Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1513 (Bu ay: 25)
Selamlar, önümüzde ki süreçte tanıtılması beklenen GTA VI'nın konu başlığında da belirttiğim üzere Türkçe Dil Desteği ile çıkış yapması için Rockstar Games'e toplu mail gönderiyoruz. Destek olursanız sevinirim.
Arkadaşlar, bildiğiniz üzere 5 Aralık'ta Grand Theft Auto VI için ilk trailer paylaşılacak. Bende düşündüm ki hazır oyunun sesleri duyulmaya başlamışken bizde Türk oyuncular olarak Rockstar Games'e sesimizi duyuralım. Bu oyun çıkana kadar adamların maillerini Türkçe dil desteği verin diyerek bombalayalım.
Yapılmaz ümidim yok demeyin.. Ne kaybederiz ki?.. Yapacağınız işlem 5 dakikanızı bile almayacak.. Bu oyunu kendi dilimizde oynamak bizimde hakkımız değil mi?.. Neden kendi dilimizde oynayamıyoruz..? Buna birilerinin tepki göstermesi lazım..
Türkiye'deki oyun sektörü azımsanmayacak derecede büyük ve eğer Türkçe yayınlarlarsa orjinal oyun satışlarında daha yükselecekleri kesin..
Bu yüzden olmaz olmaz demeyin, olması için çabalayalım.
İşte İsteklerimizi yazacağımız adresler,
Copyright@take2games.com
Rockstar Games Desteğe nasıl ulaşabiliriz?
Rockstar'ın ABD müşteri hizmetleri hattına 866-922-8694 numaralı telefondan, Kanada hattına 800-269-5721 numaralı telefondan ve İngiltere hattına 08701 200060 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
Veya;
support.rockstargames.com adresinden Rockstar desteğine mesajınızı iletin.
Sorunuzun veya endişenizin mevcut bir makalede ele alınıp alınmadığını görmek için Rockstar'ın destek sayfasını kontrol edin.
Rockstar ile Facebook, Twitter ve Instagram gibi platformlar aracılığıyla sosyal medyada bağlantı kurun.
Atacağımız mailler,
To whom it may concern,
As gamers in Turkey, we have enjoyed the games made by your company and we appreciate your efforts to give us these excellent pieces of art. However, these games have dialogues that are complementary to understand the story and most of the gamers in Turkey, unfortunately, cannot understand English. This situation made us bring this topic to your attention. In order for us to enjoy your next awesome game, GTA VI, to the full extent, we kindly request you to add Turkish language support as in voice or at least subtitle format. In Turkey, the games made and published by Rockstar Games and Take-Two Interactive dominate the most played games lists all the time. To add Turkish language support will also increase the individual sales in both consoles and PC platforms. We would be so happy and hyped about the next GTA game with this support. As Rockstar Games is the biggest gaming company in the world, adding Turkish language support seems convenient and achievable. Thank you for your attention in advance.
Herkes aynı maili gönderirse spam veya bot olarak algılanabilir. Herkes farklı şekilde mail gönderirse daha etkili olacaktır.
Sonuna isminizi ekleyip yollayın.
(Dileyen daha farklı üretebilir, içeriklerini okumadım hızla kopyala yapıştır paylaşıyorum)
Subject: Unlock New Horizons: Turkish Language Support for GTA VI
Dear Rockstar Games Team,
I hope this message finds you well. We, the Turkish gaming community, are thrilled about the upcoming GTA VI release. As dedicated players, we believe that adding official Turkish language support would not only enhance our gaming experience but also attract a wider audience in Turkey.
Your consideration of this request would mean the world to us.
Best regards,
Subject: Turkish Fans Request Official Language Support in GTA VI
As devoted Turkish fans eagerly awaiting GTA VI, we're excited about the upcoming release. To enhance our gaming experience, we kindly request official Turkish language support in the game. This addition would not only cater to the existing Turkish player base but also attract new players, fostering a stronger connection between the game and its audience.
Thank you for your consideration.
Best,
Subject: Unlock the Turkish Experience in GTA VI
Excitement is building for GTA VI, and Turkish fans are ready for an even more immersive experience. We kindly urge you to consider adding official Turkish language support to the game. It's not just a language; it's a connection that will resonate with a vibrant gaming community in Turkey, enhancing the overall appeal of GTA VI.
Thank you for your attention.
Best,
Subject: Request for Official Turkish Language Support in GTA VI
I hope this message finds you well. As avid fans of the Grand Theft Auto series in Turkey, we have been eagerly anticipating the release of GTA VI. We appreciate the immersive and captivating gaming experiences your team consistently delivers.
However, one aspect that has been a recurring topic of discussion among the Turkish gaming community is the lack of official Turkish language support in previous GTA titles. As a significant and dedicated player base, we believe that incorporating Turkish language support in GTA VI would greatly enhance the gaming experience for Turkish players.
Turkey has a vibrant gaming community, and there is a growing interest in your games. We feel that providing an official Turkish language option would not only cater to the existing player base but also attract new players who value playing games in their native language.
Therefore, we kindly request that Rockstar Games considers adding official Turkish language support to GTA VI. This addition would undoubtedly strengthen the connection between the game and its Turkish audience.
