Şimdi Ara

Matamatıgım cok ıyı değil napmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matamatığim iyi değil pek fazla ama yks'de 20-25 net yapmak ıstıyorum bunun ıcın antereamanlarla matamatık 1,2,3,4 alıp baslmak ıstıyorum sızce mantıklımı yada baska ne yapabılırım?

• Hocam eğer ki dört işlemi ve işlem önceliğini biliyorsanız bence antremanlarla matematik gereksiz.Onun yerine hem tyt de hem de ayt matematikte bıyıklı matematiği dinleyip +2 soru bankası çözebilirsiniz.Bu iki soru bankasından ilki aktif ikincisi ise 345 olabilir

• Biliyorum hocam ozaman sizin dediğiniz gibi aktif matamatik ve 345 mi alim yada tekrar amaçlı sadece 1. Kitabı çözüyümmü antrenmanlarla matamatik 4 kitap damı mantıksız yaz matamatik çalışsam ful ne kadar halledebilirim lütfen yardımcı olun.[

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 66muhammed6606 6 kullanıcısına yanıt

Örn: bıyıklı matematiğin tyt mat. Oynatma listesinde ki üslü sayı videolarının bütün hepsini izledikten sonra video ders defterinden üslü sayıları tekrar edebilirsiniz.Tekrarınızdan sonra aktifi ve 345 in klasik testlerini birlikte çözebilirsiniz.Bunları yaptıktan sonra üslü sayılardan sonra hangi konu geliyorsa o konuya çalışırken de 345 in ösym tadında ki testlerini çözebilirsiniz.

ben üslü sayılardan örnek verdim ancak bunu tüm konularda yapabilirsiniz hocam.İsterseniz forumda bulanan diğer arkadaşlara da danışabilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.