Avukatla hareket et. Dikkat etmen gerekenler var hakkını sonuna kadar al öyle . Avukata kadar kabaca görsel işitsel tavsiyem : (444) Avukat Bilal Yavuz - YouTube Bazı şeyleri artık uzmanlarla çalış. Avukatta kazansın sen de hakkını maddi manevi neyse al . |
Bir kızın bir erkeğe bacım demesi hakaret ve aşağılama değil mi? (3. sayfa)
-
-
Kızın haklı, benim haksız çıkmam sinir bozucu. Bi arkadaşım mobbing olduğunu söylüyor.
Müdür bugün ki görüşmede bana kızıp masaya vuruyor üstüne.
Sinir bozucu
Benim haksız olduğumu söyledikleri sırada hiç kimsenin hak etmediği davranışları yaparak kendileri haksız durumda oluyorlar.
Ve başkalarına "haklı durumda iken haksız çıkma" diye tavsiyede bulunmazlar mi? 🤣
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krebya34 -- 5 Haziran 2024; 20:58:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artik bu meseleyi uzatma. Olanlar belli . Avukatla sureci tamamla. Cikman icin de yani avukatsiz hicbirsey tavir dahi kendi basina yapma. Bir avukat tut. Bundan sonrasi forumun sana pek bir hayri olmayacaktir ama sen yok yazayim dertleseyim diyorsan baska ...
-
Teşekkürler her şey için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müdür istifa edeceğimi biliyor. Cuma günü Pazartesi günü iş görüşmesine gideceğim diye yazarak izin formu doldurup, masasına bıraktım. Cuma günü hiç demedi hayırdır. Niye böyle izin kağıdı bırakıyorsun diye vs.
Pazartesi günü sabahı iş görüşmesine gidiyorum. Daha işyerine girmedim. Müdür beni arıyor "neredesin" diyor. Nerede olduğumu söylüyorum. "Izin kağıdı doldurdun mu?" diyor. Masaniza biraktim dedim. "masama birakmak ile izin almış olmuyorsun" dedi 🤣
Is gorusmesinden çalışmakta olduğum isyerine döndüm. Müdürle tartismamak için üretime sessizce girdim.
Öğlen molasi bitiminde beni çağırıyor.
Izin formu doldurup masaya birakarak izin almis olmuyorsun vs. izin kağıdının amacı isyeri sinirlari disinda başına gelecek olaylardan işyerinin sorumlu olmamasi için. Iş sağlığı ve güvenliği böyle anlatmisti. Hiç o taraflara girmedim. Sustum.
Konu irsaliyelere geldi. Bi yazilimdan temsili olarak sevk ve tasima belgesi ciktisi aliyoruz. Bu yazilimi yapan benim.
2 hafta önce benden sevkiyatlarin yapıldıgi tarihe göre siralama yapmami ve araya atladigim sevkiyatı eklememi isteyince sistemde numaralar karıştı. Ve yeni sevk ve taşıma belgeleri 4 numara atlamis ve böyle devam etti 🤣
Böyle olunca bana 4 irsaliye nerede diye sormaya basladi. Durumu anlatmaya çalışıyorum. Sanki kendisi yazılımı yapmış gibi kabul etmiyor ve işi savsakladigim iftirasina maruz kaldim 🤣
Işi savsaklamaya calissam, o sorunu duzeltmeye bile yanaşmazdim.
Bu iftiraya maruz kalmak aşırı sinir bozucu. Ben öyle kötü niyetli biri asla değilim. Onuruma ve haysiyetime yönelik hakaret değil mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Fazla yuzgoz olma. Haksizlik yapana karsi vicdanli da sakin olayim deme. Profesyonel ol. Senin yaptigin emeginin karsiligini vermek ve en basta yaptigin katkilar yuzeysel de degilse o da bunu bile bile gormezden geliyorsa senin yoklugunda aksamalara karsi ne yapacaksin sirf bunu sor :) ... Avukat ile hareket et en ufak kararlarinda avukatina veya bu islerde uzmanlara danis. Basit bir hata sana maddi olarak bir ihtimal yansiyabilir...
Her yaptigini delili olacak sekilde hareket et. Emeklerinin kendine ait senin gelistiridigine dair filan temel seviyede meseleyi ele al. Bizzat teslim etmedin diye filan bunlar cocuksu seyler .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X