Oyun ile ilgili derecelendirme yapıldı. Oyun ile alakalı bilgiler ve güncellemeler geldiğinde ilk sayfa da paylaşacağım, henüz bir çıkış tarihi yok. Türkçe altyazılı olmasını ve PS4 sürüm sahiplerine uygun fiyatlı yükseltme beklemesindeyim. Derecelendirme: esrb ratings Horizon Zero Dawn Remastered - ESRB https://www.esrb.org/ratings/40023/horizon-zero-dawn-remastered/
PlayStationyoutube Experience Aloy's critically acclaimed adventure with stunning new visuals and upgraded features. This epic origin story is coming to PC and PlayStation 5 on 31 October, 2024 - and pre-orders are available now.
#ps5 #ps5games #pcgames #horizonzerodawn #stateofplay https://www.youtube.com/watch?si=tqrKGd1G2JftOhyj&v=kMN-x9goE7M&feature=youtu.beOyun 3 ekimde ön siparişe açılacak. Blog da verilen bilgiye göre oyunun ps4 sürüm sahipleri, pc de steam ve epic üzerinden satın alanlar 10$ upgrate yapabilecekler. Ayrıca play at home döneminde bedavaya kütüphaneye ekleyenler de tekliften yararlanabilecekler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 25 Eylül 2024; 2:23:28 > |
Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ)
-
-
Horizon Zero Dawn Remastered'ın geleceği 2022'de Onaylanmış.
Remastered hakkında bazı bilgiler ;
"Yenilenmiş sürümün geliştirilmiş bir ışıklandırma sistemi, elden geçirilmiş dokular ve daha iyi animasyonların yanı sıra devam oyunu Horizon Forbidden West'te bulunanlarla eşleşecek yeni karakter modelleri içereceği bildiriliyor. Devam oyunundaki erişilebilirlik seçenekleri, yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve grafik modlarının da yeni sürümün bir parçası olacağı söyleniyor."
PlayStation 5 için Horizon Zero Dawn'ın yeniden düzenlenmiş bir versiyonu ve PlayStation 5 ve PC için Horizon çevrimiçi çok oyunculu projesi de dahil olmak üzere, duyurulmuş ve duyurulmamış birkaç Sony Interactive Entertainment projesini içeren bir belge kısa süre önce Gematsu ile paylaşıldı. Gematsu, Horizon oyunları da dahil olmak üzere, belgede listelenen birkaç oyunu, geliştirilmeleri hakkında bilgi sahibi olan birden fazla kaynakla bağımsız olarak doğrulayabildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 18 Eylül 2024; 14:48:43 >
-
O sırada bloodborne: -
Zaten PS5'e 60fps güncellemesi getirmişlerdi diye hatırlıyorum..Grafikler de fena değil. Oyun eski de değil. Hadi PC'ye getirecekler desek o da değli zaten ilk oyun PC'ye çıktı. Sony'nin mantığını anlamak güç. Concord'dan yedikleri dayağı unutmuşlar gibi.
-
şaka mı bu ya -
Guerilla Games Yol Haritası o zaman ki belgeler ile. Geliştirilme aşamasında olanlar.
- Horizon Zero Dawn Remastered PS5 - PC
- Lego Horizon Adventures PS5 - PC - Switch
- Horizon Online / Multiplayer Projesi
- Horizon III devam oyunu geliştirildiği.
- Decima Engine 2.0 Yeni Nesil Yükseltmesi.
-
Umarım Türkçe de eklenir bu sefer.
-
Şaka sandım gerçekmiş. Bence Horizon FW Remake'de gelmesi gerekiyor. Umarım gelir..
-
Horizon Forbidden West Remake'i çok beklersiniz hocam. Daha Horizon Zero Dawn'a yeni Remastered yapıldı. 7 yıl geçmiş üzerinden. :)
TLOU Part 2 Remastered gibi 4 yıl sonra gelmedi :)
HFW Remake bekliyorsanız 2030 - 2032 Yılları arası çıkacaktır.
-
Hocam benim beklentimde bu yönde şahsen Horizon Forbidden West'e Altyazı eklemeleri, Hatta bir önceki oyununda neler yaşandığına dair kısa bir Story olarak da altyazı koymaları Remastered'e Alt yazı koyacakları fikrini getiriyor. Ama Guerilla Games bu bakalım destek ekleyecekler mi. :)
-
Vr olan horizon oyununa Türkçe altyazı getirmemişlerdi, bu bir tık soru işareti oluşturuyor bende. Ama ikinci oyunda Türkçe varsa ilk oyunda da olması lazım mantıken. Ben de bu sebeple beklemedeyim, yükseltme olursa alırım. Yükseltme sunmazlarsa da tam oyun fiyatı 20 Euro yukarısındaysa Türkçe olsa bile almam şahsen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 18 Eylül 2024; 16:25:12 > -
Yok hocam zaten ironi yapıyorum. Yani şu remastered- remake olayları artık can sıkmaya başladı. Gerçi TLOU2'nin bile remastered'ı çıkarsa Horizon Zero Dawn'ın da çıkar tabi
-
Derecelendirmenin, Forbidden West'in Plus'tan kaldırılmasının ertesi günü yapılması güzel olmuş
FW'ye de paralı bir PS5 Pro yaması bekliyorum. FW'nin RT'ye çok ihtiyacı var Hem ZD Remaster'la güzel bundle olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Eylül 2024; 9:46:55 > -
Bu son LEGO Horizon oyunu da Türkçe çıktı diye biliyorum. Onu yapan kimdi ?
