22.01.2022 mezuniyet belgem ile birlikte dün subeden askerligimi tecil etmeye gittim askerligim su an 22.01.2024 e kadar tecilli gozukuyor mezuniyet tarihini esas oluyor öğrenmek istedigim tarih dolunca yoklama süresi yine o yilin sonuna kadar mi olacak (yani 31.12.2024 e kadar yoklama sürem mi olacak (daha önce yoklama basvurusu yapmadim hic) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ASKERLIK TECIL ETTIM AMA ?

-
-
22.01.2024 tarihinden önce yoklama yaptırmalısın yoksa yoklama kaçağı olarak gözükürsün. tavsiyem 2024 ocak ayında yoklamanı yaptır.
-
Zaten muhtenelen daha erken tecili bozarım lakin normalde yil sonuna kadar yoklama basvurusu hakki yok muydu hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sana tam 2 yıl tecil hakkı vermiş normalde yıl sonuna kadar olur ama sistem değişmiştir belki de bilemiyorum. ama yazan tarihten önce mutlaka yoklama yaptır. o tarih senin en son yoklama yaptırma tarihin.
ben 2017 temmuzda mezun oldum sonra tecil ettirdim. 31.12.2019 a kadar tecil vermişti. ben eylül gibi bozdurmuştum. siz geç tecil ettirdiğiniz içinde olabilir belki bilemiyorum.
-
Tesekkur ederim hocam bakalim zaten emin olmak icin sormak istedim yeni sistemde yıl sonuna kadar süre verildiği soyleniyor çünkü daha tecrubeli biri cevap verir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu 2024 yılı yoklama duyurusunda öğrenebilirsiniz. Şuan ilgili yıl sonuna kadar yoklama yaptırmak için süre veriliyor. 2 yıl sonra bu uygulama değişir mi değişmez mi bilemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X