Şimdi Ara

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
8
Favori
20.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun. Vefat edenlere Allah tan rahmet kurtarılan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

Allah yardımcıları olsun.

Umarım yardımlar en kısa sürede ulaşır ve çok sayıda yardım toplanır.

Deprem konusunda hep geç kalınıyor. Doğu Anadolu nun en büyük fay hattı. Daha önce birçok kez deprem uzmanları tarafından uyarılar yapılmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F6EFE8BB -- 6 Şubat 2023; 13:44:39 >
  • Bu deprem büyük bir olasılıkla marmara düzce depremini tetikleyecek. Ankara'nın sallanması bunu gösteriyor. Ve hala artçılar meydana geliyor.

• The Alim kullanıcısına yanıt

Dogu Anadolu fay hattinin etkileme ihtimali yok. Uzmanlari dinlemenizi tavsiye edecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM)

• 13:24’de Elbistanda 7,6 şiddetinde ikinci bir deprem daha oldu.

Canlı yayında binalar yıkıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 6 Şubat 2023; 14:6:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Allah yardımcısı olsun herkesin.

• Dün gece 4:15 ten beri arabadayiz. Benim arabayı kalmaları için 3 genç hanımefendiye verdim, ben, esim ve çocuğum esimin arabasındayız. Tam eve girip bir iki şey alalım dedik, bahçeye girer girmez ikinci deprem vurdu. Bu gece de dışarıdayız, duruma göre belki de günlerce. Dualarınızı bekliyoruz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CrimsonBlade C kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcınız olsun hocam

• Geçmiş olsun Türkiyem. Allah depremde ölenlere rahmet eylesin yaralılara acil şifalar versin. Allah yardımcımız olun.

• 3 yıllık bina bile toz olmuş dentimsizlik öldürür

• Bir şey yapamıyorum diyenler için, en pratik yol kısa mesajla destek vermek. (Yardım yapınca, alındı bilgisi de hemen geliyor.)

AFAD: Deprem yaz 1866'ya sms at (20 TL)
    KIZILAY: Deprem yaz 2868'e sms at (15 TL)
    AKUT: Deprem yaz 2930'a sms at (10 TL)

Ayrıca;

Ahbap Derneği
    İş Bankası
    TR120006400000110211380059

• Allah herkesin yardımcısı olsun Allahtan Japonya ABD Endonezya gibi depremler bizde yok yoksa bu çürük binalarla yerle bir olurduk hala kentsel dönüşüm yapılacakGEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM)  Ve şunu fark ettim altı dükkan olan binalar yerle bir oluyor İzmir'de de böyleydi madem bu tip binaları yapmayı beceremiyorsunuz yapmayın yahu birde dükkanı tutan genişletmek için kolon kesiyorGEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM) bu tip binaları icat edenin benGEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Şubat 2023; 15:48:14 >
  • Vefat eden vatandaşlarımıza Allah tan rahmet, geride kalanlara da büyük sabırlar diliyorum. Kış kıyamette Allah yardımcıları olsun. Çok çok üzgünüm umarım kısa sürede bu süreci atlatırlar

• geçmiş olsun

geceye kalmadan yaralılara ulaşılır umarım

gece bu soğukta karda yaşama şansları çok az

• Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin bıraktığı hasar Hatay'da havadan görüntülendi.

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM)

• Cumhuriyet tarihinin en büyük ikinci depremi olarak kayıtlara geçti. Şunu gördük ve yine akıllanmayacağız. Deprem değil binalar öldürür. Beni en çok üzen o kadar riskli fayların bulunduğu yerde bu kadar yüksek katlı binalara nasil izin verildi. BU depremden sonra izin verenler yargılanmali derhal.

• Gecmis olsun buyuk 2 deprem oldu.. kahramanmaraş adana hataydaki arkadaslarimiz yardima ihtiyaclari varsa forum olarak elimizden ne gelirse yapariz.

• Yarab ne olur bizler sana asi günahkar olduk sen yinede Rahman ve Rahim isimlerinin hürmetine bizlere rahmetinle muamele eyle,korktuklarımızla bizleri imtihan eyleme Amin.

• Geçmiş olsun.
    Daha önce Marmara depremini yaşamış biri olarak onların acısını anlayabiliyorum.
    Allah yardımcıları olsun.

Elimizden geldiğince yardım edelim. Dün bizim ihtiyacımız vardı, bugün onların.
    En çok eşya ihtiyacı olacak. Sicak tutacak giysiler gondermek ya da alabilmeleri icin para göndermek uygundur.

Sağolsun mahale muhtarımız yarım gün içinde 1 kamyon eşya toplayıp yola çıkarmış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.