insaAllah güzel haberler alırsınız hocam 😔 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM (DEPREM) (2. sayfa)
-
-
-
Allah razı olsun üstadım, inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bir iki gün aramaları wattsapdan yapıp,
Hatları meşgul etmemek lazım.
Hava çok soğuk, çoğu insan montlarını bile alamadan çıkmıştır. İmkanı olanlar mont battaniye yiyecek vs. Göndermeli..
Dualarımız enkaz altındakilerle Allah sabır versin.
çok büyük acı:(( Allahım sen yardım et ülkeme. Çok geçmiş olsun
-
İstanbul’da 49 senelik bir binada yaşıyoruz. Kentsel dönüşüm için imar olmadığı için daire başına ortalama 1 milyon yenileme parası istiyorlar. Neden bu siyasiler hala uyuyor? Canlı tabutta mı yaşayalım yani. Arka arkaya bildirim almaktan Sabah 6 civarı uyandım ve psikolojim bozuldu millet göçük altından Twit atıyor. Sizce ben de bu duruma düşecek miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maalesef biz de aynı durumdayız. Binamız en az 50 yıllık. Kimsenin de bir şey yaptığı yok. Şu anki kiralar malum ve bu durumda 0 binalara taşınmamız mümkün değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Askeliği hatay da yaptım hatay insanları çok yardımsever çok iyi insanlardı asker olduğum için her konuda yardımcı olmuşlardı, bir de kırıkhan da merkezde 1. tabur var tabura giderken karşısında bir ev vardı iki katlı kırmızı o evde oturan genç evli bir çift beni hiç tanımadıkları halde misafir etmişti o sıcak yaz gününde ikramda bulunmuşlardı umarım iyi durumdadırlar hepsini herkesi çok seviyorum ama hatay'ın yeri çok başka bende, şuan üzüntüden ağlamamak için zor tutuyorum kendimi geçmiş olsun umarım yakınlarınız sağ salim çıkar enkazdan kurtulurlar.
-
-
Arkadaşlar arkadaşımın akrabaları direk pazarcık ördekdede köyünde yardıma ihtiyacı var:
Yayarsanız çok sevinirim 🙏🏼
Hakan Erdurtwitter“Kahramanmaraş Pazarcık Ördekdede köyünde arkadaşımın akrabaları göcük altındaymış. Ördekdede köyü komple yıkık deniyor. Ali Süslü bildiğimiz göcük altındaki isim. Yayabilirseniz ve yardımcı olabilirseniz sevinirim. Henüz AFAD bölgeye ulaşamamış deniyor. @haluklevent @ahbap”https://twitter.com/hknerdr/status/1622519387235180544 -
Çok kötü bir andı, hisseder hissetmez fırladım!
Geçmiş, gitmiş olsun!
Deprem anını ve artçıları bizzat yaşadık. Şükür, binamız sağlam, birkaç düşen çerçeve dışında bir şeyimiz yok. Ne yazık ki yıkılan binalar ve göçük altında kalanlar var.
Göçük altında kalanlar tez zamanda çıkarılır umarım!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kahramanmarasta carsi ve ust kesimlerde cok fazla bina yikilmis..haberler vs yok iletisim kopuk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
46 senelik zamaninda cok saglam yapilmis ama artik yorulduğunu tahmin ettigim binamizda biz de olasi istanbul depremini bekliyoruz kentsele gidemiyoruz cok fazla maliyet çıkarıyorlar o kadar durum yok Allah beterinden saklasın ülkemizi özelikle İstanbulu
konyadan bile zangır zangır salladı.cidden cumhuriyet tarihinin en büyük felaketlerinden biri yaşandı canım ülkemde.umarım tez zamanda yaralar sarılır
-
büyük geçmiş olsun... sizin ve ailenizin sağlığı iyidir inşallah...
-
size de büyük geçmiş olsun... herhangi bir sıkıntı yoktur inşallah...
-
büyük geçmiş olsun... bizim de anne tarafı iskenderun'da akrabalarımız var... bir tane kayıp var maalesef...
baba tarafı antakya, henüz bir haber yok... beklemedeyiz...
-
Deprem de vefat eden herkesin ruhu şad olsun ALLAH rahmet eylesin enkaz altında yardım bekleyenlere ALLAH güç ve kuvvet dirayet versin başımız sağolsun
-
Vefat sayısı çok yükselmiş, şu an bu mesajı yazarken bile haberlerde anlık artçı sarsıntılardan bahsediyorlardı. Allah yardımcısı olsun bütün vatandaşların. Kara kış olması da ayrıca üzücü. Büyük geçmiş olsun.
Amin...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X