merhaba arkadaşlar 12 aralık tarihinde sevk oluyorum bu tarihlerde bedelli olan arkadaşlar varmıdır forumda yabancılık çekmeyelim oralarda
Bedelli askerlik hak
Merhaba arkadaşlar normalde mezuniyet dolayısıyla olan tercihim 22 ocakta bitiyordu dün yoklama başvurusu yaptım bedelli yapacağım lakin şu an e devlette askerliğim kısmında herhangi bir muayene ile alakalı bir şey yok sadece başvurunuz alınmıştır yazıyor (başvuru güncelleyebilirsiniz sekmesi ile birlikte ) şu aşamada ne yapmam gerekiyor direkt olarak sağlık ocağına mı gideceğim yoksa sağlık ocağına gitmem ile alakalı bir bildirim filan mı gelecek (ondan sonra mı gideceğim ) yardımcı olursanız sevinirim
ASKERLIK TECIL ETTIM AMA ?
22.01.2022 mezuniyet belgem ile birlikte dün subeden askerligimi tecil etmeye gittim askerligim su an 22.01.2024 e kadar tecilli gozukuyor mezuniyet tarihini esas oluyor öğrenmek istedigim tarih dolunca yoklama süresi yine o yilin sonuna kadar mi olacak (yani 31.12.2024 e kadar yoklama sürem mi olacak (daha önce yoklama basvurusu yapmadim hic)
TECİL HAKKINDA YARDIM
Arkadaslar merhaba ocak 2022 tarihinde 4 yillik lisans bölümünden mezun oldum su ana kadar yoklama basvurusu yapmadim hic kasim 94 doğumluyum diplomam ile yasimin 28 olmasina rağmen tecil alabilir miyim alirsam ne kadar tecil alabilirim aralik ayinda gitsem ek olarak süreç nasil işliyor diplomamin aslini henuz universiteden almadim e devletten gecici belge ile islem yapilir mi
ASUS FX505DU PERFORMANS HAKKİNDA
|
Mİ MİX 1 256 GB NASIL TELEFONDUR
|
PSN YE BAGLANAMAMA SORUNU
|
COD ADVANCED WARFARE OYUNCU BULAMAMA SORUNU
|
|
|
PLAYSTATİON 4 PRO PSN (TurkishPower3461)XBOX ONE S 1 TB GAMERTAG(ayhan61)SAMSUNG GALAXY S7 EDGE |
NEXUS 4 16 GB PLAYSTATİON 4 (PSN)=thelazman61 OYUNLAR(KİLLZONE SHADOW FALL WATCH DOGS ) Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bir Gün Bana Küfredeceksiniz(Adolf Hitler)44e79821158bdb353bf793961107dbd67.jpg |
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.532
İkinci El Bölümü Mesajları: 308
Konularının görüntülenme sayısı: 17.262 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 875 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu