Şimdi Ara

Vakıfbank World Puan Online Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (5 Mobil) - 1 Masaüstü5 Mobil
5 sn
14
Cevap
5
Favori
5.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda Vakıfbank’tan gelen world puanları hiçbir mağazada, markette düzgün kullanamıyordum. Online zaten hiçbir yerde kullanamadım. Demin pazarama internet sitesinden kullanıldığını gördüm. Satın alma aşamasında kart bilgilerini girdiğimde world puanlar gözüktü. Siteden ilk defa alışveriş yaptım bir sıkıntı çıkar mı bilmiyorum ama kaybolup giden puanları en kötü buradan kullanabilirsiniz diye düşündüm. Aynı zamanda şöyle bir kampanya da var fotoğraf olarak paylaşıyorum bakabilirsiniz. Pazarama sitesinde de ilk alışverişe özel 300 tl üzeri alışverişe 125 tl indirim var. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.

Vakıfbank World Puan Online Kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vakıf puanları eticaret olarak pazaramada geçtiğini gördüm. Hepsiburada, trendyol, n11 hiç bi yerde aktif olmuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim paylaştığınız için hiç bir yerde kullanamadığım puanlarımı kullanabildim.

• 3 kat nasıl kullanılıyor yapabilen oldu mu

• ririii kullanıcısına yanıt

Hocam 3 kat değil ama geçen ay 2 kat kampanyası vardı, 150 TL ekstre indirimi vardı, ben yaptım çok güzel oldu  

Kullanacağınız puanı yazdıktan sonra, ödeme tutarını *2 *3 şeklinde azaltıyor zaten.

• xmutti X kullanıcısına yanıt
    Pazaramada şu an 3 kat kampanyası var hocam
    Toplam 375 tl puan vardı hepsini kullandım 3.500 tllik alışveriş yapmıştım. Ancak 3x düşmedi puanı. Talep oluşturcam şimdi bankaya.

Edit/ Acaba bunu sonradan ekstre indirimi olarak mı yansıtacak diye düşündüm ama öyle değil herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 4 Mart 2025; 12:0:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milplus harici kartlarda da geçerli mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Kartın milplus özellikli olması gerekiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ekstre indirimi değil üstad, anında çarpanlı düşüyor toplam bakiyeden.

Ayrıca arkadaşlar yazmış, milplus özellikli kart olması gerekiyor.

• xmutti X kullanıcısına yanıt
    Hocam benim normal vakıf world kart diye geçiyor sarı renkli o sebeple olmadı sanırım. Mil plus değil. Sağolasın anlamış olduk konuyu. Daha da vakıf ve pazarama kullanmam. aldatıcı kampanyalar. benim kartın ekranda gözükmemesi lazım beni kapsamıyorsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 4 Mart 2025; 13:2:25 >
  • Vakıf world kartımın puanlarını her zaman BİM de harcarım.

• Platinum plus kartımda bulunan puan ödeme aşamasında 3 katlı olarak görünmüyor, aynı alana reserve kart bilgilerimi giriyorum ödenecek kısımda üç kat puan düşmüş olarak görüyorum, ne yazıkki reserve kartta cok düşük puan var, nerede hata var sizce?

Düzenleme : kendi soruma cevap vereyim, en fazla puanı 200 tl yazmak gerekiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 9 Mart 2025; 10:55:13 >
  • Bir türlü Vakıfbank Platinum Plus puanımı pazaramada kullanamadim. Sürekli ip mi engelliyor. Böyle saçma bir site görmedim. Puanımı başka bir sitede kullanabilir miyim arkadaşlar? Acil cevap verirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.