Şimdi Ara

bu yaşta ki çocuk için normal mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. sinifa geçen erkek kardeşim var. kendi tableti var. tabletten internete girebiliyor. geçen gün internet geçmişine göz atarken cinsellik ile alakali pek çok arama yaptığını gördüm google da. çocuk merak ediyor karismayayim dedim ama işi iyice ilerletmiş artık. youtube daki erotik videolara girmeye felan başlamış. bu yaşta ki çocuga nasıl davranmak lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3. sınıf çok erken geldi bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

3. sınıf çok erken geldi bana..

bana göre de erken ama utanmasin diye birşey de diyemiyorum.

• Bence daha erken.
  • 3.sınıf gerçekten erken . uzmanla konuşup kardeşinizle öyle konuşun ya da uzmana götürün kardeşinizi.
  • biyolojik gelişim için kesinlikle erken.

• daha okula bile başlamamıştım, babamın tahminimce tahtakaleden almış olduğu miki filmlerini bulmuştum çatır çutur izliyordum.
    Çavuşu televizyona sürmüşlüğüm bile vardır. Kardeşin geç kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19MuzaffeR03

3.sınıf gerçekten erken . uzmanla konuşup kardeşinizle öyle konuşun ya da uzmana götürün kardeşinizi.

çocuk psikoloğu ile mi konuşmak lazım

• 3.sınıf ne la bence de çok erken. Gerçi biz 7 yaşımızda başladık komşu kızını ellemeye, komşu kızı kardeştir kandır kandır
  • Bir abaza rüzgarı esiyor buralarda
  • Bence bir pedagoga başvur yada kendi dilinde anlat, utanmamasını sağla, doğal olduğunu söyle. Gerçekleri onun diline uyarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EugeneWithAxe

daha okula bile başlamamıştım, babamın tahminimce tahtakaleden almış olduğu miki filmlerini bulmuştum çatır çutur izliyordum.

Öhh ne kadar efendi bir çocukmuşum ben. Televizyona sürtmek nedir lan. Tv bi patlasa alet yok ortada o zaman napıcaktın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdvaldBoassonHagen

quote:

daha okula bile başlamamıştım, babamın tahminimce tahtakaleden almış olduğu miki filmlerini bulmuştum çatır çutur izliyordum.

Öhh ne kadar efendi bir çocukmuşum ben. Televizyona sürtmek nedir lan. Tv bi patlasa alet yok ortada o zaman napıcaktın :)

Bende bilmiyorum müdür ne akla hizmet yaptıysam artık. Vitrine tırmadır yapardım bi düşse altında kaldık

• ZeeR Z kullanıcısına yanıt
    bence öyle . ben o yaşta ancak öpüşme nasıl olur on u tahmin ediyodum nerde
  • Meraktan yapıyordum benim bir arkadaşım da küçükken o yaşlardayken izliyormuş ama ne olduğunu bile bilmiyomuş, öylesine izliyormuş
  • quote:

quote:

Bende televizyona sürtüyordum çavuşu hatırladımda şimdi... Kreşe gidiyordum yanlış hatırlamıyorsam bu işi yaparken.

• Bence bir pedagoga başvurmalısın.Gerçekten 3.sınıf erken bana göre de... Tabi bize yanlış geliyor da olabilir,kültür değişen bir şey ve şimdiki nesil çok garip büyüyor.Okuldaki arkadaşlarının etkisinin payı büyüktür.
  • quote:

quote:

quote:

Bende bilmiyorum müdür ne akla hizmet yaptıysam artık. Vitrine tırmadır yapardım bi düşse altında kaldık

Daha kötüsü var. Aşağıdan baban geçerken attırırsan ne olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

Bence bir pedagoga başvurmalısın.Gerçekten 3.sınıf erken bana göre de... Tabi bize yanlış geliyor da olabilir,kültür değişen bir şey ve şimdiki nesil çok garip büyüyor.Okuldaki arkadaşlarının etkisinin payı büyüktür.

aynen öyle yaz okuluna gitti bu yaz ağzı da bozuldu veledin.

• Yok kardeşim erken filan değil. Tanısın kendi vücudunu filan bence. Ben daha küçükken şans eseri karşılaştım videolarla. Sıkıntı yok. Yalnız geçmişi kontrol et sık sık, yine de gözün üzerinde olsun. Eğer geçmişte " çavuş neden kalkmıyor " gibi bir şey aratmışsa o zaman anlatırsın. Şimdi direkt konuşursan utanır, çekinir gibi geliyor bana.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.