Yüzbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 171 (Bu ay: 16)
Hdr özelliği yazılımsal bir özellik midir?
Monitörlerdeki hazır modlarda oyun-düşük ışık gibi modlar varken hdr modu gibi bir mod eklense renkler ona göre ayarlanabilir mi yoksa monitörün hdr renkleri verebilmesi için monitörde ekstra özellik olması mı gerekiyor? Birde hdr denilen teknoloji tamamen yazılımsal mı yoksa monitörün içinde fiziksel bir şey mi olması gerekiyor ? Yorum yapacak ya da açıklama yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Hızın 2-3 megabite düşmesi
Millenicom hızımı 3 megabite düşürüyor sizde de aynı durum mevcut mu? Genelde hafta sonları oluyor. Normalde 35 megabitken kendi kafasına göre ortada bir sebep yokken 2-3 megabit oluyor internet. Upload aynı ama onda sıkıntı yok. Sizde de aynı mı? Arıza kaydı açıyorum. Bir sorun yok diye mesaj geliyor. Alay mı ediyorlar acaba
Forza Horizon 4 130 TL
Kendimi turist gibi hissettim
Bugün, bir akrabam yurt dışından geldiğinden biraz dolaştırayım dedim. Kadıköy'den Beşiktaş'a oradan yemek yiyip Üsküdar'a çay içmeye gittik. Otobüs, metro ve vapur kullandık. Yolcuları ve gezenleri gözlemlediğimde farkettim ki farklı farklı tipler türemiş genç 20 li yaşlarda arapça konuşanlar hem de sayıları bizim vatandaşımızla yarışacak cinsten. Gözünüzü kapatıp dolaştığınızda özellikle Üsküdar'da duyacağınız dil arapça olur. Metroya bindiğimde de tablo aynıydı. Türkmen diye varsaydığım çekik gözlü arkadaşlar da vardı ama sessiz sakin kimseyi rahatsız etmeden takılıyorlardı. Belli sayıda Afgan olarak kabul ettiğim insanlarda bir hayli fazlaydı. Militan gibi 5-10 kişi takılan kafalarında değişik bezlerle takılan modeller de vardı. Şahsen üzüldüm. Güzelim şehir ne hale geldi... Buna göz yumanlar umarım mutludur. 5-10 yıl sonra bu değişik tiplerin sorun yaratacağından adım gibi eminim...
Dolby,Dts, Surround Ses
|
Power Işığının Rengi
3300x neden satilmiyor?
|
Geriye gitmemiz
Trt eski videolarina bakinca nedense ileriye degil de geriye gittigimizi farkediyorum.
Kucucuk cocuklarin diksiyonuna hitabina bakar misiniz sanki buyumuste kuculmusler. Simdiki cocuklar degil yetiskinler bile iki kelimeyi bir araya getiremezken...
|
Sultanahmet müze olsun?
Sanki Chp icine sizmis bir takim insanlar milletin tepkisini cekmek icin yersiz ve gereksiz konusmalar yapiyor gibi hissediyorum. Bu konusmalar Chp ye oy kaybettirmekten baska hic bir sey yapmaz. Nedir durum yani bu adamlar baska partilerden iceri sizip oy kaybettirmek icin sacma sapan konusmalar mi yapiyor? Bunun mantikli bir aciklamasi varsa beni aydinlatin. İnsani muhalefetten de sogutuyorlar artik bir alternatif gelsin bu nedir arkadas
Meslek: Sosyolog
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 949
İkinci El Bölümü Mesajları: 119
Konularının görüntülenme sayısı: 49.468 (Bu ay: 840)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 572 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar