< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Horizon Zero Dawn Remastered [PS5-ANA KONU] (31 EKİM | 3 EKİM ÖN SİPARİŞ) (3. sayfa)
-
-
Şu oyuna türkçe getirmeyen Playstation TR kapatsın dükkanı gitsin ki gitti zaten hiç daha önce türkçe dil olmayıp remastered versiyonlarda TR dil eklenen oyun örnekleri varmı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakında çıkacak olan LEGO Horizon Adventures oyununda bile Türkçe dil desteği var.. Bunda da olacaktır sakin olun.
Tamam sec hakkını bana vereceksin o zaman söz mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 25 Eylül 2024; 11:8:20 >
Müge anlıdaki suçlular gibi konuyu saptırma Oyun Türkçe çıkarsa sec hakkı benim ona göre büyük konuştun
Ahahaha Türkçe çıkacak orası kesin bana güven
"Aloy'un modelini getirdik.
Yasak Batı. Ayrıca karakter aydınlatmasını HFW'nin görünümüne uyacak ve cilt tonlarını iyileştirecek şekilde yeniden işledik. Saç gölgelendiricileri de geliştirildi. Ps4 ve ps5 arasında gördüğünüz hafif bulanıklık, buradaki PS4 görüntüsünün hareket bulanıklığının kapalı olmasından kaynaklanıyor."
x (formerly twitter)Jan-Bart van AstroBeek (@janbartvanbeek) on Xhttps://x.com/janbartvanbeek/status/1838823359632805922 -
Playstation store sayfası falan açılmadı sanırım.
Bu adamın tipinede bir remastered şart
Hocam Remastered kurtarmayabilir. Bence bir Reebot olması lazım. :))
-
Herkes sıraya girdi hocam bekliyoruz 😋
Ahahahah 😹😹😹
Ben yükseltme de yapamayacağım. Plus verirken bile kütüphaneye eklememiştim. Pc sürümü var ama steamde, ona bir güncelleme gelir de 10 dolara yükseltebilirsin derse onu yükseltirim. Türkçe çıkmazsa da bahanesi olur Türkçe yama yaparlar.
-
Daha önce Uncharted 1-2'ye eklenmişti ama 2015 yılının şartlarında tabi.
PS TR'nin şu anki durumunda, Horizon ZD gibi çok metin içeren ve UC kadar satmayacak bir oyuna TR eklemeyebilirler.
Aynen öyle isteseler serenay sarıkayalı aloy dublajı bile yaparlar ancak çerez parası bile kazandırmayacak oyun için kılını kıpırdatmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X