Şimdi Ara

Bir kızın bir erkeğe bacım demesi hakaret ve aşağılama değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olayin başlangıcı şöyle.
    Kıza dedim ki "sana verilmeyen o işi yapmayacaktin" dedim. Görevi teslim eden arkadasim o işin listesini bana verdi. Ona değil. bazı işler eksik gitmesine neden olacaktı. Ve son 10 saat kala fark ediyoruz. Ve ben de bu yüzden ona "sana verilmeyen işi yapma, Alim abiyi (paketlemeci) dinlemeyeceksin" dedim. Kız ise bu sözüme alındı.

3 kişiyiz. Arkadaşım ve o kiz konuşuyordu. Konuşmaları bitti gibiydu. Ben bi işi konuşmak icin araya girip "boşver onu" dedim. (O kızla 10 ay görüştüğümüz için, samimiyetimizden dolayı lafini yapmaz diye düşündüm) konusmamizda bi çıktı konusu açıldı. Kız yanımdaki arkadaşıma "o arkadaşa söyle, yazıcıdan çıktıyı alsın" dedi.
    Ben ise o kıza "benim adımı söylersen o çıktıyı alırım" dedim.

Sonrasinda masama geldiginde "neden 'o arkadaşa söyle' dedin?" Diye sordum.
    O ise "ne deseydim, bacım mı deseydim" diye cevap verip devaminda bana "bacım" demişti. (Bacım dediğini kabul etmiyor) (Kız küfürbaz değil, küfür edemediği için bu tür aşağılama kullandı)

Ve sonrasında onun "bacım" demesine karşılık o kıza"biraderimsim" demiştim.
    O bana bacım diyerek sataşmamış olsa, ben ona "biraderim" diye karşılık vermezdim yani.
    Bana gaslighting yapıyor. Benim hafizam gayet yerinde. Kafamda kurgulamiyorum.

Bir kızın bir erkeğe bacım demesi erkeğin erkekliğini alaya almak ve aşağılamak değil mi?

Sonrasında ona işle ilgili bir şey anlatıyordum. O ise elindeki kağıdı uzatıyor. "Sus. Kağıdı da al git" dercesine. Asla beni dinlemedi.

Sonrasinda onun masasina gitmistim. yazıcısından çıktı aldim. İnternet yok demis. Kızın sesi çıkmıyor. Duymadim. Sonra arkamdan "pışt" diyor. Benim adım "pışt" değil. O yüzden arkama dönüp bakmadim.

Sonra İnternetin olmadığını WhatsApp grubuna yaziyor. Ben de ona geri dönüp "benim adım pışt değil. Kim pışt derse desin. Bakmam. Beni adimla cagiracaksin" dedim.
    Sonra kulaklikligma laf atti. Kulaklık özel kulaklık. Kulagimi tikamiyor. Ve her zaman tek kulaga kulaklik takarim. Kızın sesi kısık. Az çıkıyor. Kendisinde sorun yok. benim kulaklığı takmam sorun 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 5 Haziran 2024; 20:55:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence saygısızlık erkeğe kadına da denilse bacım gibi kelimeler saçma samimiyetin yoksa söyleyemezsin ki böyle bir durum benim başıma gelse bizim senle böyle bir samimiyetimiz yok ne hakla söylüyorsun derdim keser atardım ama adamına göre değecek adam var değmeyecek adam var kaideye almayacağım adama cevap bile vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JassPerkent11 -- 2 Haziran 2024; 14:54:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krebya34 kullanıcısına yanıt

Kanka güncelledim  

• Kanka bende seni potansiyel tehlike olarak görmüyor yani manitacılık düşündüğü biri olmadığın için rahat rahat takılıyor herhalde arkadaş olarak da çok sevmiyor ki kaybetmekten korkmuyor sende umursamaz ol

• İnterest kullanıcısına yanıt
    Aynen. Kaybetmekten korksa öyle davranmaz. "Bacim mi deseydim" ne demek yaa. sonrasında bana düz bir şekilde bacim demisti. Kabul etmiyor öyle dedigini. "Bacim mi deseydim" sözü bile tam bir rezalet. Iyice batti. Hiç cikamaz.

• Hocam kız sana böyle davranabiliyorsa seni erkek yerine bile koymuyor ciddiye almıyor demektir. O arkadaş grubundan çık.

• Sayın ergenus, böyle konuşan yani saygı duymayan kadınların bulunduğu ortamı terk ediyoruz.
    Ardından dr. Redpill açıp sessizce izliyoruz.
    Hadi bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O kızla mecburen işyerinde muhatap olacagim. Iş dışında asla konuşmam.

Bir de bana iftira atti. Bilgisi olmadigi bir iş hakkinda nir şeyler yapmaya çalıştı. Ve o iş ona verilen bir iş degil. "Bilgin olmayan işi yapma" dedim. Çünkü o işi sonraki gün bizzat ben düzelttim.

