Şimdi Ara

Anneye Bakmayan Evlata Her Türlü Verilecek Ceza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış bölüme açtıysam kusura bakmayın. Forum başlıklarında uygun bölüm bulamadım, buraya yazdım. Benim sorum şu:

Babannem yaklaşık 70 küsür yaşlarında. 3 tane oğlu var. Diğer iki oğlunun yıllardır bir ay götürüpte analarına baktığını görmedim. Üstelik birinin evi var, 20-30 milyarlık arabası var. Arsası var. 2 milyar maaş alıyor. Aradığımızda bakmam falan gibi şeyler diyor. Benim sorumsa şu. Bu durumda olup, her türlü bakabilecek durumu olupta anne- babaya bakmayanlara bir ceza varmıdır? Kimileri maaşını keserler diyor. Bu tarz bir ceza varmıdır? Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyigit

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış bölüme açtıysam kusura bakmayın. Forum başlıklarında uygun bölüm bulamadım, buraya yazdım. Benim sorum şu:

Babannem yaklaşık 70 küsür yaşlarında. 3 tane oğlu var. Diğer iki oğlunun yıllardır bir ay götürüpte analarına baktığını görmedim. Üstelik birinin evi var, 20-30 milyarlık arabası var. Arsası var. 2 milyar maaş alıyor. Aradığımızda bakmam falan gibi şeyler diyor. Benim sorumsa şu. Bu durumda olup, her türlü bakabilecek durumu olupta anne- babaya bakmayanlara bir ceza varmıdır? Kimileri maaşını keserler diyor. Bu tarz bir ceza varmıdır? Beni bu konu hakkında bilgilendirirseniz çok memnun olurum.

Müslüman'lıkta var fakat; Devlet ceza verirmi bilmem.

Hatta bir söz/hadis vardır: Cennet annelerin ayaklarının altındadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buyukannen mırastan red etsın gereklı hukukı prosedurlerı arastırın bakın onların kulagına gıdınce nasıl bakıcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

buyukannen mırastan red etsın gereklı hukukı prosedurlerı arastırın bakın onların kulagına gıdınce nasıl bakıcaklar

+++++
    notere yazı yazılması lazım noter mirası paylaştırır o kişiden babaannen ister ise miras bırakmaz
  • quote:

buyukannen mırastan red etsın gereklı hukukı prosedurlerı arastırın bakın onların kulagına gıdınce nasıl bakıcaklar

Miras bırakacak bir şeyi yok ki. Hem olsa da babannem red etmez. Çünkü düşünmüyor bana niye bakmıyorlar bu çocuklar diye. Sene de bir kez biz evde yokken gelip görüyorlar, 20 lira para veriyorlar. Onlardan iyileri yok babannem için.

Müslümanlıkta en büyük cezayı çekecekler, ondan hiç bir şüphem yok. Ancak bizle dalga geçer duruma gelmişler. Enayi gibi bakıyorlar, bakacaklar mecbur gibisinden. Bu yüzden devlet cezası verilecek durum var mı, benim aradığım bu şu anda. Paradan başka bir şey gözleri görmüyor. Hatta babannemin 3 aylık(200 küsür liracık) maaşını bile isteyecek kadar yüzsüzler. Devlet bunların maaşından 200 lira bile kesse, ben istemiyorum kessin de, devlet sermayesine gitsin o para, içim rahat bakacağım babanneme.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanyigit

quote:

Miras bırakacak bir şeyi yok ki. Hem olsa da babannem red etmez. Çünkü düşünmüyor bana niye bakmıyorlar bu çocuklar diye. Sene de bir kez biz evde yokken gelip görüyorlar, 20 lira para veriyorlar. Onlardan iyileri yok babannem için.

Müslümanlıkta en büyük cezayı çekecekler, ondan hiç bir şüphem yok. Ancak bizle dalga geçer duruma gelmişler. Enayi gibi bakıyorlar, bakacaklar mecbur gibisinden. Bu yüzden devlet cezası verilecek durum var mı, benim aradığım bu şu anda. Paradan başka bir şey gözleri görmüyor. Hatta babannemin 3 aylık(200 küsür liracık) maaşını bile isteyecek kadar yüzsüzler. Devlet bunların maaşından 200 lira bile kesse, ben istemiyorum kessin de, devlet sermayesine gitsin o para, içim rahat bakacağım babanneme.

yasal olarak bır ceza yok sanırım fakat sız sadece 1 ınsana bakarak dıger dunyada cok buyuk karşılık alacaksınız keske benım nenemde yaşıyor olsa kucukken hıc degerını bılemedık yaşlı kadını oynatırdık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplumda herkes bana bakıyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.