< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 5 Haziran 2024; 20:55:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bir kızın bir erkeğe bacım demesi hakaret ve aşağılama değil mi?
-
-
Bence saygısızlık erkeğe kadına da denilse bacım gibi kelimeler saçma samimiyetin yoksa söyleyemezsin ki böyle bir durum benim başıma gelse bizim senle böyle bir samimiyetimiz yok ne hakla söylüyorsun derdim keser atardım ama adamına göre değecek adam var değmeyecek adam var kaideye almayacağım adama cevap bile vermem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JassPerkent11 -- 2 Haziran 2024; 14:54:5 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kanka güncelledim
Kanka bende seni potansiyel tehlike olarak görmüyor yani manitacılık düşündüğü biri olmadığın için rahat rahat takılıyor herhalde arkadaş olarak da çok sevmiyor ki kaybetmekten korkmuyor sende umursamaz ol
Aynen. Kaybetmekten korksa öyle davranmaz. "Bacim mi deseydim" ne demek yaa. sonrasında bana düz bir şekilde bacim demisti. Kabul etmiyor öyle dedigini. "Bacim mi deseydim" sözü bile tam bir rezalet. Iyice batti. Hiç cikamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kız sana böyle davranabiliyorsa seni erkek yerine bile koymuyor ciddiye almıyor demektir. O arkadaş grubundan çık.
Sayın ergenus, böyle konuşan yani saygı duymayan kadınların bulunduğu ortamı terk ediyoruz.
Ardından dr. Redpill açıp sessizce izliyoruz.
Hadi bakalım.
O kızla mecburen işyerinde muhatap olacagim. Iş dışında asla konuşmam.
Bir de bana iftira atti. Bilgisi olmadigi bir iş hakkinda nir şeyler yapmaya çalıştı. Ve o iş ona verilen bir iş degil. "Bilgin olmayan işi yapma" dedim. Çünkü o işi sonraki gün bizzat ben düzelttim.
Sonra demez mi "sen gizli özneyle bana hiçbir şey bilmiyorsun dedin" diyerek bana iftira atti.
Ben de cevap olarak "hiçbir sey bilmediğini düşünsem, sana hiçbir iş yaptirmazdim. Senin ayagina kadar bazi isleri getirmezdim. Ben öyle bir şey demek istemedim. Sal*k" deyip yüzüne kapattim telefonu.
Sal*k kelimesinin anlami : "Konuşma Ve Davranışlarından Seviyesiz, Dengesiz Ve Saf Olduğu Anlaşılan"
Davranislari aşırı dengesiz ve seviyesiz.
Ben onun kizligina laf atsam. ortalik karışır.
Fakat o bana "bacim mi deseydim" deyince.
Kendisini asla hatali ve suçlu görmüyor.
Ve halen özür dilemedi.
Herkesi zalim kendisini alim zannediyor.
Öncesinde de bana yanlis davranis yaptı.
Özür diledi. Bir kaç gün sonra "ben yanlis bir sey yapmadım. Sen fazla alingansin" dedi.
Ben de o zaman sinirlendim "o zaman niye özür diledin, laf olsun diye özür diledin" dedim. Ve her yerden engelledim. 2 hafta boyunca konusmamistim.
Hahaha diyor ki """ "bacim mi dedim" dedim """" diyor 🤣🤣🤣🤣 sözünün arkasinda duramıyor çünkü
Yanlış anlaşıldın diyelim. Yanlış anlaşılan bile "özür diler" dedim.
"gayet özür dilemesini bilen biriyim. demedğimi şey için demem" dedi
Zaten şubat ayında özür diledikten bir kaç gün sonra "ben yanlış bir şey yapmadım. sen alıngansın" demişti.
Yaptığı şey ise dosya poşetini masaya çarparak verdi. Aynı hareketi patronuna veya müdürüne yapamazdı. Ve o hareketi bana yaptı.
Sonrasında ise ben ona dedim ki
"Beni de yanlış anlayanlar oldu. Ve ben özür dileyip, öyle demek istemediğimi, öyle anladığın için çok üzgün olduğumu. düzgün cümle kuramadığım için yanlış anlaşılmaya neden olacak şekilde konuştuğum için hata yaptım diyerek kendimi affettirmiştim" dedim.
"Sen bu erdemli davranışı gösteremiyorsun" dedim.
Ve ne dese beğenirsiniz?
"Benden erdem olmaz. erdem erkek ismi. Ben kızım" demez mi :D
Saçmalığın zirvesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 2 Haziran 2024; 21:18:51 >
-
Daha da evveli belirtilmemiş tepkisel bir cevap var belli sonrasında da senin de karşı tepkisel cevabın. Çocuksu şeyler. Ciddiye alınacak şeyler değildir. Es geçin ...
Gençler bunlar basit şeyler :) ...
-
Bilmediği işe burnunu soktu. Sonra ben düzeltmekle uğraştım saatlerce. Sana verilmeyen işi yapma dedim. Çünkü o iş ona verilmedi. Ben onun işlerine karismiyorum. Çünkü o iş bana verilmedi.
Yine de ben bu tür aşağılamalari hak etmiyorum
Muhatap olmayacagim daha onunla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 2 Haziran 2024; 23:12:41 >
Valla saygısızlık mıdır bilmem ama bizim Sınıf grubunda birisi, bir kıza "bacım" geçen bir cümle kurmuş ve kız ona feci kızmıştı.
O güne kadar kimseye bacım demedim ama artık demem de herhalde 🥲
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 3 Haziran 2024; 7:29:6 >
Kız ise bir erkeğe "bacim" dedi.
Bir kiza "bacım" diyemiyorsak. Erkege asla denilemez 🤣
Cinsel kimligime hakaret olarak gördüm.
Kız küfürbaz değil. Küfür edemediği için o ifadeyi kullandı.
Ve olayi baştan sona okuduğun zaman ne düşünüyorsun?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 3 Haziran 2024; 7:34:50 >
Hocam sizin aranızda geçenler, özür dileyerek söylüyorum çünkü eleştiri yapmamı istediniz, yaz dizisi kurgu masalı gibi olmuş.
Hafif sorunlar büyüyüp devrilmiş. Bazı şeyleri hafife almak, okuruna bırakmak veya takmamak lazım. Bakın Allah bilir kaç aydır böylesinizdir.
Bazen haklıyken bile karşı tarafı haklı saymak gerekir. Bazen ama.
Bu durum da böyle. Fazla uzatmadan siz haiften normale dönün. O da yaptığının mantıklı olmadığını kavrayacaktır.
🙃
Ben gayet iyiyim. Günaydın dedim. Cevap vermedi bile. Saygısızlık yapmaya devam ediyor. Bi daha selam vermem. O da selam verirse, ben de selamını almam.
Eee, konuşmak istemiyorsunuz o zaman onunla.
Eğer sohbete devam etmek istiyorsanız, taviz vermeniz gerekir. Hep Win-Win olamaz bu dünyada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kenetlenmişsin kalbime ilmek ilmek
- i can football
- bileğim çok ince
- yüz felci geçirenlerin yorumları
- dosya alacağına haciz ekleme evrakı nedir
- suudi arabistan
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X