22.01.2022 mezuniyet belgem ile birlikte dün subeden askerligimi tecil etmeye gittim askerligim su an 22.01.2024 e kadar tecilli gozukuyor mezuniyet tarihini esas oluyor öğrenmek istedigim tarih dolunca yoklama süresi yine o yilin sonuna kadar mi olacak (yani 31.12.2024 e kadar yoklama sürem mi olacak (daha önce yoklama basvurusu yapmadim hic) |
ASKERLIK TECIL ETTIM AMA ?
-
-
22.01.2024 tarihinden önce yoklama yaptırmalısın yoksa yoklama kaçağı olarak gözükürsün. tavsiyem 2024 ocak ayında yoklamanı yaptır.
-
Zaten muhtenelen daha erken tecili bozarım lakin normalde yil sonuna kadar yoklama basvurusu hakki yok muydu hocam ?
-
sana tam 2 yıl tecil hakkı vermiş normalde yıl sonuna kadar olur ama sistem değişmiştir belki de bilemiyorum. ama yazan tarihten önce mutlaka yoklama yaptır. o tarih senin en son yoklama yaptırma tarihin.
ben 2017 temmuzda mezun oldum sonra tecil ettirdim. 31.12.2019 a kadar tecil vermişti. ben eylül gibi bozdurmuştum. siz geç tecil ettirdiğiniz içinde olabilir belki bilemiyorum.
-
Tesekkur ederim hocam bakalim zaten emin olmak icin sormak istedim yeni sistemde yıl sonuna kadar süre verildiği soyleniyor çünkü daha tecrubeli biri cevap verir belki
-
Bunu 2024 yılı yoklama duyurusunda öğrenebilirsiniz. Şuan ilgili yıl sonuna kadar yoklama yaptırmak için süre veriliyor. 2 yıl sonra bu uygulama değişir mi değişmez mi bilemiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X