-
Geliştiriciler Studio Gobo, Guerrilla Games, Studio Gobo Limited olarak belirtilmiş, ama oyun çıkmadı sanırım daha belli mi dilleri bilmiyorum.
Not: Steam sayfasında türkçe görünüyor o oyun, anlaşılan türkçe gelecek. HZD Remastered de türkçe olarak gelecektir bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 18 Eylül 2024; 17:1:13 >
-
GOW Ragnarok remastered ana konu
Demon's Souls Remake- remastered ana konu
Ratchet and Clank Rift Apart remastered ana konu
TLOU Part 2 rereremastered ana konu
-
Lego oyunu türkçe geliyor steamde yazıyor. Türkçe çıkar diye düşünüyorum fakat ilk defa bir remastered projesi inanılmaz gereksiz geldi. Baya ciddi değişiklik yapmaları lazım tüm oyun motoru Decima 2.0 oldu mu mesela. Skill sistemi bence yetersizdi ekleme yapıldı mı? sadece texture ışıklandırma ve fps iyileştirmesi olursa dahada saçma.
-
Remastered - Remake olayı illa ki olacaktır olmaya da devam edecektir bence hocam. :) Bu bir Nevi hem yeni Model Playstation konsolların gücünü kullanarak yükseltme hemde kazanç açısından işlerine gelmesi olarak görülüyor. Ama aynı şeyin laciverti gibi bir durum olursa insanlar almayarak tepkisini koyabiliyorlar. Birde daha önce oynamamış kişilerin ilk defa deneyimleyeceği bir oyun ise bulunmaz bir nimet olabiliyor.
Ama Sony Remastered olaylarına biraz ara vermeli. Şuan Arkaplanda oyunlar geliştiriliyor bunu herkes biliyor ama Remastered ile çoğu kişi dalga geçer Sony ile. :)
-
TLOU Part 1 gibi Türkçe dublajlı geliyormuş bide 🤔
Horizon Zero Dawn Remastered'ın geleceği 2022'de Onaylanmış. Remastered hakkında bazı bilgiler ; "Yenilenmiş sürümün geliştirilmiş bir ışıklandırma sistemi, elden geçirilmiş dokular ve daha iyi animasyonların yanı sıra devam oyunu Horizon Forbidden West'te bulunanlarla eşleşecek yeni karakter modelleri içereceği bildiriliyor. Devam oyunundaki erişilebilirlik seçenekleri, yaşam kalitesi iyileştirmeleri ve grafik modlarının da yeni sürümün bir parçası olacağı söyleniyor." PlayStation 5 için Horizon Zero Dawn'ın yeniden düzenlenmiş bir versiyonu ve PlayStation 5 ve PC için Horizon çevrimiçi çok oyunculu projesi de dahil olmak üzere, duyurulmuş ve duyurulmamış birkaç Sony Interactive Entertainment projesini içeren bir belge kısa süre önce Gematsu ile paylaşıldı. Gematsu, Horizon oyunları da dahil olmak üzere, belgede listelenen birkaç oyunu, geliştirilmeleri hakkında bilgi sahibi olan birden fazla kaynakla bağımsız olarak doğrulayabildi. |
Guerilla Games Yol Haritası o zaman ki belgeler ile. Geliştirilme aşamasında olanlar. - Horizon Zero Dawn Remastered PS5 - PC - Lego Horizon Adventures PS5 - PC - Switch - Horizon Online / Multiplayer Projesi - Horizon III devam oyunu geliştirildiği. - Decima Engine 2.0 Yeni Nesil Yükseltmesi. |
Karşılaştırmalar gelmeye başlamış. |
|
Birader neden ağlayalım, neden utanalım? açıklar mısın? Sağ sol, ve kadının saçı daha iyi görünüyor diye alkış mı tutalım? oyunun mekanikleri iyi mi değil, oyun eski mi, değil, ee ne gerek var? şu saçma sapan remastered remake muhabbetlerine ayıracakları bütçeyi düzgün şeylere ayırsalar ya? uncharted 1-2-3 düzgün bir remake yapsalar kimse rahatsız olmaz, ama horizon ne olm, berbat bir oyun horizon ve zaten güzel gözüküyor. siz oyun oynarken ne yapıyorsunuz oyunu durdurup ekrana yaklaşıp grafiklere bakıp ohhh ne güzel efektler ne güzel grafikler ohh mu diyorsunuz anlamıyorum ki |
Orjinalinin 3/2'sine kadar gelip yarım bırakmıştım. Remaster Türkçe gelirse, onla baştan başlayıp bitiririm diyordum. Tr gelmemesi kötü oldu. Para ödemeye değmez. Orjinali zaten, şu grafiklerle 2160c - 60 FPS çalışıyor. Böyle bir oyuna, PS6 Remake'inden aşağısı gereksiz. (Linkteki 3. ve 6. fotoyu Remaster diye koysam inananlar olurdu ) 300 TL tavuk döner parası olabilir, ama biz böyle şeyleri satın aldıkça, ilerde PS5 Pro upgrade'lerini de paralı yapacaklar. Bu süreçte payım olmasını istemiyorum |
Hocam hissediyorum kesin Remake versiyonun da Türkçe eklenecek. Horizon Zero Dawn Remake konusunda buluşmak üzere... |
Benzer içerikler
- ghost of tsushima destan modu nedir
- horizon zero dawn remastered türkçe
- witcher 4
- en iyi ps5 oyunları
- witcher 1 remake
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X