullanıcısına yanıt
    Hayır almıyor komisyon yok, ödeme yaparkende qr var veya opet uygulama ile öde var para transferide var ama sadece IBAN ile yüklenen bakiye transfer edilebiliyor

• yapı kredi / world kart artık kampanya bile yapmıyor bundan da çok birsey beklemeyin , yok chippin , bilmem ne birbirlerine top atıp dururlar artık

• tengrigen T kullanıcısına yanıt
    Ön ödeme kuruluşu ise çok fazla bir şey beklememek lazım kampanya açısından

• Opet Pay [ANA KONU]

• Opet Pay'e hos geldiniz! Opet istasyonlarinda akaryakit odemelerinizde gecerli 150 TL yakit puan kazandiniz. Kazandiginiz yakit puanlar Opet Pay ile yapacaginiz tek seferde 850 TL ve uzeri benzin veya motorin odemelerinizde harcanabilir. Puanlarinizi 45 gun boyunca kullanabilirsiniz. SMS almak istemiyorsaniz OPET yazip 5653'e ucretsiz gonderebilirsiniz. 4446738 Mersis no: 0644000904600117 Araci Hizmet Saglayici Tani B002

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da geldi sms ama uygulamada 0 gözüküyor puan. Ayrıca ödemeyi nasıl yapıyoruz. Ödeme alanına girince bekleyen ödemeniz yoktur diyor.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

SMS geldikten sonra uygulama da sag alt köşede keşfet tıklayın OPET kartım da görürsünüz puanı.

• tekne11 T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam şimdi gördüm. Peki ödeme olayı nasıl oluyor bilginiz var mı.

• hesap nerden açılıyor, opet mobil uygulamaya login oldum ama opet pay diye birşey yok

edit= 5.2.7 sürümüyle gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Mart 2025; 23:23:18 >
  • Opet ba

Opet Pay [ANA KONU]

Buradaki bakiyeyi benzinlikte kullananadim tekrar karta iade edicem nasıl iade ediliyor

• nasıl ödeme yapılıyor bilen var mı

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Bugün ödeme yaptım, kasiyere mobil ödeme opetpay diyorsun
    Sonra uygulamada ödeme bildirimi geliyor
    İster mastterpass kayıtlı kartlarla isterse opetpaya yüklediğiniz bakiye ile odeyebilioyrsunuz. Sonra da fiş veriyor kasiyer

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.