Sonra demez mi "sen gizli özneyle bana hiçbir şey bilmiyorsun dedin" diyerek bana iftira atti.
    Ben de cevap olarak "hiçbir sey bilmediğini düşünsem, sana hiçbir iş yaptirmazdim. Senin ayagina kadar bazi isleri getirmezdim. Ben öyle bir şey demek istemedim. Sal*k" deyip yüzüne kapattim telefonu.

Sal*k kelimesinin anlami : "Konuşma Ve Davranışlarından Seviyesiz, Dengesiz Ve Saf Olduğu Anlaşılan"
    Davranislari aşırı dengesiz ve seviyesiz.

• Ben onun kizligina laf atsam. ortalik karışır.
    Fakat o bana "bacim mi deseydim" deyince.
    Kendisini asla hatali ve suçlu görmüyor.
    Ve halen özür dilemedi.
    Herkesi zalim kendisini alim zannediyor.

Öncesinde de bana yanlis davranis yaptı.
    Özür diledi. Bir kaç gün sonra "ben yanlis bir sey yapmadım. Sen fazla alingansin" dedi.
    Ben de o zaman sinirlendim "o zaman niye özür diledin, laf olsun diye özür diledin" dedim. Ve her yerden engelledim. 2 hafta boyunca konusmamistim.

• Hahaha diyor ki """ "bacim mi dedim" dedim """" diyor 🤣🤣🤣🤣 sözünün arkasinda duramıyor çünkü

• Yanlış anlaşıldın diyelim. Yanlış anlaşılan bile "özür diler" dedim.

"gayet özür dilemesini bilen biriyim. demedğimi şey için demem" dedi

Zaten şubat ayında özür diledikten bir kaç gün sonra "ben yanlış bir şey yapmadım. sen alıngansın" demişti.

Yaptığı şey ise dosya poşetini masaya çarparak verdi. Aynı hareketi patronuna veya müdürüne yapamazdı. Ve o hareketi bana yaptı.

Sonrasında ise ben ona dedim ki

"Beni de yanlış anlayanlar oldu. Ve ben özür dileyip, öyle demek istemediğimi, öyle anladığın için çok üzgün olduğumu. düzgün cümle kuramadığım için yanlış anlaşılmaya neden olacak şekilde konuştuğum için hata yaptım diyerek kendimi affettirmiştim" dedim.

"Sen bu erdemli davranışı gösteremiyorsun" dedim.

Ve ne dese beğenirsiniz?

"Benden erdem olmaz. erdem erkek ismi. Ben kızım" demez mi :D

Saçmalığın zirvesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 2 Haziran 2024; 21:18:51 >

• Daha da evveli belirtilmemiş tepkisel bir cevap var belli sonrasında da senin de karşı tepkisel cevabın. Çocuksu şeyler. Ciddiye alınacak şeyler değildir. Es geçin ...

Gençler bunlar basit şeyler :) ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bilmediği işe burnunu soktu. Sonra ben düzeltmekle uğraştım saatlerce. Sana verilmeyen işi yapma dedim. Çünkü o iş ona verilmedi. Ben onun işlerine karismiyorum. Çünkü o iş bana verilmedi.

Yine de ben bu tür aşağılamalari hak etmiyorum

Muhatap olmayacagim daha onunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 2 Haziran 2024; 23:12:41 >
  • Valla saygısızlık mıdır bilmem ama bizim Sınıf grubunda birisi, bir kıza "bacım" geçen bir cümle kurmuş ve kız ona feci kızmıştı.
    O güne kadar kimseye bacım demedim ama artık demem de herhalde 🥲

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 3 Haziran 2024; 7:29:6 >
  • fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Kız ise bir erkeğe "bacim" dedi.
    Bir kiza "bacım" diyemiyorsak. Erkege asla denilemez 🤣
    Cinsel kimligime hakaret olarak gördüm.
    Kız küfürbaz değil. Küfür edemediği için o ifadeyi kullandı.

Ve olayi baştan sona okuduğun zaman ne düşünüyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 3 Haziran 2024; 7:34:50 >

Hocam sizin aranızda geçenler, özür dileyerek söylüyorum çünkü eleştiri yapmamı istediniz, yaz dizisi kurgu masalı gibi olmuş.

Hafif sorunlar büyüyüp devrilmiş. Bazı şeyleri hafife almak, okuruna bırakmak veya takmamak lazım. Bakın Allah bilir kaç aydır böylesinizdir.

Bazen haklıyken bile karşı tarafı haklı saymak gerekir. Bazen ama.

Bu durum da böyle. Fazla uzatmadan siz haiften normale dönün. O da yaptığının mantıklı olmadığını kavrayacaktır.

🙃

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Ben gayet iyiyim. Günaydın dedim. Cevap vermedi bile. Saygısızlık yapmaya devam ediyor. Bi daha selam vermem. O da selam verirse, ben de selamını almam.

Eee, konuşmak istemiyorsunuz o zaman onunla.

Eğer sohbete devam etmek istiyorsanız, taviz vermeniz gerekir. Hep Win-Win olamaz bu dünyada

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.