Şimdi Ara

YARDIM EDIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Merhaba arkadaşlar. Öncelikle kendimi tanıtayım, Elektrik Elektronik Mühendisliği birinci sınıf öğrencisiyim ve ailemden uzakta, farklı bir şehirde KYK yurdunda kalıyorum. Odada dört kişiyiz; üçümüz birinci sınıf, bir de dördüncü sınıf olan bir arkadaş var. Ancak iki oda arkadaşım yüzünden sabrım gerçekten zorlanıyor diyebilirim.

Bir tanesi sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar bilgisayarda oyun oynuyor. O sırada sadece bağırmakla kalmıyor, klavyeye sertçe vuruyor; odada yankılanan bu sesler sabrımı tüketiyor. Diğeri ise tamamen uyku düşkünü: günde 12-13 saat kesintisiz uyuyor ve uyurken garip sesler çıkarıyor. Üstelik kişisel temizlik konusunda pek özenli değil, ağız kokusu bütün odayı kaplıyor. Sürekli uyuyan birinin varlığı, odada başlı başına bir sıkıntı kaynağı olmuş durumda.

Son sınıftaki arkadaş ise genellikle odada vakit geçirmiyor, kendine bir düzen kurmuş gibi görünüyor. Ancak biz birinci sınıf öğrencileri olarak tam olarak bunu başaramıyoruz. Kendime bir alan yaratmak, biraz huzur bulmak istiyorum ama bu iki arkadaşla aynı odada bunu nasıl başarırım bilmiyorum. Belki de onları rahatsız etmeden sınırları netleştirmenin yolları vardır; bu konuda önerilere açığım."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kyk mudiriyetine git, derdini anlat. ben sessiz sakin bir insanim. kisisel hijyenime ozen gosteriyorum ancak odadaki 2 eleman oyle degil. psikolojim bozulmaya basladi. Bana baska sessiz sakin bir oda verebilir misiniz de

• Müdüre anlat ilgilenmezse sert bir şekilde uyar gerekirse kavga et, böyle tipler kibarlıktan anlamaz

• imkanin varsa bikac arkadas bulup eve cik. oda degistirsen yeni odan oncekinden beter olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendine bir alan oluşturmak, biraz huzur bulmak istiyorsan ayrı eve çıkmak son çare...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 3 Kasım 2024; 19:35:23 >
  • Okuldan değil bilim edinmek, sınavları geçebilecek misin o bie belli değil ?

Ben öz kardeşime zor sabrediyordum hem de uyurken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 8 Kasım 2024; 19:5:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YARDIM EDIN LA
    5 ay önce açıldı
    YARDIM!!
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.