2 hafta önce eski sevgilimin biseksüel olduğunu öğrendim. kafası güzelken benden önceki sevgilsinin kız olduğunu söyledi. şimdi eski flörtümle takılıyorum, dün gece bana daha önce bir kızla cinsel birliktelik yaşadığını söyledi. ve etrafımda duyduğum gördüğüm kadarıyla kadınların çoğunun hemcinslerine bir yönelimi söz konusu. bu nedir yav. |
abi bütün kadınlar biseksüel mi bu ne
-
-
Kadınların hepsinde böyle bir şey var, yani sen başka bir adamın vücuduna ilgili değilsindir fakat bu durum kadın için geçerli değil...
-
Bu ya hep vardı yada yeni yeni moda oldu bu lgbt özgürlük vs derken ama evet var bende çevremdeki kızlarda farkediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplum ahlakı denen şey kalmamış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı ateistlik gibi bunların ezici çoğunluğu özentilik. Güya ben farklıyım imajı veriyor kekolar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lan kadınların çoğu gizli biseksüel ciddi ciddi. kız arkadaşlarımın hangisiyle konuşsam bir kere de olsa bir kızla denemek isterdim diyor. kadın vücudu estetik sonuçta normaldir diyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kadınların %80 i gizli biseksüeldir
kadın vücudu estetik ben kadınoolsam bende direkt lezbiyen olurum
-
Biseksuellik degil cogu da kadinlar cok guzel dudaklar vucut ten puruzsuz fln cogu yari saka yollu opusmeye sevismeye karsi degil biz olsak kusariz mesela hemcinsimizle.
Ben kac hatunu saka yollu alkolu dayayip birbirleriyle opusturdum sevistirdim gurestirdim sonra 2 siyle birlikte ben de katildim vs. Su ana kadar bir tanesi bile iyyy o ne oyle igrenc sey vs demedi.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam benimde flört ettiğim kızlarda gördüğüm mesela yakınlaşma videoları felan atıyorum kızlardan tık yok bana atma böyle şeyler diyolar biz erkekler kızlara yürümeden duramayız kızlar tanışmak bile istemiyor hayatlarında hepsinin erkek var ondanmı acaba
-
Hepsi bunların kadınları çok sallaodığınızdan işinizi görüp geçin fırsatını bulunca. Bakın rus kadınlara.Erkekler ilgilenmiyor.Hepsi manken gibi ama değersizler.Sevgili için,evlenmek için yapmadıkları yok ama 3-5 gün sonra erkek sıkılıp bırakıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynı ateistlik gibi bunların ezici çoğunluğu özentilik. Güya ben farklıyım imajı veriyor kekolar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X