Thank you for your time and consideration. We look forward to experiencing the next
installment of the Grand Theft Auto series with the inclusion of Turkish language support.
Best regards,
Eğer herkes yazarsa anlarlar ne kadar istekli ve geniş bir kitle olduğumuzu.. Lütfen ümidim yok demeyin.. Birşey kaybetmeyiz.. Türkçe oynamak istiyorsak çabalamalıyız..
Rockstar Games ile nasıl iletişim kurulur?
Rockstar Games Contact Us bölümüne tıklıyoruz. 👇
https://support.rockstargames.com/categories/200013306?step=e3a7d1fd
Tıkladıktan sonra karşımıza bu şekilde bir ekran gelecek.👇
Ondan sonra ilk olarak hesabımıza giriş yapıyoruz. PlayStation, Xbox veya Social Club üyelikleriniz ile giriş yapabilirsiniz.👇
Ondan sonra konu ile alâkalı bölümleri seçip aşağıdaki açıklama kısmına mesajınızı yazıp Rockstar Games'e iletiyoruz.
Bu kadar basit.🙂👍
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM)
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.. Allah ülkemizi her türlü afetten, depremden, musibetten muhafaza etsin.
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM
Silinsin
Silinsin
Silinsin
- Silinsin
Berat Albayrak: "Kur benim için hiç önemli değil."
Berat Albayrak: "Kur benim için hiç önemli değil, hiç oraya bakmıyorum. Sanayimiz güçlü. Kur bizim elimizde"
Donanım haber PS5 almaya gidiyor |Vergiler Sağolsun|
|
Twitchden vergi beyannamesi maili geldi bu nedir?
Merhaba arkadaşlar herkese selam. Gece gece Twitchden mail geldi ne olduğunu anlayamadım. Bir kaç arkadaşıma sordum fakat onlarda bilmiyoruz dediler artık konu açıp size sormak istedim.
Twitchde çok aktif değilim para kazanma kanalı büyütme gibi bir amacımda yok. Keyfi olarak arada bir yayın açıyorum. 200 takipçim falan var. Para da kazanmadim. Fakat bana vergi ile ilgili bir mail geldi. Mail aynen şöyle;
Doğru vergilerin alındığından emin olmak için vergi beyannamenizi doldurun.
Merhaba ,
Kayıtlarımız, ABD vergi bilgilerinizi, imzalanmış bir Gelirler İdaresi Formuyla (W-8) birlikte, Twitch'e son olarak 31 Aralık 2017'de veya daha önceki bir tarihte teslim ettiğinizi gösteriyor. Teslim ettiğiniz formun süresi 31 Aralık 2020 tarihinde dolacağından, ödemelerin tabi olacağı ABD stopaj vergi oranını belirleyebilmek için vergi bilgilerinizi tekrar almamız gerekiyor.
Lütfen, aşağıdaki talimatları kullanarak vergi beyannamenizi 31 Aralık 2020 tarihine kadar doldurun. Beyannameyi doldurmamanız halinde 2021 ödemelerinize, yüzde 30'a kadar varan oranda stopaj vergisi uygulanabilir.
Vergi beyannamesinin doldurulması:
1. İştirak/Partner Ayarları sekmenize gidin
2. "İştirak/Partner Seçimi" öğesine tıklayın
3. Seçim akışının sıfırlanmasını kabul etmek için "Yeniden Başla" butonunu tıklayın.
4. Bütün adımları tamamlayın.
ABD vergi makamlarının (Gelirler İdaresi “IRS”) beyannamelere ilişkin kuralları uyarınca, Twitch'in, ABD veya ABD dışı kuruluşlar ile kar amacı gütmeyen ve vergiden muaf kurumlar da dahil olmak üzere, tüm tedarikçi ve içerik oluşturucularımızın geçerli birer vergi kimliği sunmaları gerekiyor. Twitch vergi beyannamesi sürecinde söz konusu bu kimliği belirlemek için gereken bilgiler toplanıp ABD Gelirler İdaresi'nin W-8 formu hazırlanıyor. Bu form, ödemelerin Gelirler İdaresine beyan edilmesine gerek olup olmadığını ve stopaj vergisine tabi olup olmadığını belirlemek için kullanılıyor. ABD vergi yasaları uyarınca Twitch'in, içerik yayıncılarından bu bilgiyi üç yılda bir yeniden toplaması gerekiyor. Bu sebeple vergi beyannamesini, 31 Aralık 2020 tarihi ve Pasifik Standart Saatiyle gece yarısına kadar doldurmanızı rica ediyoruz. Bu beyannameyi doldurmamanız halinde Twitch, 2021 ödemelerinize yüzde 30'a varan oranlarda stopaj vergisi uygulamak zorunda kalacak.
Bu ne demek oluyor biri bana açıklayabilir mi? Korktum açıkçası ne olduğunu anlayamadım🤔🤔
Twitch'den mail geldi nedir bu?
|
Call of Duty: Cold War [PS4 / PS5 ANA KONU]
|
MAFIA: TRILOGY ▪️|PS BABA KONU|▪️
|
Son Giriş: 15 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.773
İkinci El Bölümü Mesajları: 34
Konularının görüntülenme sayısı: 139.018 (Bu ay: 1.123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.091 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun