sa arkadaslar oncelıkle adım mehmet ben genellıkle pc basında oturan bırıım annem bugun sacını kestırcekdı dedıkı bu uzun saclı halımı foto cek bende offledım bıraz genede cekdm ve su ıcmeye gıttım annem gel 2 mız cekılelım dedı bende şaka yapmak ısdedım ama cok salaklık yapdım ben senınle foto cekılmem dedım annem coooook kırıldı bana uzuldu aglama derecesıne geldı bana lanet olsun senın gıbı evlada dedı senı dogurcagıma tas dogursaydım dedı benı begenmıosn ama elalemın o. kızlarıyla foto cekdırırsın dedı arkadaslar gercekden ınsan cok kotu hıssedıo kendını sureklı aglıorm
lutfen bana bı fıkır verın ozur dıledım ama ozur dılemeyle hıc bısey duzelmıo dedı aranızda benmle dalga gecen olucakdır ama lutfen yardım edın
la üzülme sıkma kendini geçer.Anneni git kucakla.Sürekli yanında ol!!Anneler çocuklarına küsmez.Ana yüreği bu. Mutlaka affeder....hadi üzülme bakim sil göz yaşlarını.Annenin kıymetini e bil....
Çatıya çık annemi getirin diye haykır basında gelsin hallolur
Anneler herşeyi affeder canını sıkma ve birdaha böyle saçmalıklar yapma mesela aksam sofrayı sen hazırla yada kaldır ,çay filan yap aksam dizi izlerkene yudumlar bak sorun filan kalmaz.
Kötü evlat seni.
quote:
Orijinalden alıntı: PhıdıL
Çatıya çık annemi getirin diye haykır basında gelsin hallolur
Çatıya falan çıkmana gerek yok git biraz sırnaş hep yanında dur.Zaten kısa bir zaman içinde düzelir...
Flash TV'ye çıkıp "Annneeeeeeeeeğğğ geri dönn!" diye bağır.
Şaka yapmak istediğini belirt ve çok aptalcaydı diyerek özür dile, anneler darılmaz ana yüreği bu dayanmaz zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: G.Eroğlu
aynen
Sen nasıl seninle çekinmem dedin çok mu ciddiydin bunu söylerken kendimi düşündüm böyle olsa annem ne yapardı diye çok ta kafasına takmazdı sanırım eğer gerçektende okadar ciddi değilsem
annemden özür dileyelim diye konu aç 2 sayfa olunca gelsin okusun bütün mesajları
kötü çocuk seni annen haklı gerçekten anneni üzmüşsün ama git özür dile biraz yalakalık yap düzelir ben anneme 1 kere bagırdıgımda annemde bana kırılmıştı bende yalakalıkla sorunu çözdüm
Dostum inan ki küfretsen bir anneyi daha az kırardın. Ben bile burdan üzüldüm duruma. Gidip o lafı dalgınlıkla söylediğini, hakikat olarak onu kastetmediğini ve gerçekten üzgün olduğunu söylemen halinde seni affedecektir.
Bir işi yaparken sonunu düşünmeye çalışın, yoksa ummadığınız sonuçlarla karşılaşma oranı yüksektir.
quote:
<Bu ileti yerden atılmıştır.>
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme