Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun.. Allah ülkemizi her türlü afetten, depremden, musibetten muhafaza etsin. GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 6 Şubat 2023; 7:51:13 > |
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM)
-
-
-
Depreme uykuda yakalandım. Sallanmayla uyandım. Hemen annem ve babamı uyandırmaya koştum. Pozisyon aldık, sallanma dinince de dışarı çıktık. -
Çok geçmiş olsun hocam Allah'ım daha beterinden korusun.
-
Geçmiş, gitmiş olsun! -
Allah yardımcınız olsun, çok geçmiş olsun. -
Deprem 7.4 (Ml), 7.7 (Mw) olarak ölçüldü. Hissedilen ise 7.8 -
Kandilli: 17 Ağustos 1999 Depreminden sonra yakalandığımız en büyük deprem. -
Geçmiş olsun Türkiyem
-
Geçmiş olsun bu zor süreçte Allah yar ve yardımcımız olsun
-
Geçmiş olsun, bizde uykuda yakalandık eşimi çocuğumu alıp evin içerisinde bitmesini bekledik.o 3-4 dakika geçmek bilmedi bir türlü. Evden çıkamadan ikinci büyük artçıya yakalandık. Allah herkesin yardımcısı olsun
-
-
Geçmiş olsun bu deprem istanbul da olsaydı dümdüz olurduk -
Giresun'u bile çok fena salladı. Kabus gibi bir sabah. -
-
Aman aga sakına. Öyle bir şey olsa Türkiye direk GG. Ciddiyim.
-
Geçmiş olsun.
Uykuda ve böyle kış zamanı yakalaması gerçekten kötü. Umarım hasar filan yoktur evlerde.
-
-
Hatayliyim. Dayim, kuzenlerim, teyzem gocuk altinda. Dayim iyi, en ust katta oturuyor. Teyzem de en ust katta ama ses yok su anda
Dün gece 4:15 ten beri arabadayiz. Benim arabayı kalmaları için 3 genç hanımefendiye verdim, ben, esim ve çocuğum esimin arabasındayız. Tam eve girip bir iki şey alalım dedik, bahçeye girer girmez ikinci deprem vurdu. Bu gece de dışarıdayız, duruma göre belki de günlerce. Dualarınızı bekliyoruz
|
Yarab ne olur bizler sana asi günahkar olduk sen yinede Rahman ve Rahim isimlerinin hürmetine bizlere rahmetinle muamele eyle,korktuklarımızla bizleri imtihan eyleme Amin. |
Deprem öldürmez. Hukuk olmayan yerde hesap sorulmayan yerde vurdumduymazlık öldürür. Ölen kişilerin aileleri sizlere söylüom. Eve bayrak askıp size gelen seçilmişleri ve bürokratları misafir edip onlara çay içirmeyin. Şehit babaları gibi. Çıkar diyanet birazdan Tanrı bizi sınıo die. Tanrı sınıosa hep beraber çürük evler yapalım sağlam olmasın. Tanrıyı küstürmek istemeyiz. |
Geçmiş olsun, bizde uykuda yakalandık eşimi çocuğumu alıp evin içerisinde bitmesini bekledik.o 3-4 dakika geçmek bilmedi bir türlü. Evden çıkamadan ikinci büyük artçıya yakalandık. Allah herkesin yardımcısı olsun |
Deprem anından beri bu enkazın üstündeydim. Sağlık personeli olmama rağmen etkisinden kurtulabilmiş değilim. Bağırışlar çağırışlar hâlâ kulaklarımda. Soldaki binadan onlarca kişi çıkardık yıkılan binadan ise bir kadını enkaz altından çıkarabildik. Kedim var dedi kedisini duyuyorduk ama nasıl ulaşalım. Allah'ım sen sabır ver. Bize de enkaz altındakilere de Konum. Diyarbakır Yenişehir Çamlıca Diyar Galeria |
3 yıllık bina bile toz olmuş dentimsizlik öldürür
|
Depreme uykuda yakalandım. Sallanmayla uyandım. Hemen annem ve babamı uyandırmaya koştum. Pozisyon aldık, sallanma dinince de dışarı çıktık.
|
Allah herkesin yardımcısı olsun Allahtan Japonya ABD Endonezya gibi depremler bizde yok yoksa bu çürük binalarla yerle bir olurduk hala kentsel dönüşüm yapılacak Ve şunu fark ettim altı dükkan olan binalar yerle bir oluyor İzmir'de de böyleydi madem bu tip binaları yapmayı beceremiyorsunuz yapmayın yahu birde dükkanı tutan genişletmek için kolon kesiyor bu tip binaları icat edenin ben |
Dogu Anadolu fay hattinin etkileme ihtimali yok. Uzmanlari dinlemenizi tavsiye edecegim. |
Benzer içerikler
- kyk yurtta yapılabilecek yemekler
- gözlüklerim rayban sözleri
- tılan ziyareti yorumları
- dideral tansiyon düşürür mü
- aynı plakadan 2 tane olur mu
- bim para sayma makinesi
- black friday ne zaman 2024
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim kanalları
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X