Şimdi Ara

ASKERLIK TECIL ETTIM AMA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 22.01.2022 mezuniyet belgem ile birlikte dün subeden askerligimi tecil etmeye gittim askerligim su an 22.01.2024 e kadar tecilli gozukuyor mezuniyet tarihini esas oluyor öğrenmek istedigim tarih dolunca yoklama süresi yine o yilin sonuna kadar mi olacak (yani 31.12.2024 e kadar yoklama sürem mi olacak (daha önce yoklama basvurusu yapmadim hic)

• 22.01.2024 tarihinden önce yoklama yaptırmalısın yoksa yoklama kaçağı olarak gözükürsün. tavsiyem 2024 ocak ayında yoklamanı yaptır.

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

Zaten muhtenelen daha erken tecili bozarım lakin normalde yil sonuna kadar yoklama basvurusu hakki yok muydu hocam ?

• sana tam 2 yıl tecil hakkı vermiş normalde yıl sonuna kadar olur ama sistem değişmiştir belki de bilemiyorum. ama yazan tarihten önce mutlaka yoklama yaptır. o tarih senin en son yoklama yaptırma tarihin.

ben 2017 temmuzda mezun oldum sonra tecil ettirdim. 31.12.2019 a kadar tecil vermişti. ben eylül gibi bozdurmuştum. siz geç tecil ettirdiğiniz içinde olabilir belki bilemiyorum.

• Byblack58 kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim hocam bakalim zaten emin olmak icin sormak istedim yeni sistemde yıl sonuna kadar süre verildiği soyleniyor çünkü daha tecrubeli biri cevap verir belki

• Bunu 2024 yılı yoklama duyurusunda öğrenebilirsiniz. Şuan ilgili yıl sonuna kadar yoklama yaptırmak için süre veriliyor. 2 yıl sonra bu uygulama değişir mi değişmez mi bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.